- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
cok gecmis olsun. kanamlar olabiliyor bircok hamilelikte gebelik sonrasinda saglikla devam ediyor. insallah bebislerinin saglikla sihhatl seninleler. güzel haberlerini bekliyoruz.Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsunAllah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
Cnm arkdsm insallh bebislerin seninle olacak bol bol dua et allahin iznyle bisey olmcak dualrmiz seninle bende transfere gidiyorm hayrlisiyla bakalim sonuc ne olcak embiryolg aradi gayet iyi oldugunu soyledi hyrlisi alhtanAllah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
uuffff bu ne yaa iki gündür girmedim neler görüyorum rabbim yavrunu sana bağışlasın bitanem lütfen umutlu güçlü ve azimli ol inancını hiç kaybetme illa ki oluyor böyle kanamalar aklına kötü şeyler getirme hayırlısını iste hep canım benim çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle. bebeğin Allaha emanet unutma o emanete hıyanet etmez sadece en iyisini bilir ve onu verir...Isyan degil tovbe hasa ama bebegim giderse ne yaparim. Ilkinde bir umut toparladim ya bunda... Offf cok korkuyorum arkadaslar cok
sultanım sana da hayırlı transferler güzelim sağlıcakla al gel bebişini dualarımız seninle...Cnm arkdsm insallh bebislerin seninle olacak bol bol dua et allahin iznyle bisey olmcak dualrmiz seninle bende transfere gidiyorm hayrlisiyla bakalim sonuc ne olcak embiryolg aradi gayet iyi oldugunu soyledi hyrlisi alhtan
doğum günün kutlu olsun canııııım nice mutlu yıllaraa inşallah..dün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....
İyiki doğmuşsun canım, yeni yaşında göbüşün dolsun, bir sonraki doğum gününde kucağında olsun inşallah bebişin..dün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....
Canım şimdi gördüm, hiç korkma benim de yoğun kahverengi akıntılarım oldu. Progestan iğne, fitil vermişlerdi. Biraz da dilendim. 1 hafta sonra geçti şükür. Adet sancısı zaten hep oluyor, vücut alışıyor, rahim büyüyor. Burda kanaması olan arkadaşları da okuduk. Hiç bişey olmaz Allahın izniyle. İçini ferah tut, endişe etmemeye çalış. Kendi doktorun en iyi bilgiyi verir sana. Dualarımız seninle. Güzel Allahım yardımcın olsun.Allah razi olsun Canim. Keseyi gorduk york saci da gorduk kesenin arkasinda kanama alani var AMA soru isareti koymuslar. Hic bisi soylemiolarki olabilir Boyle kanamalar diyolar dusuk mu dgil mi bilemeyiz diolar. Drum daha gelmedi gelir mi bilmiorum. Akinti kahverengi idi sonra 2 damla kirmizi geldI sonra yogun ultrasonda kahverengi geldi sonra gelmedi. Ama progestron igne yaptilar fitil Agri kesici yaptilar. Korkuyorum. Elden hicbisi gelmiyor bekliyoruz. Hafif Adet sancim var. O daaha cok korkutuyor
dogum günün kutlu olsun yeni yasinda göbisin bebislerinle dolsun insallahhdün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....
rabbim güzel gönlüne göre versin kolay getirsin dualarımız seninle canım arkadaşım...Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
canım güzelce dinlen güzel düşün herkeste olabiliyor kanamalar rabbim korusun sizi inşallah korktuğundan esirgesinProluton depot Verdi Dr kese etrafinda kanama var
Canımmm nasılsın aldınmı yavrularını Allahın izniyle.Canım benim inşallah sımsıkı tutunurlar sana seni asla bırakmazlar.Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
Canım Allah yardımcın olsun. Önce Allah' a sonra doktoruna güven. Benim doktorum transferi yaptığı anda "Allahım biz razı olduk bebişten, sen de razı ol" demişti. O an yaşadığım duyguyu asla anlatamam. Sıkı sıkı tutunsun sana bebişin...Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
Canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana. Elin karnında sürekli el muhyi de canım.Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
transferin hayirli olsun sImsIkI tutunsun sana yavrularinKizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?