Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

cok gecmis olsun. kanamlar olabiliyor bircok hamilelikte gebelik sonrasinda saglikla devam ediyor. insallah bebislerinin saglikla sihhatl seninleler. güzel haberlerini bekliyoruz.

geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun

Cnm arkdsm insallh bebislerin seninle olacak bol bol dua et allahin iznyle bisey olmcak dualrmiz seninle bende transfere gidiyorm hayrlisiyla bakalim sonuc ne olcak embiryolg aradi gayet iyi oldugunu soyledi hyrlisi alhtan

Isyan degil tovbe hasa ama bebegim giderse ne yaparim. Ilkinde bir umut toparladim ya bunda... Offf cok korkuyorum arkadaslar cok
uuffff bu ne yaa iki gündür girmedim neler görüyorum rabbim yavrunu sana bağışlasın bitanem lütfen umutlu güçlü ve azimli ol inancını hiç kaybetme illa ki oluyor böyle kanamalar aklına kötü şeyler getirme hayırlısını iste hep canım benim çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle. bebeğin Allaha emanet unutma o emanete hıyanet etmez sadece en iyisini bilir ve onu verir...

Cnm arkdsm insallh bebislerin seninle olacak bol bol dua et allahin iznyle bisey olmcak dualrmiz seninle bende transfere gidiyorm hayrlisiyla bakalim sonuc ne olcak embiryolg aradi gayet iyi oldugunu soyledi hyrlisi alhtan
sultanım sana da hayırlı transferler güzelim sağlıcakla al gel bebişini dualarımız seninle...

dün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....

doğum günün kutlu olsun canııııım nice mutlu yıllaraa inşallah..

İyiki doğmuşsun canım, yeni yaşında göbüşün dolsun, bir sonraki doğum gününde kucağında olsun inşallah bebişin..

Canım şimdi gördüm, hiç korkma benim de yoğun kahverengi akıntılarım oldu. Progestan iğne, fitil vermişlerdi. Biraz da dilendim. 1 hafta sonra geçti şükür. Adet sancısı zaten hep oluyor, vücut alışıyor, rahim büyüyor. Burda kanaması olan arkadaşları da okuduk. Hiç bişey olmaz Allahın izniyle. İçini ferah tut, endişe etmemeye çalış. Kendi doktorun en iyi bilgiyi verir sana. Dualarımız seninle. Güzel Allahım yardımcın olsun.

dogum günün kutlu olsun yeni yasinda göbisin bebislerinle dolsun insallahh

Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah

Allah inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sana. Transferin çok güzel geçer ve hayırlı haberlerini iki haftaya alırız inşallah.

Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
Canımmm nasılsın aldınmı yavrularını Allahın izniyle.Canım benim inşallah sımsıkı tutunurlar sana seni asla bırakmazlar.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

KIZLAR ŞİMDİ SIRAYA KİMİ ALALIM ... :)

@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak

@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

Canım Allah yardımcın olsun. Önce Allah' a sonra doktoruna güven. Benim doktorum transferi yaptığı anda "Allahım biz razı olduk bebişten, sen de razı ol" demişti. O an yaşadığım duyguyu asla anlatamam. Sıkı sıkı tutunsun sana bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…