allah yardımcın olsun inşallah bebeğin sım sıkı tutunur annesiKizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
kimin tedavisi yakınsa onu alalım bence tatlım...@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015
@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)
KIZLAR ŞİMDİ SIRAYA KİMİ ALALIM ... :)
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
Dogum gunun kutlu olsun Allahim sana budahikii dogum gununde hayirli saglikli evlatlar nasipvetsin kucaginda olsun insallah insallahdün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....
Neselim senin dualarinida okuyacaz Allahim izniyle Seninde gusel haberlerini alacaz canimcimmmmmmm@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :
cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.
(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda70.000 tamam
@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)
@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM(01.05.2015 dua bağışlandı)
@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)
@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)
@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015
@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)
KIZLAR ŞİMDİ SIRAYA KİMİ ALALIM ... :)
@@dnzderya.................................................................: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.
Canim benim bebeklerin simsiki tutunur insallah hersey gönlünce olsun mujdeli haberi vereceksin insallahKizlar transfere giricem birazdan tam sıkışık halde bekliyorum dualarıniza ihtiyacim var hava yagmurlu bereketli olur derler dualar bu zamanda yerine ulasir insallah
kalanlar genelde temmuzda başlayacağız ben de dahil. ama listeden sırayla devam edip herkes bitince de 41 Meryem suresine başlayabiliriz ne dersiniz?kimin tedavisi yakınsa onu alalım bence tatlım...
tamam sıradaki isim kim?kalanlar genelde temmuzda başlayacağız ben de dahil. ama listeden sırayla devam edip herkes bitince de 41 Meryem suresine başlayabiliriz ne dersiniz?
Evet cnm aldim hepinizden allah razi olsun cnm arkdslarim suan evdeyim uzaniyorum am belim ve kasigim alti bi gerilme agri hisdi var baklim insalh bnmledir bebisimCanımmm nasılsın aldınmı yavrularını Allahın izniyle.Canım benim inşallah sımsıkı tutunurlar sana seni asla bırakmazlar.
canlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...
Evet cnm aldim hepinizden allah razi olsun cnm arkdslarim suan evdeyim uzaniyorum am belim ve kasigim alti bi gerilme agri hisdi var baklim insalh bnmledir bebisim[/QUOTE
Arkadaşım gözün aydın. İnşallah sana sımsıkı tutunur. Sende buradan hamileyim diye bağırsın inşallah. İlk günler bu ağrılar normal inşallah rahat bir süreç geçirsin
Kızlar hastaneden Dr asistanı aradı kese için haftaya çarşamba randevu verdi inş kese kalp atışını aynı anda görürüz ben bu hafta görürüz keseyi demiştim ama hayırlısı geç olsun güç olmasın
ama çok heyecanlıyım tabi biraz streste var[/QUOTE
Şimdiden gözün aydın. İnşallah kucağına alacağın günler gelir. Senin adına çok seviniyorum arkadaşım. Bu stresli günleriniz inşallah kolay ve güzel geçer.
Canim arkdsim transfer heyecanindan yazamdim yeni yasin mutlu ve kutlu olsun rabbim diger yaslarnda evladinla guzel guzel saglikli sihhatli yaslar gecirmen dilegiylekalanlar genelde temmuzda başlayacağız ben de dahil. ama listeden sırayla devam edip herkes bitince de 41 Meryem suresine başlayabiliriz ne dersiniz?
Doğumgünün kutlu ve bebekli olsun. Bu yıl sana evlat veya evlatlarını getirsin :)dün benim doğum günümdü lay lay lom bi hafta sonu geçirdik herşey çok güzelmiş gibi hissediyorsun gel gör ki normal hayata dönünce gerçeklerle de başbaşa kalıyorsun offf offf rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin....
Canim benim geçecek çocukluk arkadaşım üçüncü bebegine hamileydi yogun kanaması oldu Dr düşük yapıyorsun yapacak bişey yok diyip eve göndermiş bir hafta bişey yiyip icmedi üzüntüden sigara iciyordu surekli kanaması bitip kontrol başka Dr gidince Dr bebek duruyor kalp atışı var demiş mucize kızım diyor 6aylik oldu doğdu bile gönlünü ferah tut önce rabbime sonra sana emanet bebisin yat dinlen canımcanlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?