Çok duygulandım, Allah anneli babalı büyütsün. Ümitsizliğe kapılan arkadaşlara ümit olsun.Canlarim aldi kucagina resimlerine baktikca aglayasim var hemsire alio elinden vermio ya görmeniz lazim saglikli tombis tombis bir kizi oldu ayni kuzenime benzior Allah im herkese nasib etsin insallah hepimize cancazlarimm testleriniz gúzel gelcek korkma sikma canini
Aynen canim tùm arkadaslara umut olsun 19 sene ya bi oglunu kaybetti 11 yil ònce kocasinda sperm azligi var túp bebekle bile umudu azdi kuzenimde kromozon eksikligi var 45 kromozonu var 46 olmasi lazimken Allah ima binlerce sûkûrler olsun istanbulda yaptirmisti tedavisimi Allah im hepimize nasib etsinnÇok duygulandım, Allah anneli babalı büyütsün. Ümitsizliğe kapılan arkadaşlara ümit olsun.
Canlarim aldi kucagina resimlerine baktikca aglayasim var hemsire alio elinden vermio ya görmeniz lazim saglikli tombis tombis bir kizi oldu ayni kuzenime benzior Allah im herkese nasib etsin insallah hepimize cancazlarimm testleriniz gúzel gelcek korkma sikma canini
hu huuuu ne zaman çıkacak sonuç can?ikinci kanı verdim canlar yine heyecan dorukta... Allahım tamamına erdirsin...
hayırlı uğurlu bebişler olsun rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhhhAynen canim tùm arkadaslara umut olsun 19 sene ya bi oglunu kaybetti 11 yil ònce kocasinda sperm azligi var túp bebekle bile umudu azdi kuzenimde kromozon eksikligi var 45 kromozonu var 46 olmasi lazimken Allah ima binlerce sûkûrler olsun istanbulda yaptirmisti tedavisimi Allah im hepimize nasib etsinn
canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...hu huuuu ne zaman çıkacak sonuç can?
maşşşşaaallllaaahhhh maşşşşaaallllaahhhhh....Canlarim aldi kucagina resimlerine baktikca aglayasim var hemsire alio elinden vermio ya görmeniz lazim saglikli tombis tombis bir kizi oldu ayni kuzenime benzior Allah im herkese nasib etsin insallah hepimize cancazlarimm testleriniz gúzel gelcek korkma sikma canini
HADİ GÖZÜN AYDIN :)))canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
Gözün aydın canım. Önce Allah' a sonra bebişine güven, 9 ay güzel bir hamileliğin olsun, doğumunla şenlensin yuvan inşallah...maşşşşaaallllaaahhhh maşşşşaaallllaahhhhh....
Canimm darisi hepimizin basina insallah hep beraber alalim kucaklarimiza Allah razi olsun canim benimCanım tebrik ederim. Allah ona sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin. Analı babalı büyüsün inşallah. Darısı senin başına :))
Aminnn ecmainn binlerce kez aminn cancazim insallahhayırlı uğurlu bebişler olsun rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhhh
Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın kaç çıktı degerincanım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
Sen naptin canim benim test sonucun ne olduCanim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın kaç çıktı degerin
Canim akşam aynı saatte vereceğim kan testini heyecanlıyımSen naptin canim benim test sonucun ne oldu
Canimmm cok şükür Rabbim çok büyükkk.. Hayrlisyla once kese sonra kalp atislarii bi bakmissinn kucaginda insallahh :))canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
Maşallah maşallah böyle güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum yaaaacanım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
massallahhh canim benim Allah tamamina erdirsin insallah sagliklada kucagina almakk nasip olsun sevgiler sizlerivokudukca bende heycanlaniyorumcanım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?