- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
dhea mı demek istedin anlamadım ama ben hem dhea hem quenzim q 10 hem de arı sütü bal böle çörek otu tarçın kullandım iki tedavimde de...Arkadaslar bir yazdim ama tekrar yaziyorum cevaplarsaniz sevinirim ben Reha ve oenzimy diye bi hap kullaniyorum bide ari suyu bal Polen kullaniyorum bi sakincasi nolurmu Boyle kullanipda faydasini gorenler oldumu ne olur cevaplandirin Kislar
canım kaça katlAandığını söylemedi telefonda güzel katlanmış 10 gün sonra ultrason randvusu al dedi. sormak aklıma gelmedi :)Canim benim çok sevindim hayirlisiyla kucağına alırsın kaç çıktı degerin
Hadi bakalım canım senden de güzel haberler alacağız inşallahKızlar kanı verdik geldik heyecan dorukta
Kızlar kanı verdik geldik heyecan dorukta
İnşallah ikizdir tatlım çok şükür yarabbiiimKızlar degerim 600 ikizmi sizce
Oyy masallahh insallahh ikizdirrr :))Kızlar degerim 600 ikizmi sizce
hadi inşallllaahhhhh :))))Kızlar degerim 600 ikizmi sizce
Kızlar degerim 600 ikizmi sizce[/QUOT
Kızlar degerim 600 ikizmi sizce
Masallahhh cok guzel katlanmis darisi basumiza Rabbim saglikla eline aldirsin Allahim tamamina erdirsin sevgiler
Massallah cok gusel Rabbim saglikla eline aldirsint ikizdir vinsallah tatlim Allahim gonlune gore versi.nKızlar degerim 600 ikizmi sizce
Kızlar degerim 600 ikizmi sizce
İnşallah canım gebelik takvimi yaptım çok istiyordum yapmayı darısı siz güzel arkadaşlarımın başına:))Hay maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah ikizlerdir.
Maşallah canım süper bi haber ikiz olma ihtimali yüksek canım... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar degerim 600 ikizmi sizce
Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin arkdsm darsi bizlereKızlar hepinizi tşk ederim destek oldunuz darısı isteyen herkesin başına
İnşallah canım gebelik takvimi yaptım çok istiyordum yapmayı darısı siz güzel arkadaşlarımın başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?