- 26 Ağustos 2014
- 1.792
- 2.491
- 108
ve kuzum Rabbime ne zor ne de ağır var yer gök dua il. bugün hepimize meryem okuyacağım. hamile olana da bekleyene de inşallah yüceler yücesi kabul buyurur...Tesekkurler cevabin icin canim.. Insallah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin rabbim..Evet bizim ilk olacak insallah ..
Hic bi sorun yokken olmamasi da cok zor canim rabbim yardim etsin insallah hepimiz tez zamanda anne olacagiz..
Bizdeki problem biraz ağır maalesefesim azospermi yani ölü ya da canli hic sperm yok..insallah bu defa sağlıkla alırsın bebegini kucağına canim..
tesekkurler cevabin icin canimm .. Rabbim ol der ve olur insallah bu defa..
aa aysun hanimda düşünüyorum ben de cok tatli bi bayan Icini ferahlatıyor sanki insanın.. Insallah bizde 3. Denemeye kalmadan geliverir bebis :)
seni takip ediyorum zaten canim subatta zaten sırf senin sonucunu ogrenmek icin gelip bakiyodum foruma :) ve suan beklemede degilsin sen hamilesin rabbimin izniyle de kucagina alacaksin ve biz de teyze olacagiz :)))
Bizde defalarca aynı hayali kurduk. Ama hiççç belli olmaz hayaller gerçekleşiverir. İçi dolu bebek arabalarımızla buluşabiliriz. Ayrıca Aysun Hanım'dan Allah bir değil bin kez razı olsun. Ben artık ümidimi kesmiştim. Ama insanı öyle bir motive ediyor ki güvenmemek inanmamak elde değil. O tatlı dili bambaşka birşey zaten ve hep dili dualı.Hepinize çok ısındmm beeennncok icten candansiniz.. Rabbim gonlunuzden geceni hakkınızda hayırlı kılsın insallah.. Keske ayni yerlerde olsak da yuz yuze görüşebilseeek
valla canım senin yazılarını okuduktan sonra aysun hnmı araştırdım. ben hocamdan çok memnunum Rabbim gebeliğimin devamını nasip ederse takibimi acaba o mu yapsa bile diye düşündüm açıkcası ama sanırım mehmet hocamdan geçemeyeceğim :)))Bizde defalarca aynı hayali kurduk. Ama hiççç belli olmaz hayaller gerçekleşiverir. İçi dolu bebek arabalarımızla buluşabiliriz. Ayrıca Aysun Hanım'dan Allah bir değil bin kez razı olsun. Ben artık ümidimi kesmiştim. Ama insanı öyle bir motive ediyor ki güvenmemek inanmamak elde değil. O tatlı dili bambaşka birşey zaten ve hep dili dualı.
aminnn insallah canim.. Allah razi olsun bol bol dua et bize de hamilelerin duasi makbuldurve kuzum Rabbime ne zor ne de ağır var yer gök dua il. bugün hepimize meryem okuyacağım. hamile olana da bekleyene de inşallah yüceler yücesi kabul buyurur...
okurken boğazım düğümlendi... Ici dolu bebek arabalarimizla bulusuruz insallah :)Bizde defalarca aynı hayali kurduk. Ama hiççç belli olmaz hayaller gerçekleşiverir. İçi dolu bebek arabalarımızla buluşabiliriz. Ayrıca Aysun Hanım'dan Allah bir değil bin kez razı olsun. Ben artık ümidimi kesmiştim. Ama insanı öyle bir motive ediyor ki güvenmemek inanmamak elde değil. O tatlı dili bambaşka birşey zaten ve hep dili dualı.
Ben yıl doğumevi laboratuvarında çalıştım ve tecrübeler ile duyduklarımla değerlendirince bayan jinekologlara asla güvenmezdim Aysun Hanımla tanışana kadar. Canım bebişler bizimle olsun da elbetteki çok iyi hekimler var. Kendimizi ve bebişlerimizi önce Allah'a sonra hekimlere emanet etmiyor muyuz. Her dediklerini harfiyen yapmıyor muyuz. Rabbim bütün hakkıyla çalışan hekimlerden razı olsun.valla canım senin yazılarını okuduktan sonra aysun hnmı araştırdım. ben hocamdan çok memnunum Rabbim gebeliğimin devamını nasip ederse takibimi acaba o mu yapsa bile diye düşündüm açıkcası ama sanırım mehmet hocamdan geçemeyeceğim :)))
Canim bende bugun doktorumla gorustum tekrarlayan basarisiz tup bebek tedavilerinde genetik arastirma ve pihtilasma faktorlerine bakiliyormus. 2. Ye baslamadan once bunlari yaptralm dedi. Yarin bende fakulteye gidip gorusecegim bakalim. Biran once testi yaptrmak istyrum sonuclarin cikmasi zaten 1 ayı buluyormus.. Hakkimizda hayrlisi olsun..Sana yazdıktan sonra devlet ve özeli aradim. Doktorun talep kağıdı isteniyormus. 4 farklı testten bahsedildi. Hepsini yapin demekle olmuyormus ve herkese hepsi yapilmiyormus. Bilgi veren kisi hepsinin taranmasi icin saglam gerekce talep ediliyor dedi. Ayrica ilaki doktorunuzun kaseli ve islak imzali talep kagidi lazim dedi.Doktorla yeniden gorusup ısrar etmem gerekecek. Bilgi verdiğin için sağol.
arkadaşlara bi soralım bakalım. diğer dua bitince başlamayı düşünüyordu diğer arkadaşlar. listenin en başından alıp hamile olanlara sağlıklı hayırlı doğum için bekleyenlere bekleyişleri gülücüklerle son bulsun diye okunabilir bence...Meryem suresine ne zaman başlayalım arkadaslar ramazanla birlikte mi? Her gun bi arkadaşımız için okuyalım ne güzel olur
canımmm bende de aynı durum var bugün dra sordum görebilir miyiz diye daha erken sabret dedi :) her ihtimale karşı prolutona devam edicem ben... Rabbim bu defa tamamına erdirsin canım benim....Kızlar nasılsınız ben biraz heyecan biraz stres gecinip gidiyoruz
kalp atislarini görmek için sabirsizlaniyorum bu sefer kucağıma almayi uzun ömürlü olmayı nasip etsin Rabbim ve cumlemize ...
Ah canım anne olmak sabretmek işte mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine Rabbim yüzümüzü güldürsun..canımmm bende de aynı durum var bugün dra sordum görebilir miyiz diye daha erken sabret dedi :) her ihtimale karşı prolutona devam edicem ben... Rabbim bu defa tamamına erdirsin canım benim....
Canim benim sebepsiz infertile hicbir sorun yok sükür benim ikinci denemem 3 asilama olmadi iki normel yolla hamilelik yasadim biri 3 ay durdu biri kimyasal oldu ilk tûp bebege eylûlde basladim 3. Gûn embiriyosu idi kesem bos cikti bu ikinci tûp cok sükür simdilik sorun olmadan ilerlioruz anlayacagin 4. Hamilelik iki kúrtaj Allah im vakti zamani geldiginde nasib edior insallah seni burdaki dostlarimi hamile arkadaslarimizi vakti zamani gelenden nasib eylesin insallahKızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
Olsun cancazim tek olsun saglikla hayirlisiyla seninn olsunn insallah Allah im duy su kulunun sesini kullarinin sesini olcak korkmaamin kuzum tek kese var. tek bebiş inşallah
canımmm inşalllahhhhh... Rabbim ol emriyle cevap versin dualarımıza...Olsun cancazim tek olsun saglikla hayirlisiyla seninn olsunn insallah Allah im duy su kulunun sesini kullarinin sesini olcak korkma
sen sakın alma heyecandan panik yapar duyamazsın bizide delirtirsinkızlar benim gibi manyaklar için ne buldum. @Cudis sana da alıcam gebeliğinde :))) iki manyak ancak paklar... yada bu konudaki herkes için toplu sipariş yapsak indirim yaparlar mı ki:)))
Normel hayatina dön demisti hatta doktorum bana normel dogum yazdi bir terslik olmadikca sezeryan yok dedi sen normel hamileler gibisin bebegin tüp bebek olsun fark etmez dedi
Kızlar sizin hamilelik takvimlerinizi görmek cok mutlu ediyo beni ya cok ozeniyorum ayrıca.. Insallah hepimize nasip eder rabbim.. Bi de merak ediyorum kimler kaçıncı denemede hamile kaldi problem neydi ve nerde tedavi oldu diye? Cok soru sordum kusuruma bakmayin merak telase hepsi var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?