Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ve kuzum Rabbime ne zor ne de ağır var yer gök dua il. bugün hepimize meryem okuyacağım. hamile olana da bekleyene de inşallah yüceler yücesi kabul buyurur...

Hepinize çok ısındmm beeennn cok icten candansiniz.. Rabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayırlı kılsın insallah.. Keske ayni yerlerde olsak da yuz yuze görüşebilseeek
Bizde defalarca aynı hayali kurduk. Ama hiççç belli olmaz hayaller gerçekleşiverir. İçi dolu bebek arabalarımızla buluşabiliriz. Ayrıca Aysun Hanım'dan Allah bir değil bin kez razı olsun. Ben artık ümidimi kesmiştim. Ama insanı öyle bir motive ediyor ki güvenmemek inanmamak elde değil. O tatlı dili bambaşka birşey zaten ve hep dili dualı.

valla canım senin yazılarını okuduktan sonra aysun hnmı araştırdım. ben hocamdan çok memnunum Rabbim gebeliğimin devamını nasip ederse takibimi acaba o mu yapsa bile diye düşündüm açıkcası ama sanırım mehmet hocamdan geçemeyeceğim :)))

ve kuzum Rabbime ne zor ne de ağır var yer gök dua il. bugün hepimize meryem okuyacağım. hamile olana da bekleyene de inşallah yüceler yücesi kabul buyurur...
aminnn insallah canim.. Allah razi olsun bol bol dua et bize de hamilelerin duasi makbuldur

okurken boğazım düğümlendi... Ici dolu bebek arabalarimizla bulusuruz insallah :)

Ben yıl doğumevi laboratuvarında çalıştım ve tecrübeler ile duyduklarımla değerlendirince bayan jinekologlara asla güvenmezdim Aysun Hanımla tanışana kadar. Canım bebişler bizimle olsun da elbetteki çok iyi hekimler var. Kendimizi ve bebişlerimizi önce Allah'a sonra hekimlere emanet etmiyor muyuz. Her dediklerini harfiyen yapmıyor muyuz. Rabbim bütün hakkıyla çalışan hekimlerden razı olsun.

Canim bende bugun doktorumla gorustum tekrarlayan basarisiz tup bebek tedavilerinde genetik arastirma ve pihtilasma faktorlerine bakiliyormus. 2. Ye baslamadan once bunlari yaptralm dedi. Yarin bende fakulteye gidip gorusecegim bakalim. Biran once testi yaptrmak istyrum sonuclarin cikmasi zaten 1 ayı buluyormus.. Hakkimizda hayrlisi olsun..

Meryem suresine ne zaman başlayalım arkadaslar ramazanla birlikte mi? Her gun bi arkadaşımız için okuyalım ne güzel olur
arkadaşlara bi soralım bakalım. diğer dua bitince başlamayı düşünüyordu diğer arkadaşlar. listenin en başından alıp hamile olanlara sağlıklı hayırlı doğum için bekleyenlere bekleyişleri gülücüklerle son bulsun diye okunabilir bence...

Kızlar nasılsınız ben biraz heyecan biraz stres gecinip gidiyoruz
kalp atislarini görmek için sabirsizlaniyorum bu sefer kucağıma almayi uzun ömürlü olmayı nasip etsin Rabbim ve cumlemize ...
canımmm bende de aynı durum var bugün dra sordum görebilir miyiz diye daha erken sabret dedi :) her ihtimale karşı prolutona devam edicem ben... Rabbim bu defa tamamına erdirsin canım benim....

canımmm bende de aynı durum var bugün dra sordum görebilir miyiz diye daha erken sabret dedi :) her ihtimale karşı prolutona devam edicem ben... Rabbim bu defa tamamına erdirsin canım benim....
Ah canım anne olmak sabretmek işte mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine Rabbim yüzümüzü güldürsun..

Canim benim sebepsiz infertile hicbir sorun yok sükür benim ikinci denemem 3 asilama olmadi iki normel yolla hamilelik yasadim biri 3 ay durdu biri kimyasal oldu ilk tûp bebege eylûlde basladim 3. Gûn embiriyosu idi kesem bos cikti bu ikinci tûp cok sükür simdilik sorun olmadan ilerlioruz anlayacagin 4. Hamilelik iki kúrtaj Allah im vakti zamani geldiginde nasib edior insallah seni burdaki dostlarimi hamile arkadaslarimizi vakti zamani gelenden nasib eylesin insallah

Normel hayatina dön demisti hatta doktorum bana normel dogum yazdi bir terslik olmadikca sezeryan yok dedi sen normel hamileler gibisin bebegin tüp bebek olsun fark etmez dedi

Doktorun çok haklı ravza, hiç aklın kalmasın. Beni oğluma hamileyken bir iki doktor " sizinki tüp bebek, kıymetli bebek" (sanki normal yoldan olanlar sokaktan topluyor bebeleri de bizimkiler kıymetli) diye sezaryena yönlendirmeye çalıştılar. Direk doktor değiştirdim. Üreme problemim var ama doğurma problemim olduğunu nereden biliyorsunuz diye. Sonunda Allah nasip etti çok şükür oğlumu normal doğumla kucağıma aldım. Çok kolay bir doğum oldu, denemesem hiç bilemeyecektim. Çoğumuz Allaha inanıyor, Allaha sığınıyoruz değil mi ve ben diyorum ki Allah eğer o bebekleri karnımızdan çıkarmamız daha uygun olsaydı bizi öyle yaratırdı. Sen normal doğuma konsantre ol, yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Bir terslik olursa durum elvermezse sezaryen elbette iyi ki var, anne ve bebek hayatını riske atmamak için. Allahım inşallah şimdiki hamileliğimde de nasip eder hayırlısı ile gönülüme göre doğum yapmayı.

Ben 4 tüp bebek tedavisi geçirdim. Eşimde siddetli sprem problemi vardı. Azosperm değildi ama taneyle sperm çıkıyordu onlar ölü oluyordu. 1. tüp bebek denememde doktorun sağlıklı değil bu gebelik demesine rağmen oğlumu kucağıma alabildim. Eşimden mikotese ile canlı sperm bulabilmişlerdi. Ardından üçer yıl arayla iki tüp bebek denemesi daha yaptık ama maalesef olmadı. Bu denemelerde eşimde sperm sayısı biraz daha iyiydi. 5binlerde falan. Mikrotese yapmadılar. Ondan mı olmadı bilmiyorum ama yine de doktor peşini bırakmayın deyince Şubatta artık son deneme deyip çıktık yola. Çok şükür bu sefer biz bir beklerken iki bebek verdi Allah bize. Bu denemede de yine mikrotese yaptılar eşime. İnşallah sağsalim kucağıma alıp büyütmek de nasip olur. Tüm denemelerim şişli memorialde oldu bu arada.

Allah sana da taşıyabileceğin, bakabileceğin kadar hayırlı vakitte bebeler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…