Geçmiş olsun tatlım ..inşallah önemli bir şey değildir..Hastanede yatiorum suan.... kanama artti... hayirlisi
Neden kaynaklanmış doktor ne dedi ?Hastanede yatiorum suan.... kanama artti... hayirlisi
Canim benim insallah hersey yolundadir bebeklerin seninle olsun insallah .durumdan haberdar et kuzumSuanda az da olsa kahverengi aknti var kizlar bebeklerim gidiyor galibabu da Boyle olursa ne yaparim ben
Canim ultrason da keseye baktılar kanama alanı nerdeymisSebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...
nasıl sebebi yokmuş yaa niye bişey demiyorlar..keseye baktılarmı?Sebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...
Canimmm simdi gordumm evet hersey bi ruya oyle dusun sabah olunca bu kabus bitecek ve rahata ereceksin.. Dualarim seninle bebislerinle ..Sebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...
Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyorSabah ezanı okunuyor ..senin için dua ediyorum tatlım..Allahım hayırlısı neyse onu nasip et bize yarabbim...
Rabbim yavrunu(yavrularini) sana bağışlasın insallah canim.. Bu kabus bi an once bitsin de rahat rahat hamileligin keyfini cikar insallah..Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Gunaydin canim benim nasilsin insallah hersey yolundadir .Allahim izniyle bisey olmaz benim eltiminde aynisi olmustu onun hatta Noyu kirmisi geliyodu ayni senin gibi kesenin arkasinda kanama alani var dedi Doktor sadece progestoreinda verdiler ve Dinlen dedi suan massallah oglu 7 aylik olduAllah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Canım umarım birşey olmazz. Adet sancılarına gelince benim normalde adetim sancılı olmazken hamileliğin başlangıcında adet sancıları yaşadım tutunmaktanmış.Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Canımmm şimdi gördüm yazını Allahım yavrularını ve seni korusun inşallah.Bu tür kanamalar olduğunu bir çok yerde okudum canım.Allah büyüktür kuzumm.Tek yürek olduk seninleyiz ve dualarımız seninle.Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Canim çok şükür benimde kizimda kalp atışını duymadan kanamam olmuştu haftada üç kez iğne vurundum kesenin etrafında kanama alanı vardı bir ay yattım yemek wc dışında kalkmamistim daha sonra geçti bol bol dinlen dualarim seninle...Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Sebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?