Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

herkese hayırlı cumalar olsun .. maşallah hızınıza yetişemez oldum canlarım ne kadar hareketlendi grubumuz o kadar yoğun çalışıyorum ki fırsat buldukça girip çıkıyorum hemen sürekli aklımdasınız hepinizin durumunu takip etmeye calışıyorum ama yorum yapamıyorum yoğunluktan ama bilin istedim ben sizi çooooooooooook seviyorum.......

sen sakın alma heyecandan panik yapar duyamazsın bizide delirtirsin
alırsam herkese alaıcam :))) ay yok alır mıyım vallahi mp3 niyetine yolda izde belde bunu dinler dururum ben sonra huni ile gezerim Allah muhafaza... Allahımmm hayırlı sağlıklı bir şekilde o sesi duymayı sonra da kucağımıza almayı nasip etsin inşallllaaahhh....

sen var yaaa alemsin mp3 ha çok güldümm
Allah ta seni güldürsün e mi

Maşallah canım oh ne güzel çok sevindim..merak etme ayrıntılı ultrasonda da herşey yolunda gidecek

canım ya ben bunu görmemişim :))) 7000 okumuş bulundum :)

Kizlar duydnzmu hic bilmiyorum ama yeni bi tedavi yontemi cikmis intralipid tedavisi diye soya yagi serumu vucudun bagisikligini baskilamk icin simdi turkiyedede yapiliyomus bunu yapan ABD li bi dktor tup bebekte bi kac denemede basarsiz sonuc elde edilen ve dusuk yapan hastlra uygulaniymus

Cok dogru Demisin canim arkadasim aynen bende normel dogumdan yanayim ilk olcak nasibse hayalini bile kuruorum o anin korkuyormuym bilmedigim icin hayir tam tersine ona kavusma arzusu okadar cokki o yûzden heyecanimi atlatiorum ama ya bisey olursada die korkmuor degilim dok. Aynisini dedi senin normel yoldan tek farkin disarda döllenme ve transfer baska hicbir farkin yok kendini o sekilde dûsún dedi hatta ebeyle görûsmem gerektigini vurguladi bu aylarda daha faydali olacak dedi dilini cok anlamasamda yinede gidecem ebeyle görûsmeye insallah senin buseferde normel olur hayirlisi neyse hakkimizda o olsun anneligin en zor en zahmetli ani belkide dogum ani bir canlinin dúnyaya gelme ani Allah im onun bile mûkafatini kolayligini verior cok sükür bir solukta kurtarsin rabbim túm hamileleri

Doga14 canim benim normel dogum olur dedim hayirlisi ile sana ama senin ikiz kizlarin normel cok yapmazlar ikizlere dikkat ediolar ama insallah hayirlisi olur canim benim

Hayirli cumalar canlar aklima bisey geldi gece dûsûncelerimi sizinle paylasmak istedim mubarek ramazan i serif ayi geldi catti kapimiza bir hafta sonra nasibse oruclar icin evin isiklari yanacak bu mubarek aylarda duamizi söyle yapsak hafta haftada bir hamis arkadasimizla birde tedavi asamasinda olan arkadaslamizi birlestirsek lem yelid velem yuled le beraber meryem suresi okusak ve ayetel kürsiyi okuyup bir arkadasimizin hayirli dogumu icin diger arkadasimizinda hayirlisi ile bebeginin olmasi icin okusak hem zamandan kazaniriz hemde mubarek aylarda túm dostlarimiza vesile oluruz tabi bu bir öneri

aa canım okurken nasil mutlu oldum anlatamamm.. Benim esim de azosperm hic hucre yok yani.. Sen ilk denemende hamile kalip dogurdun demi yanlis anlamadim yani? Esim 1 2 hafta sonra test verecek gene sperm çıkmazsa mikrotese olacak mecbur.. Insallah çıkar varikosel ameliyatindan sonra.. dualarinizda unutmayin lutfen arkadaslar

Doga14 canim benim normel dogum olur dedim hayirlisi ile sana ama senin ikiz kizlarin normel cok yapmazlar ikizlere dikkat ediolar ama insallah hayirlisi olur canim benim
Nadir de olsa var Türkiyede bile normal ikiz doğumlar, ben yine de normal doğum taraftarı bir doktor bulmaya çalışıyorum, inşallah her şey yolunda giderse normal olmasını çok isterim ama sezaryenin bu sefer çok daha ihtimali olduğuna da kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Evet canım ya, Allah herkesinkiyle beraber benimkini de bağışlasın 6.5 yaşında bir oğlum var. İnşallah test sonuçlarında güzel sonuçlar alırsınız. Benim eşimde sperm çıkısı olmasına rağmen mikrotese yapıldı. Taze beklememiş sperm daha canlı oluyormuş diye. Allah en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin sana da.

Allah razi olsun canim.. Kendi durumuma benzer birini ariyodum sen çıktın karşıma :) insallah bizim de ilk denemede sağlıklı hayırlı bi bebisimiz olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…