CANIM BENİM MUHTEMELEN EYLÜL GİBİ OLACAK ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ NASİP EDER. :)Bizde seni seviyoruz canim sen Nezaman baslamayi düşünüyorsun tedaviye Allahimsenin ve diğer arkadslarimin hepimizin guzelvhaberler verdirmeyo nasip eylesin guzel yürekli arkadslarim benim
Esasmi? nasil kullanacakmisin Insallah sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebisler oLur hepumuzindeSağolasın bitanem.Ben şimdi transferden sonra tutunmayı sağlayacak birşeyler araştırıyorum.nette saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı için embriyonun tutunmasını sağlar diyor.
Aysesahracım aynı şehirdeyiz seninle aynı doktora gidiyoruz keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık toplanırdık bir araya gelirdik.Müthiş bişey olurdu.
tatlım bak 3 tüp 2 Hsg bir çizik histeroskopi artı laparoskopi geçirdim... bugün arkama dönüp baktığımda hangisi acı vericiydi diye kendime sorduğumda kesinlikle Hsg idi oda ilk yaşadığım şeydi tecrübem olsa anestezili yaptırırdım ..herkesde aynı acı olmuyormuş benim iki tüpde kapalı olduğundan acı çekmişim yoksa bazı arkadaşlarda acılı olmuyormuş..Canımmm o zaman seninkide sadece çizik işlemiydi öyle değilmi.Kaç dk.sürmüştü gülüm.Aslında ilk sen bana söylemiştin bu işlemi biliyorum.sen histereskopide olmuştun ya o arada yapmışlardır diye düşündüm.
Gusel haberlerini Insallah burdan okuyacağız tatlım insallahhhhhh sırayla Rabbimm omuthus duyguyu tatdirsin hepimize sevgilerCANIM BENİM MUHTEMELEN EYLÜL GİBİ OLACAK ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN GÜZEL HABERLERİNİ NASİP EDER. :)
geçenlerde tv de bende denk geldim ..bir bayan aradı oda tüp felan denemiş ama hiç sorun bulunmamasına rağmen sadece tutunma sorunu oluyormuş onada önce soğan sonra testere dişli aslan pençesi kürü önerdi canım..Sağolasın bitanem.Ben şimdi transferden sonra tutunmayı sağlayacak birşeyler araştırıyorum.nette saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı için embriyonun tutunmasını sağlar diyor.
Aysesahracım aynı şehirdeyiz seninle aynı doktora gidiyoruz keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık toplanırdık bir araya gelirdik.Müthiş bişey olurdu.
ayy canımsın ya demek transfer günün geldi çattı ne güzel ne heyecanlı sonuçta ramazanın ilk gününe denk geliyor maşallahhh sana çok güveniyorum tutunacak o bebek ve hiç bırakmayacakkkKizlar bugun ultrason oldum rahim duvari kalinligim 8.7 sizce nasil pazartesi oglen transferim olacak insalh hyrlisyla bu arada cumanizda mubarek hayrlra vesile olsun dualrnizi eksik etmeyin
Evet arkdsm test tarihim ramazanin ilk gunu hayrlisyla tutunur insalh allahim emeklrmzi bosa cikrmasin bi yanim heyecan bi yanim stres baklm en kisa zmnda szlerde baslayin tedaviye inslhayy canımsın ya demek transfer günün geldi çattı ne güzel ne heyecanlı sonuçta ramazanın ilk gününe denk geliyor maşallahhh sana çok güveniyorum tutunacak o bebek ve hiç bırakmayacakkk
Canım benimde transfer üç gün önce 9du rahim duvarı gayet iyi bence seninkideKizlar bugun ultrason oldum rahim duvari kalinligim 8.7 sizce nasil pazartesi oglen transferim olacak insalh hyrlisyla bu arada cumanizda mubarek hayrlra vesile olsun dualrnizi eksik etmeyin
Insalh arkdsm bende sizler gibi burdan mijdemi veririmCanım benimde transfer üç gün önce 9du rahim duvarı gayet iyi bence seninkide
hayirlisiyla sendende güzel haberler alcaz burdan :)
iyi prof lafının üstüne tv ye çıkarmış.. yine ekranlarda izleyelim kızlarSağolasın bitanem.Ben şimdi transferden sonra tutunmayı sağlayacak birşeyler araştırıyorum.nette saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı için embriyonun tutunmasını sağlar diyor.
Uzun zamandır giremiyorum arkadaşlarımım kusura bakmayın dua kardeşliğine de katılamadım
Bu haftaki arkadaşımız için banada 5000 yazarmısınneseli41
Guuuuuuuunaydin nasilsin canim hava bulutlu ılık bir rüzgar esiyo kalp kırık gönlüm kırık itir kaktir günleri geciriyoz Ben inanıyorum Insallah en yakın zamanda o güneş bizim evlerimizde doğacak sevgiler canlargünaydııııın kızlaaar....
hava kapalı ılık ama gönlümüz içimiz sıcacık umutlarımız var var oldukça iyiyiz hep iyiyiz dahada iyi olacağız ..misss gibi doğa çiçek kokularını çekelim içimize moral ve dua en önemli silahımızz tadını çıkarın ...Guuuuuuuunaydin nasilsin canim hava bulutlu ılık bir rüzgar esiyo kalp kırık gönlüm kırık itir kaktir günleri geciriyoz Ben inanıyorum Insallah en yakın zamanda o güneş bizim evlerimizde doğacak sevgiler canlar
günaydınnnnnngünaydııııın kızlaaar....
Herşey yolun da olacak inşallah birtürlü tüp bebeğe başlayamadım vardır bunda da hayır diyip bekliyorum Geçen hafta histeroskopi oldum ondan da endometriozis olduğunu miyomun yapabileceğini söyledi dr lucrin diye iğne vuruldum 2 ay sonra tekrar histeroskopi olacağım inşallah eşimde sorun var diye beklerken bende de sorunlar çıktı bu arada eşimde proxeed plus ve evicap başladı onu kullanıyor. Sanırım biraz uzun yazdım benden haberler bu kadar :))Arkadaşım uzun zaman oldu cidden. Herşey yolundami? Arada kendinizle ilgili haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?