Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Çok duygulandım, Allah anneli babalı büyütsün. Ümitsizliğe kapılan arkadaşlara ümit olsun.

Çok duygulandım, Allah anneli babalı büyütsün. Ümitsizliğe kapılan arkadaşlara ümit olsun.
Aynen canim tùm arkadaslara umut olsun 19 sene ya bi oglunu kaybetti 11 yil ònce kocasinda sperm azligi var túp bebekle bile umudu azdi kuzenimde kromozon eksikligi var 45 kromozonu var 46 olmasi lazimken Allah ima binlerce sûkûrler olsun istanbulda yaptirmisti tedavisimi Allah im hepimize nasib etsinn

Canım tebrik ederim. Allah ona sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin. Analı babalı büyüsün inşallah. Darısı senin başına :))

hayırlı uğurlu bebişler olsun rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhhh

maşşşşaaallllaaahhhh maşşşşaaallllaahhhhh....

canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın kaç çıktı degerin

Arkadaslar bir yazdim ama tekrar yaziyorum cevaplarsaniz sevinirim ben Reha ve oenzimy diye bi hap kullaniyorum bide ari suyu bal Polen kullaniyorum bi sakincasi nolurmu Boyle kullanipda faydasini gorenler oldumu ne olur cevaplandirin Kislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…