Canım hoşgeldin yeniden geçmiş olsun diyelim biz temmuzda başlayacak bir grup oluyoruz inşallah sen de başlarsın....Herşey yolun da olacak inşallah birtürlü tüp bebeğe başlayamadım vardır bunda da hayır diyip bekliyorum Geçen hafta histeroskopi oldum ondan da endometriozis olduğunu miyomun yapabileceğini söyledi dr lucrin diye iğne vuruldum 2 ay sonra tekrar histeroskopi olacağım inşallah eşimde sorun var diye beklerken bende de sorunlar çıktı bu arada eşimde proxeed plus ve evicap başladı onu kullanıyor. Sanırım biraz uzun yazdım benden haberler bu kadar :))
Biraz zor temmuzda başlamam çünkü rahimde yapısal bozukluk varmış temmuz sonunda tekrardan operatif histeroskopi ile o sorun çözülecek inşallah sonrasında tedaviye başlarım sanırım. Anne olmak isteyen herkese dua ediyorum dualarımdasınızCanım hoşgeldin yeniden geçmiş olsun diyelim biz temmuzda başlayacak bir grup oluyoruz inşallah sen de başlarsın....
Benimde bogazim agriyo yutkunamiyrm ve yarin transferm olcak insalh atltrm cabucak gecms olsun arkadsm dikkat et kendine havalrdan dolayi boylekızlar yaaa grip oluyorum şuan....hapşırık burun akıntısı pıfff
offf offf bi kada çilek tedim valla okdr c vitamini nereye gittiki... transferin hayırlı olsun arkafaşım bi ömür seninle olsunBenimde bogazim agriyo yutkunamiyrm ve yarin transferm olcak insalh atltrm cabucak gecms olsun arkadsm dikkat et kendine havalrdan dolayi boyle
Herşey yolun da olacak inşallah birtürlü tüp bebeğe başlayamadım vardır bunda da hayır diyip bekliyorum Geçen hafta histeroskopi oldum ondan da endometriozis olduğunu miyomun yapabileceğini söyledi dr lucrin diye iğne vuruldum 2 ay sonra tekrar histeroskopi olacağım inşallah eşimde sorun var diye beklerken bende de sorunlar çıktı bu arada eşimde proxeed plus ve evicap başladı onu kullanıyor. Sanırım biraz uzun yazdım benden haberler bu kadar :))
kızlar yaaa grip oluyorum şuan....hapşırık burun akıntısı pıfff[/QUOTE
Çok dikkat et kendine
Aminnn Allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlarımdan bende sizler için hep dua ediyorum..Arkadaşım çok geçmiş olsun. İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ve sende bebeğine kavuşursun.
Canim benim korkma hemen dinlen kalkma ayağını yükseltip oluyor biliyorsun arada neler okuyoruz burda hemen kötüye yorma şimdi nasılsınAdet agrim var ayrica cok korkuyorum ne olur ne olur Dua edin
Suanda az da olsa kahverengi aknti var kizlar bebeklerim gidiyor galibabu da Boyle olursa ne yaparim ben
Ne gitmesi kııız tutunmadan olan şeydir o yat dinlen..kırmızı olmadıkça sorun değil bilmiyonmu...bazen kırmızı olması bile farklı şeyler anlamına geliyor aylarca neler yaşamadı arkadaşlarımız sakin ol yat dinlen..Suanda az da olsa kahverengi aknti var kizlar bebeklerim gidiyor galibabu da Boyle olursa ne yaparim ben
Canım dualarım seninle. Hemen ümitsizliğe kapılma. Kanamaları olduğu halde bebişi vazgeçmeyen arkadaşlarımız var. Seninkilerde vazgeçmeyecek Allahın izniyle.Hastanede yatiorum suan.... kanama artti... hayirlisi
Hastanede yatiorum suan.... kanama artti... hayirlisi
Yaa canım gözlerim doldu Rabbim bebeklerini sana bagislasin dualarim seninle Dr ne diyorHastanede yatiorum suan.... kanama artti... hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?