günaydın hayırlı cumalar tatlımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
süpersinizBana 3.000 dusmus arkdsm hadi duan hayrlra vesile olsun insalh
alırsam herkese alaıcam :))) ay yok alır mıyım vallahi mp3 niyetine yolda izde belde bunu dinler dururum ben sonra huni ile gezerim Allah muhafaza... Allahımmm hayırlı sağlıklı bir şekilde o sesi duymayı sonra da kucağımıza almayı nasip etsin inşallllaaahhh....sen sakın alma heyecandan panik yapar duyamazsın bizide delirtirsin
alırsam herkese alaıcam :))) ay yok alır mıyım vallahi mp3 niyetine yolda izde belde bunu dinler dururum ben sonra huni ile gezerim Allah muhafaza... Allahımmm hayırlı sağlıklı bir şekilde o sesi duymayı sonra da kucağımıza almayı nasip etsin inşallllaaahhh....
Ahh canimm nerde annelik iste büyûsünler yok erkek arkadasi varmi bu saat oldu nerde kiminle ahh ahh bûyúyünce daha dertli oluomus kayinvalidem hep öyle der ama biz buna hazirizz cok sükür dogustan benim sonuclarim cok gúzel cikti cancazim ama bir ay sonra ayrintili ultrasyon var bakalim nolcak
canım ya ben bunu görmemişim :))) 7000 okumuş bulundum :)CANLARIM BENCİLLİK OLARAK ALGILAMAZSANIZ KENDİ LİSTEMİ DÜZENLEYİM DEDİM. BECEREMEM SANIYORDUM AMA KOPYALA YAPIŞTIRLA OLUYORMUŞ
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN HEPİNİZ KATILMAK İSTEDİNİZ BEN DE HEPİNİZİN DUASI OLSUN DİYE SAYILARI ONA GÖRE AYARLADIM.(BAZI ARKADAŞLARIN SAYISINI AZALTIP HERKESE PAYLAŞTIRDIM) ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM DUALARIMIZIN MAKBUL VE KABUL OLMASI DİLEĞİ İLE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:3.000
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:3.000
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................5.000
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:3.000
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:3.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:5.000
@@papyonkilikli.............................:4.000
@@serenalar.................................:5.000
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:2.000
canımmm inşalllahhhhh... Rabbim ol emriyle cevap versin dualarımıza...
Cok dogru Demisin canim arkadasim aynen bende normel dogumdan yanayim ilk olcak nasibse hayalini bile kuruorum o anin korkuyormuym bilmedigim icin hayir tam tersine ona kavusma arzusu okadar cokki o yûzden heyecanimi atlatiorum ama ya bisey olursada die korkmuor degilim dok. Aynisini dedi senin normel yoldan tek farkin disarda döllenme ve transfer baska hicbir farkin yok kendini o sekilde dûsún dedi hatta ebeyle görûsmem gerektigini vurguladi bu aylarda daha faydali olacak dedi dilini cok anlamasamda yinede gidecem ebeyle görûsmeye insallah senin buseferde normel olur hayirlisi neyse hakkimizda o olsun anneligin en zor en zahmetli ani belkide dogum ani bir canlinin dúnyaya gelme ani Allah im onun bile mûkafatini kolayligini verior cok sükür bir solukta kurtarsin rabbim túm hamileleriDoktorun çok haklı ravza, hiç aklın kalmasın. Beni oğluma hamileyken bir iki doktor " sizinki tüp bebek, kıymetli bebek" (sanki normal yoldan olanlar sokaktan topluyor bebeleri de bizimkiler kıymetli) diye sezaryena yönlendirmeye çalıştılar. Direk doktor değiştirdim. Üreme problemim var ama doğurma problemim olduğunu nereden biliyorsunuz diye. Sonunda Allah nasip etti çok şükür oğlumu normal doğumla kucağıma aldım. Çok kolay bir doğum oldu, denemesem hiç bilemeyecektim. Çoğumuz Allaha inanıyor, Allaha sığınıyoruz değil mi ve ben diyorum ki Allah eğer o bebekleri karnımızdan çıkarmamız daha uygun olsaydı bizi öyle yaratırdı. Sen normal doğuma konsantre ol, yeniden doğmuş gibi oluyorsun. Bir terslik olursa durum elvermezse sezaryen elbette iyi ki var, anne ve bebek hayatını riske atmamak için. Allahım inşallah şimdiki hamileliğimde de nasip eder hayırlısı ile gönülüme göre doğum yapmayı.
Aminn insallah canim benim insallah ayrintili ultrasyon ile 4 kontrol var sonra son kendimi hep òyle avutuorum insallah hepimizinki yolunda gider cancazimMaşallah canım oh ne güzel çok sevindim..merak etme ayrıntılı ultrasonda da herşey yolunda gidecek
aa canım okurken nasil mutlu oldum anlatamamm.. Benim esim de azosperm hic hucre yok yani.. Sen ilk denemende hamile kalip dogurdun demi yanlis anlamadim yani? Esim 1 2 hafta sonra test verecek gene sperm çıkmazsa mikrotese olacak mecbur.. Insallah çıkar varikosel ameliyatindan sonra.. dualarinizda unutmayin lutfen arkadaslarBen 4 tüp bebek tedavisi geçirdim. Eşimde siddetli sprem problemi vardı. Azosperm değildi ama taneyle sperm çıkıyordu onlar ölü oluyordu. 1. tüp bebek denememde doktorun sağlıklı değil bu gebelik demesine rağmen oğlumu kucağıma alabildim. Eşimden mikotese ile canlı sperm bulabilmişlerdi. Ardından üçer yıl arayla iki tüp bebek denemesi daha yaptık ama maalesef olmadı. Bu denemelerde eşimde sperm sayısı biraz daha iyiydi. 5binlerde falan. Mikrotese yapmadılar. Ondan mı olmadı bilmiyorum ama yine de doktor peşini bırakmayın deyince Şubatta artık son deneme deyip çıktık yola. Çok şükür bu sefer biz bir beklerken iki bebek verdi Allah bize. Bu denemede de yine mikrotese yaptılar eşime. İnşallah sağsalim kucağıma alıp büyütmek de nasip olur. Tüm denemelerim şişli memorialde oldu bu arada.
Allah sana da taşıyabileceğin, bakabileceğin kadar hayırlı vakitte bebeler nasip etsin inşallah.
Nadir de olsa var Türkiyede bile normal ikiz doğumlar, ben yine de normal doğum taraftarı bir doktor bulmaya çalışıyorum, inşallah her şey yolunda giderse normal olmasını çok isterim ama sezaryenin bu sefer çok daha ihtimali olduğuna da kendimi alıştırmaya çalışıyorum.Doga14 canim benim normel dogum olur dedim hayirlisi ile sana ama senin ikiz kizlarin normel cok yapmazlar ikizlere dikkat ediolar ama insallah hayirlisi olur canim benim
aa canım okurken nasil mutlu oldum anlatamamm.. Benim esim de azosperm hic hucre yok yani.. Sen ilk denemende hamile kalip dogurdun demi yanlis anlamadim yani? Esim 1 2 hafta sonra test verecek gene sperm çıkmazsa mikrotese olacak mecbur.. Insallah çıkar varikosel ameliyatindan sonra.. dualarinizda unutmayin lutfen arkadaslar
Allah razi olsun canim.. Kendi durumuma benzer birini ariyodum sen çıktın karşıma :) insallah bizim de ilk denemede sağlıklı hayırlı bi bebisimiz olur :)Evet canım ya, Allah herkesinkiyle beraber benimkini de bağışlasın 6.5 yaşında bir oğlum var. İnşallah test sonuçlarında güzel sonuçlar alırsınız. Benim eşimde sperm çıkısı olmasına rağmen mikrotese yapıldı. Taze beklememiş sperm daha canlı oluyormuş diye. Allah en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?