Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

papyonkilikli ve Su perisi86 canlarim nasilsiniz alistiniz mi test sonuclarinaaa
Canım ikinci testi görmeden tam sevinemiyorum sonra bir insanın başına herzaman aynı şey gelmezki diyorum busefer güzel olacak diyorum Rabbimin izniyle diyorum kimyasal olmayacak kucağıma alabilecegim kızımın kardeşleri geliyor diyorum sabah çok erken daha ama çok midem bulandı cikarmamak için tuttum kendimi
kizimda altıncı haftada bir başladı dördüncü aya kadar yediklerimi cikariyordum sağlıklı olsunlarda ben razıyım bunlara ezan okunuyor suan çok şükür rabbime gözlerim doldu yine herseye Ağlıyorum

Canım dualarimiz ikinizle, korkularinizi anliyorum. Rabbim beterinden korusun inşallah bu sefer 9 ay karnında bir omur hayatınizda olsun evlatlariniz.bol bol Allah'in ya Mübdi ismini zikret. Rabbim sizleri ve evlatlarinizi korusun.

Bu listede yeniden adımı görmeyi cok isterdim.. Nasip degilmis.. Hamile arkadaslar insallahh saglicakla kucaklarina alirlar bebislerini tedavi aşamasindaki arkadaslarda bi an once guzel sonuclar alirlar insallahh

çok haklısın ama işte sütten ağzı yanan misali :)

Ne güzel herkes hamile kalmış listeye bakınca! Süper bir şey bu. Darısı başımıza.
Bir şey soracağım, 5. gün embriyosu ne oluyor? Yani 3. gün, 5. gün ne fark ediyor? Açıklayabilir misiniz bana teşekkürlerrr

Bu listede yeniden adımı görmeyi cok isterdim.. Nasip degilmis.. Hamile arkadaslar insallahh saglicakla kucaklarina alirlar bebislerini tedavi aşamasindaki arkadaslarda bi an once guzel sonuclar alirlar insallahh

Canım benim bu listede adımız olmasa da inşallah Rabbimin evlat nasip ettiği insanlar arasında bizde varizdir. Bizede birgün nasip olacak inşallah

Ahh canimmm benimm keseni görsende endiselerin bitmeyecek hicbirimizin bitmio hergún yeni bir endise doguruoo 17. Haftamdayiz ama diorum gelsin bir an önce saglikla alayim alalim kucaklarimiza dioruz bu bebisler dústûmû rahmimize baslio bizim anneligimiz emin ol ölúme kadar da devam eder adimiz anne cúnkú insallah hayirlisiyla yasamayacan kimyasal sil aklindan degerin cok ii Allah im hayirli evlatlar nasib etsin insallah benimde 7. Haftadan beri öyleyim yiyemiorum kusuorum 5 6 gúndúr iiydim kendime nazar deydirdim bugúnden beri mide bulantisi artti õgûrtûmde onlar ii olsun biz anneler katlaniriz hersey gúzel olacak cancazimm

şükrolsun Allahıma alıştım yarın ikinci test nasip ederse Rabbim... onu da bekleyeceğim heyecanla...
Aminn insallah Allah im gúzel seyler nasib etsin bizde beklicez topikle heyecanla alis annesi alis bastanda dedim insallah hayirlisiyla ikiside orda dualarimiz seninle hepinizle

Canim benim Allah im insallah sanada arkadaslarimizada nasib etsin insallah 5. Gún embiriyosuna blastokist adi verilir 5 veya 6 gúne kadar disarda uygun ortamda bölúnúr bircok hûcre haline gelmistir tabakasida incedir rahimde artik bölúnmez tutunur 3. Gún embiriyosu ise uygun ortamda 3 veya 4. Gúne kadar 6 veya 9 húcrelire ayrilan embiriyodur rahimde bölúnmeye hizla devam eder sana cani gönûlden arkadas tavsiyesi herkes 5. Gún embiriyosunun daha kaliteli ve tutunma sansinin cok yûksek oldugunu sòyler ama gördúkki burda 5. Gûn embiryosu tutunmadi ki 1.kalitedir 2. Gún embiriyosunun tutundugunu gördúk benim ilki 3. Gün embiryosuydu ve orta kalitedeydi ama tutunmustu bu 5. Gûn embiriyosu buda tutundu yeterki Allah im o an vakti zamanini nasib etsin her dok. Anne rahminin her ortamdan daha ii oldugunu söyler ve yum. Daha kalitede bölûnmesini saglar tedavinde 2. Gún 5. Gún takma insallah Allah im gönlúne göre nasib eder

Insalh arkdsim hayrlisyla gelip gidersin snrada hyrl8 hberlrni alirz

Gûnaydin kizlar kac gúndúr uyku yok cok az uyuyabiliorumm bugún insallah hayirlisiyla yeni bir umut dogacak burdada anlatmistim kuzenim ablam Allah im nasib ederse bir iki saat sonra 19 yil aradan sonra kizini kucagina alacak insallah sabaha kadar bekledi nasil uyusun evlat hasreti son bulacak nasibsee o umudunu kaybetmisti taki gecen sene yaza kadar evinde 2 hafta misafir ettigi yigenin bebegi umut ve istek oldu ona oglunu kaybetmisti 11 yil önce dogduktan 1 ay sonra ve tekrar anne olcak 19 yil dile kolay gönle ise cok zor hepimize hayirli bir gún olsun Allah im kimseyi bukadar bekletmesinn

Şişli SultanAhmede çok uzak değil. Biz Eminönünden taksi ile 15 dakikada Şişliye gitmiştik ve 20 tl falan tuttu. Vakit sıkıntısı yoksa Eminönünden hastanenin önüne halk otobüsü de var. Ben tüm tedavilerimi orada oldum. Bir çok yoldan gitmişliğim var :) Ramazan için geliyorsanız Eyüpü sakın atlamayın, son yıllarda Sultanahmetten çok daha güzel oluyor Ramazan orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…