şimdilik sen, ben, nurse ve 4343 temmuz adayları nisan anneleri (inşallahhhhhhhh)Canlarr hayrli cumalarr... Bende temmuzda bismillah demeyi dusunuyrm yeni tedavi icin.. Ozamn temmuzda baya kalabiligizz :)) kimler var temmuzu bekleyenn?? şu mubarek saatlerde Rabbim insallah hepimize guzel sonuclar almayi nasip eder..
Ayyy hadi insallahhh canimm bizde cifter cifter guzel haberler verelim burda :))şimdilik sen, ben, nurse ve 4343 temmuz adayları nisan anneleri (inşallahhhhhhhh)
İNŞALLAH CANIM NİSAN ANNELERİ DEYİNCE İÇİMİ BİR HEYECAN KAPLADI RABBİM ELİ BOŞ GÖNDERMESİN BİZLERİ.HEPİMİZ POZİTİF DİYE HAYKIRALIM İNŞALLAHşimdilik sen, ben, nurse ve 4343 temmuz adayları nisan anneleri (inşallahhhhhhhh)
Canım benim bana histereskopi yapılmayacakmış keşke o yapılsaydı en azından genel anestesi olurdu.Sadece çizik atılacakmış bu yüzden anestesi vermeyeceklermiş.Elinin yada bir yerinin çizildiğini düşün dedi doktor onun gibi canın fazla acımayacak dedi.Ama ben yinede korkuyorum.Güzel dileklerin için sağol kuzum Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Hepimizde hamile olup artık sayfamızın adını bile değiştirirdik ne güzel olurdu.bu arada adım Aynur içimden geldi söylemek istedim.Sizleri gerçekten seviyorum bu sayfa beni çok rahatlatıyor.Arkadsm insalh ucuncude yavrunu kucagina almayi nasib edr rabbim bu cizik islemni bende yaptrdim histereskopi genel anestezi aliyosun bi yarim saatlik bi islem uyandgnda ne agri ne siz ufak ufak lekelnmelrn oluyo kanama tarznda degil bebegin tutunmasi icin rahim duvarni embriyo iyi tutunsun die bi kac kez ufak yara yapiyrlr vizik adi altinda insalh hyrlsyla yaptirir bebisini kucagina alirsin
Canım ben varım Allah izin verirse.Canlarr hayrli cumalarr... Bende temmuzda bismillah demeyi dusunuyrm yeni tedavi icin.. Ozamn temmuzda baya kalabiligizz :)) kimler var temmuzu bekleyenn?? şu mubarek saatlerde Rabbim insallah hepimize guzel sonuclar almayi nasip eder..
acımıyor canım biliyorsun test ettim onaylıyorum ...korkacak stress yapacak hiç bişicik yok ...bende senin gibi düşünüp duruyordum acır şöyle olur böyle olur diye ama boşuna kendimi strese sokmuşum tatlım..rahat ol..Canım benim bana histereskopi yapılmayacakmış keşke o yapılsaydı en azından genel anestesi olurdu.Sadece çizik atılacakmış bu yüzden anestesi vermeyeceklermiş.Elinin yada bir yerinin çizildiğini düşün dedi doktor onun gibi canın fazla acımayacak dedi.Ama ben yinede korkuyorum.Güzel dileklerin için sağol kuzum Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Hepimizde hamile olup artık sayfamızın adını bile değiştirirdik ne güzel olurdu.bu arada adım Aynur içimden geldi söylemek istedim.Sizleri gerçekten seviyorum bu sayfa beni çok rahatlatıyor.
MAŞallah...... :)Kızlar degerim 600 ikizmi sizce
bizde seni seviyoruz tatlım..canlarım çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça takip etmeye yazdıklarınızı okumaya calışıyorum. hepinize ayrı ayrı yorum yazamasam da işyerinde bir gülüyor bir üzülüyorum sizlerle . hayatımın bir parçası oldunuz artık. müjdeli haber veren arkadaşlarım gözünüz aydın olsun , tedavideki ve başlayacak arkadaşlarıma da allah güç kuvvet versin inş. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
Canımmm o zaman seninkide sadece çizik işlemiydi öyle değilmi.Kaç dk.sürmüştü gülüm.Aslında ilk sen bana söylemiştin bu işlemi biliyorum.sen histereskopide olmuştun ya o arada yapmışlardır diye düşündüm.acımıyor canım biliyorsun test ettim onaylıyorum ...korkacak stress yapacak hiç bişicik yok ...bende senin gibi düşünüp duruyordum acır şöyle olur böyle olur diye ama boşuna kendimi strese sokmuşum tatlım..rahat ol..
Kizlar bugun ultrason oldum rahim duvari kalinligim 8.7 sizce nasil pazartesi oglen transferim olacak insalh hyrlisyla bu arada cumanizda mubarek hayrlra vesile olsun dualrnizi eksik etmeyin@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015
@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)
KIZLAR ŞİMDİ SIRAYA KİMİ ALALIM ... :)
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
2 dakika bile sürmedi sanırım zaten hocada Firdevsde seni lafa tutuyor sen sorulara cevap vermeye çalışırken hoca zaten sayarak kaç çizik attığını söylüyor .. dikkatini dağıttıkları için odaklanıp bişey hissetmene izin vermiyorlar..ben daha tüp bebek denemek istemiyorum dediğim zaman laparoskopi yaparken histereskopide yapıldı..ama hocamın dediği gibi histereskopi temiz çıkmış orada sorun yok..Canımmm o zaman seninkide sadece çizik işlemiydi öyle değilmi.Kaç dk.sürmüştü gülüm.Aslında ilk sen bana söylemiştin bu işlemi biliyorum.sen histereskopide olmuştun ya o arada yapmışlardır diye düşündüm.
Bizde seni seviyoruz canim sen Nezaman baslamayi düşünüyorsun tedaviye Allahimsenin ve diğer arkadslarimin hepimizin guzelvhaberler verdirmeyo nasip eylesin guzel yürekli arkadslarim benimcanlarım çok sık giremiyorum ama fırsat buldukça takip etmeye yazdıklarınızı okumaya calışıyorum. hepinize ayrı ayrı yorum yazamasam da işyerinde bir gülüyor bir üzülüyorum sizlerle . hayatımın bir parçası oldunuz artık. müjdeli haber veren arkadaşlarım gözünüz aydın olsun , tedavideki ve başlayacak arkadaşlarıma da allah güç kuvvet versin inş. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....
Sağolasın bitanem.Ben şimdi transferden sonra tutunmayı sağlayacak birşeyler araştırıyorum.nette saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı için embriyonun tutunmasını sağlar diyor.2 dakika bile sürmedi sanırım zaten hocada Firdevsde seni lafa tutuyor sen sorulara cevap vermeye çalışırken hoca zaten sayarak kaç çizik attığını söylüyor .. dikkatini dağıttıkları için odaklanıp bişey hissetmene izin vermiyorlar..ben daha tüp bebek denemek istemiyorum dediğim zaman laparoskopi yaparken histereskopide yapıldı..ama hocamın dediği gibi histereskopi temiz çıkmış orada sorun yok..
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN TATLIM İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN :)Kizlar bugun ultrason oldum rahim duvari kalinligim 8.7 sizce nasil pazartesi oglen transferim olacak insalh hyrlisyla bu arada cumanizda mubarek hayrlra vesile olsun dualrnizi eksik etmeyin
Simdiden hayırlı olsunnn Rabbim gusel haberler vermeyi nasip eylesin hersey gönlünce olsungusel günler bisi bekliyo kizlarrr Rabbimin izniyleKizlar bugun ultrason oldum rahim duvari kalinligim 8.7 sizce nasil pazartesi oglen transferim olacak insalh hyrlisyla bu arada cumanizda mubarek hayrlra vesile olsun dualrnizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?