Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım hoşgeldin yeniden geçmiş olsun diyelim biz temmuzda başlayacak bir grup oluyoruz inşallah sen de başlarsın....

Canım hoşgeldin yeniden geçmiş olsun diyelim biz temmuzda başlayacak bir grup oluyoruz inşallah sen de başlarsın....
Biraz zor temmuzda başlamam çünkü rahimde yapısal bozukluk varmış temmuz sonunda tekrardan operatif histeroskopi ile o sorun çözülecek inşallah sonrasında tedaviye başlarım sanırım. Anne olmak isteyen herkese dua ediyorum dualarımdasınız

Benimde bogazim agriyo yutkunamiyrm ve yarin transferm olcak insalh atltrm cabucak gecms olsun arkadsm dikkat et kendine havalrdan dolayi boyle
offf offf bi kada çilek tedim valla okdr c vitamini nereye gittiki... transferin hayırlı olsun arkafaşım bi ömür seninle olsun

Merhaba kızlar nerelerdesiniz bakiim topik sessiz yarım saat uyumusum gece wc ve yatak odası arasında gidip geliyorum ağız kuruluğu başladı birde aşırı su icmeye başladım hayırlısı bebisler bizimle olsunlar sağlıcakla

Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ve sende bebeğine kavuşursun.

Suanda az da olsa kahverengi aknti var kizlar bebeklerim gidiyor galiba bu da Boyle olursa ne yaparim ben

Suanda az da olsa kahverengi aknti var kizlar bebeklerim gidiyor galiba bu da Boyle olursa ne yaparim ben

Canım ne olur öncelikle sakin ol. Hemen bitti, gitti bunları hele hiç düşünme. Her zaman bu tür şeyler olabilir ilaki düşük anlamına gelmiyorki. Bol bol dinlen dualarım seninle

Ne gitmesi kııız tutunmadan olan şeydir o yat dinlen..kırmızı olmadıkça sorun değil bilmiyonmu...bazen kırmızı olması bile farklı şeyler anlamına geliyor aylarca neler yaşamadı arkadaşlarımız sakin ol yat dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…