Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

valla merak etmedim desem yalan olur sen ve krizantemi. çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın şu an iyi olmanıza sevindim tekrar hoş geldin canım...

Kızlar değerim 183.21 titriyorummm
Çok şükür

Canım şimdi gördüm. Çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım benim düzenliyorum hemen listeyi.

canım hamdolsun. ama tıpkı senin gibi daha hamiş yazmayalım beklemede diyelim tıpkı senin gibi :) çünkü o listeden bir kere düştüm vesvese değil elbet bu ama önlem diyelim.
Sen nasıl istersen öyle olsun taze hamiş. Endişeler hiç bitmiyor, Kese, kalp, her doktor kontrolünde yaşıyor mu, sağlıklı mı diye telaş devam ediyor. Doğduktan sonra da hep endişe devam edecek galiba. Annelik o kadar yüce bir duygu ki, kendinden bir can için canını verirsin. Allahım bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın. Sağlıkla herkes anne olsun, kucağına alsın inşallah.
Kitaplar okuyorum şimdi. Diyor ki uzmanlar "çocuğum sağlıklı olacak mı, eli ayağı düzgün olacak mı diye diye sürekli endişelenirseniz, sizin durumunuzdan çocuğunuz da etkilenir ve huzursuz bir çocuk olur, rahat olun "diyorlar. Tabi yapabilene...

Canım ben sadece hamur işi yiyebiliyorum. Sulu yemek uzun süredir tüketmedim. Süt, yoğurt ayran yiyemiyorum. Ağzımın tadı hiç yok, bulantım var ama hiç şikayetim yok, çok şükür.

Yav hemşerim sen nerdesin. Çok merak ettim seni, benim de iki kere kahverengi lekenmem oldu. İğneye devam ettim. Çok korktum,şükür bişey olmadı. Pazartesi 3.ayı bitirmiş olcaz inşallah, doktor kontrolümüz var, belki cinsiyetini görürüz dedi doktor. Hayırlısı, ben kalbinin attığını göreyim de inşallah.

Canim ben istanbul halkalidayim ama sultanahmede yakin bi hastane pek bilmiyorm ama arstirirm senin icn gel misafirm ol arkadsm

Memorial sisili cok uzak degil galiba cnm

Canim ben istanbul halkalidayim ama sultanahmede yakin bi hastane pek bilmiyorm ama arstirirm senin icn gel misafirm ol arkadsm
canım çok naziksin çok teşekkür ederim. sultanahmette bir iftar yaşamak isterdim hep onun için ramazana bilet aldık bi haftasonu gezip döneceğiz. istanbulda bir yerden bir yere gitmek kabus olduğu için yakında varsa diye düşündük kayseride yokmuş dna hasarına bakan lab. maazallah. bi araştıralım taksim fulya falan kolaymış becerebilirsek oralardan bi merkez bulalım:)

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@@kiriziantem86:HAMİLE 5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@@ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi
@@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
@@Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@miniss: HAMILE
@@dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi
@@ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@tugba88guler: HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
@@ilk_snf: HAMILE
@@Karpuzcilek_d: HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi
@@sedef21: HAMİLE (TEDAVİSİZ)
@@ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@@serenalar: HAMİLE 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@@papyonkılıklı: BEKLEMEDE

@@Edilah : tedavi aşamasında
@@sultan1356: tedavi aşamasında

@@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@dnzderya: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
@@nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor

Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim.

canımmmm papyonkılıklımız var taze annecik artık beklemede değilll

Ahh cancazim salcali baharatli sarimsakli soganli yemeklleri yiyemiorum ama et túrlerinide yiyemiordum birtek haslanmis tatsiz tutsuz seyler yiyordum ama azda olsa basladim et túrlerine sulu corba oda 5 6 kasik olsun bi parca bi parcadir diorumm ve yogurdu da pilavin yanina bir kasik koyuyorum yada iki kasik yogurdu ekmekle tûketiorum peynir túketiorumm sút kullanamiorumm olsun ben bunlara súkrediorum haftalarca haslanmis makarna patates yada krep yedim ve 5 6 gúndúr de cikarmioruz yediklerimizi ögúrtúlerimde gitti 17. Haftanin icindeyiz insallah hayirlisiyla seninde bu haftalarda hic biseyin kalmaz eee annelik yeterki o gelissin dioruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…