Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar hastaneden yeni geldik kananam oldu yoğun serum taktilar kanamam var hala kesede sorun yok ama kanama alanı var çok korkuyorum

Aynen canim ama ihtimalinin yûksekligi ikiz bebekler oldugu icin ama insallah hayirlisi olur canim benim

Kızlar hastaneden yeni geldik kananam oldu yoğun serum taktilar kanamam var hala kesede sorun yok ama kanama alanı var çok korkuyorum
Canim ya cok gecmis olsun insallah durur ya bu kanamalar hep oluo kesenle alakali degil anladigim kadariyla insallah hayirlisi ile bisey olmaz korkma kuzumm

kIZLAR ben de almak, okumak istiyorum. Çoklu dua bireysel olandan her zaman çok daha makbul. Ravzaya katılıyorum, böyle bir zincir kurabiliriz aramızda. Kızlar bir an önce ağustos ayı gelsin istiyorum, acaba ben de yazabilecekmiyim böyle sizler gibi hamilelik ve doğum hakkında. hamile kalsam başka hiçbir şey için endişelenmeyecekmişim gibi geliyor. ama öyle olmaz tabii.

kızlar benim gibi manyaklar için ne buldum . Nautilus sana da alıcam gebeliğinde :))) iki manyak ancak paklar... yada bu konudaki herkes için toplu sipariş yapsak indirim yaparlar mı ki:)))

Forma anca girdim bunu da görünce koptum. Valla bunu eşim gormustu, bunu alırsak sen her yere bunla gidersin demişti. Ben almaktan yanayım. Toplu indirim yaparlarmı acaba?

Canım geçmiş olsun. Rabbim seninde, papyonkilikli nında bebeğini korusun. Bugün dedemin mevlütlü vardı. Duanın sonunda sizler içinde dua ettirdim. Rabbim evlatlarınızi sagsalim almanızı nasip etsin.

Canimm okudugumuz dua henúz bitmedi normelde neselimiz listeyi dûzenlior simdilik lem yelid velem yuled okuoruz her hafta tedavi asamasinda olan arkadasimiz icin eger dua zincirine katilirsan neseli41 arkadisimiz ekler ve her hafta girip listede siradaki arkadasimiz icin nekadar okumak istersen belirtirsin ahh canim deme bende senin gibi dúsúnúodum bi hamile kalayim gerisi cok kolay bu 4. Olunca her adimda daha temkinli yaklasiorum keske bi pozitifle bitse ama insallah hayirlisiyla sende bu gúzel duygulari yasarsin insallah Allah im herkese hayirli gebelik ve evlat nasib etsin insallah

canım şimdi gördüm geçmiş olsun. rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bu sıkıntılardan kurtulup evlatlarımuzu kucağımıza alırız... yat canım bol bol dua et. dualarımda olacaksın

Canim crino jel yeterli dedi Dr iğne dedim ama yazmadi yatmaktan başka çarem yok dün omrumden ömür gitti hala huzursuzum sabah gittim wc durmuş gibiydi şimdi jeli uyguladım gitmeye korkuyorum
Canim benim gecmis olsun Insallah kanaman gecer sende rahat bi nefes alırsın içimi ferah tut dinlenmeye çalış zaten hepimizinde dualarimizdasinz Allahim bidaha böyle bişey yasatmaz kuzum Allah gonlune gore versin

Canim crino jel yeterli dedi Dr iğne dedim ama yazmadi yatmaktan başka çarem yok dün omrumden ömür gitti hala huzursuzum sabah gittim wc durmuş gibiydi şimdi jeli uyguladım gitmeye korkuyorum
o zaman endişelenme okadar dr yeterli dediyse kanama alanı okadar çok değildir. sakin ol inşallah meleklerimize kavuşucaz...

o zaman endişelenme okadar dr yeterli dediyse kanama alanı okadar çok değildir. sakin ol inşallah meleklerimize kavuşucaz...
Canim inş Dr kanama alanı var ama her hamilelikte oluyor bebek büyüdükçe geçiyor dedi kanamadan korktum rahimde olan gidecek dedi regl son günlerinde olurya pede gelmez wc gittiğinde damla damla gelirya öyle Rabbim meleklerimizi korusun ne zaman duracak bilmiyorum dursa biraz rahatlıycam..

neseli41 beni de dua listesine ekleyebilir misin? Sayı kaldıysa ben de okuyabilirim. Kalmadıysa bir dahaki arkadaşımıza okurum inşallah. R ravza54 inşallah sağ salim kucağına alırsın, bundan sonra rahat geçer hamileliğin. Çocuklu olan insanlara tahammülüm sanırım artık yok. Bazen kafamdan atmış oluyorum bu duyguyu ama bazen de çok üzülüyorum, elimde değil. Özellikle ağustos ayı yaklaştıkça içimi bir endişe kaplıyor ya olumsuz sonuç alırsam diye. Akışına bırakmak lazım ama demesi kolay uygulaması çok zor.

Canim ben 5000 almıştım okuyacağım sanırım lekelenmem var yatıyorum sürekli abdestsiz okumak içime sinmiyor istersen okuyabilirsin neseliye yazacaktım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…