Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm burdaki herkes seni cok ii anlior anlatmak istediklerini de insallah hayirlisiyla alirim canim benim korkma negatif alirsan ki insallah almazsin zamanla insani daha da gûclendirior vazgecmek asla yok ama insallah agos. Pozitifleri görúrsún simdiden stres yapma kendine kafani bosalt sorularla doldurma rahatlaki herseyin huzurla gitsin biliorum elinde degil ama buna mecburuz Allah im herkese hayirli evlat nasib etsin insallah

Aynen benim de oyleydi iste sadece spektrumu yerlestirince yogun Akinti oldu. Insallah meleklerimiz bizmledir ve hep bizimle kalir.

Kızlar pecetede yine kırmızı leke gördüm ne olur bişeyler yazın ağrım yok içerde kalan kanmidir

Canim sakin ol lutfen Bak kese yerindeydi. Insallah birsey olmayacak esin ve sen elini karnina koyup ya mubdI cekin 99 defa.
Canim başka hastaneye gittim karindan muayene etti çok şükür kese duruyor ve büyümüş alttan muayene istedi kabul etmedim iğne yapmadilarmi dedi yok dedim iğne yaptılar purluton depot yanlış yazdiysam affola sabah akşam progestan verdi dinlen dedi rahatladım

Canım geçmiş olsun yeni giriyorum ne olur sakin ol üzme kendini ve bebişi rabbime emanet inan bişey olmayacak yeter ki inan dualatım seninle
Canim Rabbime emanet bebisim ama korkuyorum yinede Dr öyle dedim sakin ol ve dinlen dedi bu aksam gittiğim daha ayrıntılı bilgi verdi iyiki sizler varsınız gormesemde hepinizi çok seviyorum

Canim Rabbime emanet bebisim ama korkuyorum yinede Dr öyle dedim sakin ol ve dinlen dedi bu aksam gittiğim daha ayrıntılı bilgi verdi iyiki sizler varsınız gormesemde hepinizi çok seviyorum
Biz de seni çok seviyoruz canım benim bence de güzelce dinlen ve bol bol dua et

Canim sukurler olsun. O igneyi Bana da yaptilar hatta pzt bikere daha vurulucam terslik cikmazsa. Depo progestron gibi biseymis. Sipalar kendilerini oncedn gostermek istediler sanirim :)

Canım forma şimdi girdim. Şimdi iyi olmana çok sevindim. Rabbim yardimciniz olsun. İnşallah bu zor günler en kısa zamanda geçecek. Bebisler sizi gormeyi özlüyor sanırım. Sagsalim bütün aşamaları geçersiniz insallah

Kızlar pecetede yine kırmızı leke gördüm ne olur bişeyler yazın ağrım yok içerde kalan kanmidir
Canimm benimm istemesende stres yapcaksin ama yinede sakinligini koru bak herkes yasadi hemen hemen kanamayi bir arkadasim demistiki bazen sebepsiz kanamalar ii kese búyúyosa sekli bozulmuosa ûzúlme demisti ayaga kalkma uzat ayaklarini hatta bacaklarinin altina yastik koy arada insallah hayirlisiyla bisey olmayacak gecmiss olsunn dok. Bana kullandigin fitiller ilaclar bazen rahmi inciltior ondanda kanior olabilir cúnkú hamilelik zamani rahim ici cok yumasaktir demisti

Kizlar kizmayin ama bende hic bi belirti yok bugun transferimin 7 gunu galiba tutunmadi benim bebisim yine hic umidim klmadi hic bisey histmyrm heran adet olackmis gibi bi his var icimde offf

Kizlar kizmayin ama bende hic bi belirti yok bugun transferimin 7 gunu galiba tutunmadi benim bebisim yine hic umidim klmadi hic bisey histmyrm heran adet olackmis gibi bi his var icimde offf
Canim korkma benimde belirtim yoktu güzel haberlerini alcaz burdan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…