- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Evet canım allah razı olsuntabii okurum, lem yelid ve lem yüled mi okunacak sadece?
@neseli41 beni de dua listesine ekleyebilir misin? Sayı kaldıysa ben de okuyabilirim. Kalmadıysa bir dahaki arkadaşımıza okurum inşallah. R ravza54 inşallah sağ salim kucağına alırsın, bundan sonra rahat geçer hamileliğin. Çocuklu olan insanlara tahammülüm sanırım artık yok. Bazen kafamdan atmış oluyorum bu duyguyu ama bazen de çok üzülüyorum, elimde değil. Özellikle ağustos ayı yaklaştıkça içimi bir endişe kaplıyor ya olumsuz sonuç alırsam diye. Akışına bırakmak lazım ama demesi kolay uygulaması çok zor.
Canimm burdaki herkes seni cok ii anlior anlatmak istediklerini de insallah hayirlisiyla alirim canim benim korkma negatif alirsan ki insallah almazsin zamanla insani daha da gûclendirior vazgecmek asla yok ama insallah agos. Pozitifleri görúrsún simdiden stres yapma kendine kafani bosalt sorularla doldurma rahatlaki herseyin huzurla gitsin biliorum elinde degil ama buna mecburuz Allah im herkese hayirli evlat nasib etsin insallah@neseli41 beni de dua listesine ekleyebilir misin? Sayı kaldıysa ben de okuyabilirim. Kalmadıysa bir dahaki arkadaşımıza okurum inşallah. R ravza54 inşallah sağ salim kucağına alırsın, bundan sonra rahat geçer hamileliğin. Çocuklu olan insanlara tahammülüm sanırım artık yok. Bazen kafamdan atmış oluyorum bu duyguyu ama bazen de çok üzülüyorum, elimde değil. Özellikle ağustos ayı yaklaştıkça içimi bir endişe kaplıyor ya olumsuz sonuç alırsam diye. Akışına bırakmak lazım ama demesi kolay uygulaması çok zor.
Aynen benim de oyleydi iste sadece spektrumu yerlestirince yogun Akinti oldu. Insallah meleklerimiz bizmledir ve hep bizimle kalir.Canim inş Dr kanama alanı var ama her hamilelikte oluyor bebek büyüdükçe geçiyor dedi kanamadan korktum rahimde olan gidecek dedi regl son günlerinde olurya pede gelmez wc gittiğinde damla damla gelirya öyle Rabbim meleklerimizi korusun ne zaman duracak bilmiyorum dursa biraz rahatlıycam..
Arkdsim alh yardmcin olsun umidini kesme insalh yerlsme kanamsdr gecer cnm sen dinlen iyice stres ypma rabbim ne nasib etmisse o olacsk inslhKızlar pecetede yine kırmızı leke gördüm ne olur bişeyler yazın ağrım yok içerde kalan kanmidir
Canim sakin ol lutfen Bak kese yerindeydi. Insallah birsey olmayacak esin ve sen elini karnina koyup ya mubdI cekin 99 defa.Kızlar pecetede yine kırmızı leke gördüm ne olur bişeyler yazın ağrım yok içerde kalan kanmidir
Canim başka hastaneye gittim karindan muayene etti çok şükür kese duruyor ve büyümüş alttan muayene istedi kabul etmedim iğne yapmadilarmi dedi yok dedim iğne yaptılar purluton depot yanlış yazdiysam affola sabah akşam progestan verdi dinlen dedi rahatladımCanim sakin ol lutfen Bak kese yerindeydi. Insallah birsey olmayacak esin ve sen elini karnina koyup ya mubdI cekin 99 defa.
Canım geçmiş olsun yeni giriyorum ne olur sakin ol üzme kendini ve bebişi rabbime emanet inan bişey olmayacak yeter ki inan dualatım seninleKızlar sizide uzuyorum Özür dilerim
Canim Rabbime emanet bebisim ama korkuyorum yinede Dr öyle dedim sakin ol ve dinlen dedi bu aksam gittiğim daha ayrıntılı bilgi verdi iyiki sizler varsınız gormesemde hepinizi çok seviyorumCanım geçmiş olsun yeni giriyorum ne olur sakin ol üzme kendini ve bebişi rabbime emanet inan bişey olmayacak yeter ki inan dualatım seninle
Biz de seni çok seviyoruz canım benim bence de güzelce dinlen ve bol bol dua etCanim Rabbime emanet bebisim ama korkuyorum yinede Dr öyle dedim sakin ol ve dinlen dedi bu aksam gittiğim daha ayrıntılı bilgi verdi iyiki sizler varsınız gormesemde hepinizi çok seviyorum
Canim sukurler olsun. O igneyi Bana da yaptilar hatta pzt bikere daha vurulucam terslik cikmazsa. Depo progestron gibi biseymis. Sipalar kendilerini oncedn gostermek istediler sanirim :)Canim başka hastaneye gittim karindan muayene etti çok şükür kese duruyor ve büyümüş alttan muayene istedi kabul etmedim iğne yapmadilarmi dedi yok dedim iğne yaptılar purluton depot yanlış yazdiysam affola sabah akşam progestan verdi dinlen dedi rahatladım
Canim başka hastaneye gittim karindan muayene etti çok şükür kese duruyor ve büyümüş alttan muayene istedi kabul etmedim iğne yapmadilarmi dedi yok dedim iğne yaptılar purluton depot yanlış yazdiysam affola sabah akşam progestan verdi dinlen dedi rahatladım
Canimm benimm istemesende stres yapcaksin ama yinede sakinligini koru bak herkes yasadi hemen hemen kanamayi bir arkadasim demistiki bazen sebepsiz kanamalar ii kese búyúyosa sekli bozulmuosa ûzúlme demisti ayaga kalkma uzat ayaklarini hatta bacaklarinin altina yastik koy arada insallah hayirlisiyla bisey olmayacak gecmiss olsunn dok. Bana kullandigin fitiller ilaclar bazen rahmi inciltior ondanda kanior olabilir cúnkú hamilelik zamani rahim ici cok yumasaktir demistiKızlar pecetede yine kırmızı leke gördüm ne olur bişeyler yazın ağrım yok içerde kalan kanmidir
canım nasıl oldunEvet canım allah razı olsun
İyiyim canım kanama yok Şuan yatıyorum çarşamba kadar bidaha gitmem Dr inş hersey yolunda gider sen nasılsıncanım nasıl oldun
iyiyim canım şükrolsun. yatıyorum kalkıyorum öyle geçip gidiyor inşallah güzel sonuçlar alırız...İyiyim canım kanama yok Şuan yatıyorum çarşamba kadar bidaha gitmem Dr inş hersey yolunda gider sen nasılsın
Canim korkma benimde belirtim yoktu güzel haberlerini alcaz burdan inşKizlar kizmayin ama bende hic bi belirti yok bugun transferimin 7 gunu galiba tutunmadi benim bebisim yinehic umidim klmadi hic bisey histmyrm heran adet olackmis gibi bi his var icimde offf
Ya bilmiyorum ama icime bi umitsizlk dogmus sende hic anlmdnmi arkdsim bebisinin tutundgnu hic bi belitlrti yoktu deglmi sizlere yazdkca rhatliyormCanim korkma benimde belirtim yoktu güzel haberlerini alcaz burdan inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?