Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım çok zor evlat acısı yaşasaydı teyzesi 23 aylık olacaktı meleğim Rabbim doğacak bebislerime uzun ömürler versin ve bütün annelerin yavrularina versin
mutluluktan yerimde duramiyorum
Ahh canim hemde ne zordur ben 3 aylik bebegime yanmustim ama bu 4 aylik kipir kipir resmen kúcúcúk insani icime koymuslar kaybedecem die uykularim kacio ama seninki daha zor dogumna yakin kucagina alamadin Allah im insallah hayirlisiyla öbür dúnyada kavusmayi nasib etsin annesi aminnn ecmainn insallah bunlari kucagina almayi nasib etsin

CANIM ARKADAŞLARIM , dualarımız az kaldı . az önce nette araştırma yaparken cok cok cok önemli bir dua buldum ve özellikle sıradan dilekler için okunmaması büyük ve önemli hacetler için okunması önerilmiş. Dua ve şekli aşağıda yazdığım gibi . istedim ki sizlerde görün eger isterseniz hepimiz için başa dönelim ve dua kardeşliğimizi hacet namazlarımızla pekiştirelim. böylelikle mübarek Ramazan-I Şerif ayını bol salavat ve Hacet Namazlarımız ile niyaz etmiş oluruz.Ne dersiniz canlarım ?.

Tesirli Hacet Duası...

"Allahümme inni es`elüke bi cah`i nebiyyikel mustafa"

istediğinizi Allah rasulü nün hürmetine istediğiniz bi duadır tesirlidir duayı inşaAllah 2 rekat namaz kılıp her rekatta 1 fatiha 11 ihlası şerife okuyunuz tesbihatı yapın duanızı niyyetiniz üzre yapınız ve akabinde bu duayı 100 adet okuyunuz ve Allah rasulü başta olmak üzre cümle peygamberlere pirlere piranlara rical ehline ve dostlara bağışlayınız...sabah namazından sonra ya da gece yarısı en tesirli vakitlerdir biiznillah...Hayr ola hayırlara vesile ola inşaAllahu rahman celle celalühü...

bana uyar canım hatta listemize tedavi sırasında da devam edebilriz. şahsen benim ki temmuz sonu başlayacağı için o dönemde okuanabilir. ramazanda da Meryem suresi ve bu namazı yaparız:)

bana uyar canım hatta listemize tedavi sırasında da devam edebilriz. şahsen benim ki temmuz sonu başlayacağı için o dönemde okuanabilir. ramazanda da Meryem suresi ve bu namazı yaparız:)
cok güzel olur :) her arkadaş için 41 meryem suresi okuruz. :) seviyorum ben sizi yaa

Canım ben istanbuldayim. Sultanahmet civarinda yakin hastane devletler var. Özel olarak hic biri yakin değil. Ancak sisliye gitmeniz çokta zor değil. Sultanahmetten tramvayla kabatas geçip. Finikuler ile taksim metrosuna aktarirsiniz. Mecideyekoy veya sislide inip bir taksiye bindinizmi 5 dk ordasiniz. Hastane aslında çağlayanda ismi sisli memorial diye geçiyor.Ayrica taksim veya fulyada tüp bebek merkezleri var. Onlara gitmeniz de baya kolay.

ayy canm ne kadar detaylı yazmışın çok teşekkür ederim. o zaman ben taksim ve fulyadakileri de bir araştırayım

vay vay vayyyyyyyy hoş geldin nerelerdesin sen bakıyım nasıl gidiyor hamilelik neden kayboldun anlat bakıyım kaçakkk
canım sorma bir ay yatstaydım. gecen ay biraz kanamam oldu. tabi bizim yürekler ağza geldi. çok şükür şuan iyiyiz. ama bir ay işe gitmedim yattım. bu gün başladım yeni. hamilelik iyi gidiyor. sadece bulantım var. fazla bişiy yiyemiyorum.

cok geçmiş olsun valla okurken yüreğim ağzıma geldi . sonunu okuyunca rahatladım . hoşgeldin... :)

kızlar genetik tarama sonuçlarımız çıkmış haftaya salı günü gideceğim almak için .
bu ay adetim başladı . temmuz adetim de doktoruma gitmeyi planlıyorum .ağustosta kardeşimin düğünü var.transferim
geciksin istemiyorum.bakalım hayırlısı inşallah mübarek günlerin hatırına rabbim kucağımızı boş koymaz her isteyen evladına kavuşur

amin canım. insallah mübarek günlerde tedavin olumlu gecer. kavusursun meleğine..

hosbulduk canım, senınde gozun aydın olsun cok sevındım, allahım saglıcakla bebeklerımızı kucagımıza aldırmayı nasip etsin
hepimizin gözü aydın olsun 2 arkadaşımız daha müjdeli haber verdi . bizlerde vericez inş. bu hafta okunacak dua tamam dı ama benim duamdan sana vereyim seninde payın olsun . 3.000 vereyim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…