Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kimin tedavisi yakınsa onu alalım bence tatlım...

Dogum gunun kutlu olsun Allahim sana budahikii dogum gununde hayirli saglikli evlatlar nasipvetsin kucaginda olsun insallah insallah

Neselim senin dualarinida okuyacaz Allahim izniyle Seninde gusel haberlerini alacaz canimcimmmmmmm

Kizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
Canim benim bebeklerin simsiki tutunur insallah hersey gönlünce olsun mujdeli haberi vereceksin insallah

papyonkilikli cancazimm korkma icine sikintilar verip icine korkular sarma yeni okudum cok üzüldüm ve benimde kanamalarim oldu hemde taze kana kadar dönûstü kesenin etrafi degildi belki ama keseye yakindi canim her tedbirini alir doktorun yat hic kalkma dinlen bak bu dönemde icindeki duygularda önemli kesen normeldir bozuk olsa dok. Derdi sekli bozuk die ama bisey olmayacak insallah bebislerine gûven bu sikintilarda gececek canim benim hayirlisi olsun

Kızlar hastaneden Dr asistanı aradı kese için haftaya çarşamba randevu verdi inş kese kalp atışını aynı anda görürüz ben bu hafta görürüz keseyi demiştim ama hayırlısı geç olsun güç olmasın
ama çok heyecanlıyım tabi biraz streste var

Canımmm nasılsın aldınmı yavrularını Allahın izniyle.Canım benim inşallah sımsıkı tutunurlar sana seni asla bırakmazlar.
Evet cnm aldim hepinizden allah razi olsun cnm arkdslarim suan evdeyim uzaniyorum am belim ve kasigim alti bi gerilme agri hisdi var baklim insalh bnmledir bebisim

canlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...

Bu sıkıntıda geçecek kuzum. Rabbim bebeğini sana bağışlayacak inşallah. Benim dualarım diğer arkadaşların duaları seninle, mübarek 3 aylarda Rabbim ettiğimiz duaları kabul eder inşallah

kalanlar genelde temmuzda başlayacağız ben de dahil. ama listeden sırayla devam edip herkes bitince de 41 Meryem suresine başlayabiliriz ne dersiniz?
Canim arkdsim transfer heyecanindan yazamdim yeni yasin mutlu ve kutlu olsun rabbim diger yaslarnda evladinla guzel guzel saglikli sihhatli yaslar gecirmen dilegiyle

Doğumgünün kutlu ve bebekli olsun. Bu yıl sana evlat veya evlatlarını getirsin :)

canlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...
Canim benim geçecek çocukluk arkadaşım üçüncü bebegine hamileydi yogun kanaması oldu Dr düşük yapıyorsun yapacak bişey yok diyip eve göndermiş bir hafta bişey yiyip icmedi üzüntüden sigara iciyordu surekli kanaması bitip kontrol başka Dr gidince Dr bebek duruyor kalp atışı var demiş mucize kızım diyor 6aylik oldu doğdu bile gönlünü ferah tut önce rabbime sonra sana emanet bebisin yat dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…