Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar kizmayin ama bende hic bi belirti yok bugun transferimin 7 gunu galiba tutunmadi benim bebisim yine hic umidim klmadi hic bisey histmyrm heran adet olackmis gibi bi his var icimde offf

Canım umutsuzluğa kapılman için çok erken. Ha keza transferden sonra 6,7,8 günler hepimiz tutmadı stresine giriyoruz. Herkesin vücudu inan bambaşka. Benim ilkinde dünya kadar belirti vardı ama sonuç negatifti. 5 kere denemiş birini okudum her birinde bebeği tutup belli bir sure sonra dusmus. Her hamilelikte başka belirtiler olmuş ve sonuncuda hic bir belirtisi yokmus ama evladini kucagina almis. Sen kendini strese sokma yeter. İnşallah hamilesindir ve böyle güzel rahat bir hamilelik gecirsin.

Insalhh oyledir arkdsm ama elimde degil stres yapmamk ilk trnsfrmde belirti coktu ana snc negtfdi simdide olumsuz bi dusunceye kapilmsm gunler gcmk bilmiyo sanki ah arkadsm rabbim hepimize hyrli evltlar nsb etsin

Ya bilmiyorum ama icime bi umitsizlk dogmus sende hic anlmdnmi arkdsim bebisinin tutundgnu hic bi belitlrti yoktu deglmi sizlere yazdkca rhatliyorm
Canim sadece uykum vardı uyuyordum gebelik çıkınca igneyi bırakınca oda yok oldu iğneden uykum geliyormuş bende tutmadı bu sefer diye uzulmustum ama bak mucizem benimle

Insalhh oyledir arkdsm ama elimde degil stres yapmamk ilk trnsfrmde belirti coktu ana snc negtfdi simdide olumsuz bi dusunceye kapilmsm gunler gcmk bilmiyo sanki ah arkadsm rabbim hepimize hyrli evltlar nsb etsin

Canım benim ilkinde belirti çoktu aynen negatif aldım ama ikincide belirtiler çok daha azdi ama gebelik oluştu ha keza keseyi görmeden düştüğü için gebeliğin ilk evresi kimyasal da kaldık. Bu belirtiler olsa endişe,olmasa olmadı endişesi. Ben ilkinde çok stresliydim ve sürekli olmadı endişesi taşıyordu ve eşime umutlanma olmadi dedim durdum. O da bana 12 gün boyunca hamilesindir ve sonucu ogrene kadar ümit etme hakkın var demişti. Eğer sonuç negatifse zaten uzulmeye çok vaktin oluyor. Su anin keyfini çıkar. Güzel düşünmeye çabala. Ben ikincide aynen ortasında böyle olmuştum. Sağolsun papyonkilikli konuşup beni rahatlattı. O günden sonrada sonucu ogrene kadar kafayı sakin tutmaya çalıştım. Her aklıma geldiğinde meryem suresini okudum. Bol bol dua ettim. İnşallah güzel haberlerini alacağız mübarek ramazan ayına giriyoruz. Ümidini su aşamada koruman içinde yaşamaya çalışan evladın için gerekli.

Canim sadece uykum vardı uyuyordum gebelik çıkınca igneyi bırakınca oda yok oldu iğneden uykum geliyormuş bende tutmadı bu sefer diye uzulmustum ama bak mucizem benimle
Insalh dokuz ay boyunca seninle olur sag salim hayirlsyla kucagina alirsin arkdsm nasib te ne varsa bekleyip gorcez

Canim arkdsim ne guzel yazmssin dua etmekten baska ne gelir elden surekli dua ediyorum namzlrmda yasini serifleri aksatmadan okuyorum allhim hayrlisini nasib etsin hepimize kimsenin umidini umudunu kirmasin cok sagol cnm

çok çok öperim seni...

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

@@dnzderya.................................................................:sıradaki :) 19.06.2015 bağışlanacak

@@oykuelif....................................................: Ağustosta tedaviye başlayacak

@@Nurse51...................................................................: Mayıs - Haziran tedaviye başlayacak
@@prensess38...............................................................:Ağustosta tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

CANLARIM KALDIK 6 KİŞİ DİYORUM Kİ NASILSA KİMSENİN ACELESİ YOK . YİNE HAFTALIK DAĞITAYIM AMA 6 KİŞİNİN DUASINI MÜBAREK KADİR GECESİNDE BAĞIŞLAYALIM . MÜJDELENMİŞTİR Kİ KADİR GECELERİNDE YAPILAN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZ.... NE DERSİNİZ :)

günaydın canlar kader arkadaşlarım dert ortaklarım tam da duamın okunduğu hafta berbat bi haftasonu geçirdim. eşimle kavga ettik bazen neyin çabasındayım diyorum niçin uğraşıyorum rabbimin vardır bi bildiği de vermiyor bu bebeği.
tüm motivasyonum kayıp çok üzgünüm çokkkk

cancağızım deme böyle. böyle demek bile yüreğini karartmana neden olur. hep güllük gülüstanlık olacak değil ya, arada böyle kavgalar olacak ki kavga etmemenin tadını çıkart. sıkma canını geçecek inşallah bu günler.

Aynen bende berbat bi haftasonu gecirdm ayni sekilde bende esimle skıntı yaşadım diyorum ki 2 haftaonce sonuc guzel olsaydi yine boylemi olurduk... Sınavımız agır Rabbim yardimcimz olsun..

Aynen bende berbat bi haftasonu gecirdm ayni sekilde bende esimle skıntı yaşadım diyorum ki 2 haftaonce sonuc guzel olsaydi yine boylemi olurduk... Sınavımız agır Rabbim yardimcimz olsun..
eşimin bi akrabası var Amerika da yaptırmışlar tüp bebeği çocuklar 13-14 yaşında ikiz. bu yıl ayrıldıklarını öğrendim. yazık değil miydi onca çabaya dedim kendi memleketimizde ne sıkıntılarla tedavi oluyoruz kaldı ki taa Amerika. ama olmayınca olmuyor demek ki rabbim sabır versin hepimize...

Ah arkadaşım ne hikayeler anlatırım sana şu geçtiğimiz 7-8 senede duyduğum. Herşey insanlar için. Şimdi kavganın verdiği mutsuzlukla böyle diyorsun ya aynılarını hep dedim. Allahın bir bildiği var, ayrılmamız belki hayırlıdır diye ama o anlık bir düşünce, geçiyor sonra. Yıllardır hayat arkadaşlarımız onlar ama azıcık nasıl desem kadın ruhundan anlamıyorlar. Onların bu fıtratta yaratılmasının da bir hikmeti var elbette. Sen yapıcı taraf ol. Kul bilmezse Allah bilir :) insanoğlu çok unutkan, bak inşallah bebeğin olsun böyle bazı anlar darlanacaksın bebeğinden, bu muydu bunca uğraştığım hayat diye, sonra silkineceksin. Hayat hep böyle galiba :)

Canim benim aynen oyle o kadar emek okadar gözyaşı ne için... Rabbim hayirlisini versin.. Her evlilikte boyle seyler oluyordur biz biraz hassasıs bu dönemlerde galiba.. Bizi en iyi onlar anlamalı derken böyle seyler yasamak uzucu ama bu gunlerde gececek bizimde yuzumuz gulecek insallahh..

Rabbim iki insanı bir araya getirip evlendiriyorsa bu kaderdir. Arada bu kavgalar her evde oluyor. Her şey yolunda iken çok sevinmemek kötü olduğunda da isyan etmemek gerekiyor. Malum bu dünya sınav için var. Yaşadıklarımız bizi fazlasıyla yıpratıyor ancak bu yaşadıklarımız bize özel ne eşimiz, ne ailemiz, nede en yakinlarimiz tam anlamıyla anlıyor. Bu sınavda olur böyle kavgalar, üzüntüler önemli olan birbirinize duyduğunuz sevgi, saygı yıpranmasın. Ben hep kendime şunu diyorum gerçek sevgi her tür zorluğu aşabilir. Yaşanan her zorlukta bizi birbirimize kenetliyor. Her zaman olumlu tarafından bak. Eminim eşinle evlenmek için baya zorluklar çekmişsindir.

Son düzenleme:
Canım ben de kötü bir hafta sonu geçirdim. Eşimle çok kötü kavga ettik.tedavinin başından beri kaç aydır çok sıkmışız kendimizi patlama oldu. Şükür güzel sonuç aldık ama yine zor bir psikolojik savaş atlatıyoruz. Eşim zaten sinirli bir insan sinirlenmemek için dayanıyordu ama patladı, sonra üzüldük ikimizde bebeğe bişey oldu mu acaba diye.
Asla öyle düşünme, Allah herşeyin hayırlısını versin.Tüp bebek süreci o kadar manevi anlamda yıpratıyor ki, eşlerde çok etkileniyor. O yüzden birbirinize kenetlenin ve asla vazgeçmeyin.

öyle ama kalbimi gerçekten çok çok kırdı hiç duymadığım hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. insan bunları sevdiğine sinir anında bile söylemez gerçekten seviyorsa....

CANIM BANA UYGUN TEMMUZ AYI İÇİNDE TRANSFERİM OLACAK DİYE TAHMİN EDİYORUM BÜYÜK BİR İHTİMALLE O ZAMANLARA GELİR TRANSFERİM

öyle ama kalbimi gerçekten çok çok kırdı hiç duymadığım hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. insan bunları sevdiğine sinir anında bile söylemez gerçekten seviyorsa....
ah be kuzum, elbetteki seviyordur, sevmez olur mu hiç? ne olur böyle deme. kanamamın olduğu haftasonu kanamadan bir gün önce biz de kavga ettik, o kadar saçma birşey ki, benim eşim de sağolsun Allah başımdan eksik etmesin çok kontrolcüdür. herşeyin kontrolü elinde olsun ister. eczaneden alınacak kan sulandırıcı için kavga ettik. arabada bağıra bağıra ağladım ya. sadece eşim değil kendi ailem de kontrolcüdür. şuanda herkes üzerimde söz hakkına sahip hissediyor kendini, herkes birşey söylüyor, yapıyor, arıyor,uyarıyor. boğulmak üzereyim ama susuyorum. sen sustukça melekler konuşurmuş. öyle düşün. aklına kötü düşünceler getirme sakın. ben nazara çok inanırım. bence size de nazar değmiş. Umreye gittiniz geldiniz. kaç kişi istiyor bunu şu dünyada da kısmet olmuyor. Derin bir nefes alıp dua et sen. herşey düzelecek eşin de ALlah korkusu olan bir insandır eminim. baktın pişman olmuyor, karşına alır, unuttuğu en önemli şeyi senin ona Rabbimin emaneti olduğunu hatırlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…