Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...
Yok canim benim sen ii ol yeterki yat hicbirsekilde kalkma düzenli yemegini ye hep stres yapma kafani dagitacak seylerle ugras ben kitap okuyunca rahatlarim insallah hicbirsey olmayacak kesenin mm cok gûzel Allah bûyûk cancazim buda bûyük bir sinav buda gececek

canlar çok sıktım canınızı kusuruma bakmayın artık bekleyeceğiz. evimdeyim yatıyorum. kese 7 mm kanama 2 cm dilerim bunlar da geçer...
Canım benim sabrın sonu selamet sabır ve dua ile bekleyelim. Dikkat et kendine rabbim onunla geçmiş etsin inşallah zahmetine rahmet etsin...

Bu duaya bayıldım. Ne güzel bir dr o öyle. Nerede oldu tedavin?

Çok teşekkürler canım açıkladığın için. Kafa yormaya kalkınca o kadar çok şey çıkıyor ki, hangi birine kafa yoracağız. Anca kendimizi yıpratmakla kalıyoruz. Her şeye karar veren O. Yaşatan O. Bize düşen olan bitene tedbir aldıktan sonra seyretmek. O kulunun doğmasını murad ettiyse, Yemen'den dahi gelir. Ama etmediyse yapacak bir şey yoktur. Bizler buradaki arkadaşlar olarak herkes çok bekledi, bekliyor. Umduğumuza ulaşmak için ne kadar çok beklersek, sonu daha da güzel olacak inşallah. Mevla neylerse güzel eyler... Hakkımızda hayırlısı. Mevlana der ki:
"Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür."

neseli41 canım ben bu hafta işler sebebiyle yoğun olacam. Kime okunacağı karar verilememis anladığım kadarıyla ben 5000 adet okudum seni vekil tayin ediyorum. Dua okunacak arkadaşa benim için bagislarsin. Bu yogunlugun arasında bizlerle uğraşıyorsun öncelikle hakkını helal et arkadaşım. Seni opuyorum

Canim aylardir girmiyordum bu sabah aklima dusyun birden girip bakayim dedim cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..ben tekrardan denemedim bir suru doktorlara gittim suan kilo veriyorum temmuzda fakultede tup bebek randevum var ona gore sekillencek artik durumum.topikteki tum yeni hamile arkadaslarimi kutkuyorum rabbim hepimizi tez zamanda sevindirsin ins

resmen topikte hamile kalamayanlar temmuzda topluca başlayacağız yeni tedaviye inşallah bu topiği herkes hamile kalana kadar kapatmayacağız...

kızlar hepinize merhabalar ne kadar güzel haberler okudum Allah herkesi bebeğiyle buluştursun inşallah.Negatiflere de Allahtan sabır diliyorum. Bende martta düşük yapmıştım. kısmetse bu ay tekrar başlayacağım. Allah hepimizin hevesini kursağında bırakmasın duayla...

Selam arkadaşlar
herkes nasıl
artik takip edemiyorum cok fazla ama insallah hamislerimizin sayisi cok cok artmistir

Ben de amniyosentez yaptirdim onun sonucunu bekliyorum biraz stresli bir bekleyis bakalim insallah hersey yolunda gider..onun disinda bir sikintimiz yok cok sukur..

Aynen arkadasim okadar cok ayrintiya takilirsak tedavi asamasida zorlasio hep ben hic sormadim birtek yum. Sayimi soruordum ne rahim kalinligi bilirim ne progestron sayisini gel dediler geldim git dediler gittim hic sormadim iikide sormamisim hep tutunmasi icin dua ettim 5. Gún veye 3. Gûn diede takmadim yazdigin söz cok anlamli cok gûzel ben cok severim bu sözú benim bu 4. Hamileligim 2 kûrtaj bir kimyasal insallah hayirlisiyla bunu kucagima almak nasib olurrr hersey sinav dedigin gibi mevlam nasib ettiyse her türlü yolunu bulur olur etmediyse yolunu bulmasi icin ugrassakta olmaz Allah im tûm dostlarima bana nasib ettigi kullarindan eylesin icini hep Allah a birak tevekkülle ben hep hz yakub un duasini icimden söylerdim yudufundan vazgecti ki yusufuna kavustu bazen vazgecmek gerekiomus insallah hayirlisiyla gönlünce olsunn canim benimm

Canım nerlerdesin sen bakayım, özlettin kendini. İkili sonucun mu kötü çıktı? Sakın endişe etme amniyosentez en doğru sonucu verir. İkili ve üçlü testlerin doğruluk oranı çok düşük. Arada bilgi ver kendinden ve bebişinden, merakta bırakma..

TAMAM TATLIM ALLAH RAZI OLSUN AĞZINA SAĞLIK . HELAL OLSUN HEPİMİZİN EMEĞİ CANIM BENİM . İYİKİ VARSINIZ CANLARIMMMMMMMMMM KOCAMAN OPÜYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…