Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım kaça katlAandığını söylemedi telefonda güzel katlanmış 10 gün sonra ultrason randvusu al dedi. sormak aklıma gelmedi :)
Canımmm çok sevindim Allahım sizleri nazarlardan korusun.Sizlerin böyle güzel haberlerini alınca inan kalbim güm güm atıyor heyecandan.Çok öptüm sizleri.dualarınızı eksik etmeyin bizlerden.Bende Temmuz ayında çizik işlemi yaptıracam Allahın izniyle 3.denemeye geçicez.Ayy bir an önce gelse şu temmuz ayı.

dhea mı demek istedin anlamadım ama ben hem dhea hem quenzim q 10 hem de arı sütü bal böle çörek otu tarçın kullandım iki tedavimde de...
Canım bende bal çörek otu tarçın karışımına başladım adetin 2.günü.yumurta gelişimine faydalı oluyor sanırım.Benim her iki tedavimde transfer işlemi yapıldı ama tutunmada sorun yaşadık.Bu yüzden doktorum 3.geçmeden çizik atacakmış rahmime.Biraz korkuyorum.Tutunmasına yardımcı olan şeyleri araştırıyorum sürekli.Birde bizim hoca transferden sonra hiç yatırmıyor aksine hemen kalkın ve günlük hayatınıza devam edin diyor.Hayırlısı bakalım.

canım hamdolsun şükrolsun katlanmış :))) Allahım devamını getirsin tamamına erdirsin... =))) çok şaşkınım gerçekten...
canımmmm akşam gidip sonuçlarınıza baktım ama cevap yazamadım hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına tatlım artık hakettin bu mutluluğu...

al benden de o kadar ben de iple temmuzu çekiyorum eğer düzenli olursam temmuz sonu adetimle başlayacağım aynı senin gibi 3. tedaviye. son olsun inşallah rabbim beraber şenlendirsin..

al benden de o kadar ben de iple temmuzu çekiyorum eğer düzenli olursam temmuz sonu adetimle başlayacağım aynı senin gibi 3. tedaviye. son olsun inşallah rabbim beraber şenlendirsin..
Benim de 3. denememde oldu canımcım. Moralini yüksek tut. Rabbim çok büyük. Ama tavsiyem tedaviye hiçççç odaklanma. Oldukça rahat hareket et. Ben hiç olmadığım kadar rahattım, yediğime içtiğime o kadar önem vermedim. Rabbim "Kun fe yekun" dedi ve bebişimi nasip etti. En kısa zamanda en güzelinden, en sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim sizler gibi kalbi güzel, yüreği güzel insanlara..

temmuzda başlayacaklar artıyor bende allah kısmet ederse temmuz da gidecem

Arkadsm insalh ucuncude yavrunu kucagina almayi nasib edr rabbim bu cizik islemni bende yaptrdim histereskopi genel anestezi aliyosun bi yarim saatlik bi islem uyandgnda ne agri ne siz ufak ufak lekelnmelrn oluyo kanama tarznda degil bebegin tutunmasi icin rahim duvarni embriyo iyi tutunsun die bi kac kez ufak yara yapiyrlr vizik adi altinda insalh hyrlsyla yaptirir bebisini kucagina alirsin

temmuzda başlayacaklar artıyor bende allah kısmet ederse temmuz da gidecem
Ilk once cumaniz mubarek olsun Kislar Rabbim vu gunlerin hurmetine dualarimizi kabul eylesin bende baslatacagim temmuzda benim 7 deneme ne olur rckizlar sis edin BU weder olsun ama arkadslaeimi okudukca icin heucanlaniyorumsizleri seviyirum Kislar Allah hrpimizin yardcisi olsun

İNŞALLAH CANIM HEPİMİZ POZİTİFİ GÖRÜRÜZ RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN HER DUAM DA SİZLERDE VARSINIZ EMİN OLUN KİMİN DUASI MAKBUL BİLİNMEZ ALLAHIM BİZİM DE KUCAKLARIMIZI DOLDURUR İNŞALLAH

Aminnnnnnnn Insallah bu sefer dualarimiz kabul ooLur Allah f hepimizin gonlune gore versin .Allahim Insallah hayırlı sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize gusel haberler verdirmeyi nasip etsin MEVLAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…