Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok merak ediyorum lütfen yaz Rabbim yardimcin olsun

Sebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...

Sabah ezanı okunuyor ..senin için dua ediyorum tatlım..Allahım hayırlısı neyse onu nasip et bize yarabbim...
Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor

Rabbim yavrunu(yavrularini) sana bağışlasın insallah canim.. Bu kabus bi an once bitsin de rahat rahat hamileligin keyfini cikar insallah..

Gunaydin canim benim nasilsin insallah hersey yolundadir .Allahim izniyle bisey olmaz benim eltiminde aynisi olmustu onun hatta Noyu kirmisi geliyodu ayni senin gibi kesenin arkasinda kanama alani var dedi Doktor sadece progestoreinda verdiler ve Dinlen dedi suan massallah oglu 7 aylik oldu

Canım umarım birşey olmazz. Adet sancılarına gelince benim normalde adetim sancılı olmazken hamileliğin başlangıcında adet sancıları yaşadım tutunmaktanmış.

Canımmm şimdi gördüm yazını Allahım yavrularını ve seni korusun inşallah.Bu tür kanamalar olduğunu bir çok yerde okudum canım.Allah büyüktür kuzumm.Tek yürek olduk seninleyiz ve dualarımız seninle.

Canim çok şükür benimde kizimda kalp atışını duymadan kanamam olmuştu haftada üç kez iğne vurundum kesenin etrafında kanama alanı vardı bir ay yattım yemek wc dışında kalkmamistim daha sonra geçti bol bol dinlen dualarim seninle...

Sebep yok bekliyoruz sabaha kadar bekleyevegiz. Hayirlisi. Yuregim yaniyor. Keske hersey ruya olsa...

Çok geçmiş olsun ama lütfen gönlünü ferah tut, bol bol dua et endişeye vesveseye kapılmadan. İnşallah alacak nefesleri yaşayacak ömürleri varsa isterse bütün hamileliğin kanamalı geçsin Allahin izni ile gelecek dünyaya. Sen dinlen ve gerçekten sadece bol dua et. Verilen ilaçlar zaten kanamayı kesmeye çalışacak. İnşallah Allah sana bağışlasın bebeğini. Hamileliğinde kanama geçirmek normal karşılanmasa bile bir çok hamilenin başına gelen durum. Çoğu kanama sadece annenin yüreğine indiriyor işte böyle, çok şükür bebekler çoğu zaman etkilenmiyor bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…