Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

anladım canım teşekkür ederim en iyisi biz de öyle yapalım hiç başka merkez aramayım. bu arada sadece 1 gece kalacağız becerebilirsek Eyüpte bir sabah namazı kesinlikle istiyorum:)

Salıdan beri girememiştim. Şimdi gördüm. Ne kadar güzel bir haber bu :) Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
topiğimiz şenlendi aynı gün iki güzel haber aldık çok şükür serenalar ve papyonkılıklı sırada en yakın sultanımız var darısı ona darısı bizlere inşallah:)

Günaydın kızlar
papyonkilikli ve benim bugün testlerimiz var bizim için dua edin degerlerimiz sağlıklı bir şekilde katlansin benim testim akşam olacak aynı saatte çok heyecanlıyım
Canimm insallahh kat katt katttlanmis olur degerlerinizz.. Ben sana biseh sormak istyrm hani demistin benimde kimyasal gebeligim olmustu diye ondan sonra tedaviye ne kadar ara verdin? Bizim buz bebislerimz yok o yuzden herseye en bastan baslayacagiz.. Esim biraz bekleyelim belki kendiliginden gelir bebisimz diyor ama ben erteleme dusuncesine cok sicak bakamiyorum.. Sen ne kadar ara verdn tatlim

Birinci deneme de mi orda oldu? Ben ilk defa deneyeceğim. İnşallah buraya yazarız ikimiz de oldu diye :) Çok heyecanlıyım şimdiden. Ya olmazsa diye tırsıyorum da...
CANIM İLK DENEMEM DE ORDA OLDU 4 EMBRİYOM OLDU 2 Sİ KONDU KİMYASAL GEBELİK OLUŞTU .
GERİ KALANLAR İÇİNDE TEMMUZ DA BAŞLAYACAM TEDAVİYE . ÇOK İYİ BİR EKİP İÇİN RAHAT OLSUN İNSAN KORKUYOR YİNE DE CANIM AMA HERŞEY ALLAHIN TAKDİRİNDE OL DEMESİNE BAĞLI İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRÜRÜZ İKİMİZDE

Canım nisanda kimyasal gebelik yaşadım regl oldum mayısta reglimle beraber başladım tedaviye hayırlısı olur seninde güzel haberlerini alırız burdan:)

Günaydın kızlar
papyonkilikli ve benim bugün testlerimiz var bizim için dua edin degerlerimiz sağlıklı bir şekilde katlansin benim testim akşam olacak aynı saatte çok heyecanlıyım
canım sabah yazacaktım ama heyecanlandırmayım dedim ikinizinde hayırlı sonuçlarınızı bekliyoruz...

canı ben hep en baştan başlıyorum dondurulmaya kalmıyor.. buna şükrolsun.. inşallah en yakın zamanda tekrar başlayacak gücü bulursun genelde 1 adet ara veriyorlar. ama benim durumumuda kürtajdan sonraki adet başladık hiç başlamadık...

ikinci kanı verdim canlar yine heyecan dorukta... Allahım tamamına erdirsin...
Canlarim benim ikinizinde degerleribinsallah katlanir hayirli guzel Haberler vriesinuz insallah bende bir ay sonra baslayacagim tedaviye turkiyede dua edin lutfen insallah burdaki gibi yarim kalmaz Allahim buzlerede nasipneder sevgiler

Aslinda biz bi tanesini dondurmayi düşündük ama il dışından gittiğimiz icin ikiside transfer etme kararı verdik doktrmla nasip degilmis.. Rabbim yeniden baslama gucu verir insallah canim cok sagolasin.. Buarada senin kacinci tedavindi bu yanlis anlama kendime tutunacak dal ariyorum rabbim insallahh saglicakla kucagina almayi nasip eder bebislerini cok dua ediyorum burdaki herkes icin

Canim insallah ablan saglikla Bebislerinii alir kucagina Rabbim dogumm yapacaklara hayirli dogumlar diliyorum hamile arkadslarada keyifli hamileliklerrrrr

yok est. 3. tedavi ilk tedavi tek yumurta olgunlaşmadı dediler ikinci tedavi boş gebelik kürtaj... Rabbim bunda tamamını erdirsin inşallahhhh...

Canlarim benim ikinizinde degerleribinsallah katlanir hayirli guzel Haberler vriesinuz insallah bende bir ay sonra baslayacagim tedaviye turkiyede dua edin lutfen insallah burdaki gibi yarim kalmaz Allahim buzlerede nasipneder sevgiler
inşallah arkadaşım inşalllaahhh

çok duygulandım cancağızım inşallah sağsalim kucağına alır kuzenin...

Canim insallah ablan saglikla Bebislerinii alir kucagina Rabbim dogumm yapacaklara hayirli dogumlar diliyorum hamile arkadslarada keyifli hamileliklerrrrr
çok duygulandım cancağızım inşallah sağsalim kucağına alır kuzenin...
Canlarim aldi kucagina resimlerine baktikca aglayasim var hemsire alio elinden vermio ya görmeniz lazim saglikli tombis tombis bir kizi oldu ayni kuzenime benzior Allah im herkese nasib etsin insallah hepimize cancazlarimm testleriniz gúzel gelcek korkma sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…