Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

QUOTE="dnzderya, post: 41388836, member: 586983"]öyle ama kalbimi gerçekten çok çok kırdı hiç duymadığım hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. insan bunları sevdiğine sinir anında bile söylemez gerçekten seviyorsa....[/QUOTE]

Canım haksizsin demeyecem düşüncende haklisin. Ancak kocaman bir AMA var. Bazen insanda herşey birikir ve bu birikim dışarı çıkamaz ve bazı insanlar bunu nasıl bosalticaginida bilemez. Belliki esin bu süreçte çok doldu ve konuşamadı ve ne malesefki bir kavga anında istemeden ağzından kırıcı şekilde çıktı. Aslında söylemek istedikleri emin ol bu değildir. Özellikle erkekler konuşmuyor ve içlerinde tutuyorlar. Bizler hiç bir şey olmasa buraya girip dertlesiyoruz. Onlar en yakinlarina bile konuşmuyorlar. Ayrıca bu kadar dertle uğraşırken bizede konusmuyorlar. Tavsiyem biraz zaman geçsin al karşına nelere kırıldığını soyle bence. Ayrıca onunda bu süreçle ilgili sıkıntıları varmi sor. Eminim o da en az senin kadar uzgundur.

Kizlarrrrrr merhaba nasilsiniz bugun Test sonucum geldi fsh 8.6 kotumu ben anlamiyom bole seylerden Amh 0.58 nasil bilgilendirimusiniz sevgiler

Canım sakın böyle düşünme, emin ol bebek öncesi bende senin gibiydim. Kaç defa boşanmaya bile kalktım saçma sapan sebeplerden. Çünkü bebek olmayınca eften püften kavga çıkıyor uğraşacak birşey olmadığından. Ama bebek evliliğin hrcı derler ya sanki sihirli bir değnek dokundu da herşey değişti, gerçekten değişiyor. Heleki bebiş kucağımda olsa eşimin ufak tefek hareketlerini kafama bilem takmam sanırım. Sakın pes etme, her kadın önce anneliği hakediyor hayatta, eşlik sonradan geliyor bence.

insan bunu kendine söylemez ama nazara ben de inanıyorum. Umreden geldik, geçen hafta doğum günüm dü face fotoları filan gölge düştü mutluluğuma ama şuna bayıldım "sen sustukça melekler konuşurmuş" sustum zaten. inşallah daha doğrusu umudum onun da pişman olması. aslana bakarsan o benden çok söyler benim ona bir emanet olarak verildiğimi ama şeytan işte girdi araya kırdı yıktı bizi. rabbim sabır versin...

canım benim hayırla al bebişini kucağına. sabah anneme aynısını dedim bir evlilikte bebek olmazsa bir yere kadar gider. akşam olunca o bana bakıyor ben ona dedim ortada bi dönen olsa herşeyi unatacağız. ne diyim Rabbimden istiyorum hayırlısıyla bi evlat versin inşallah...

Ah canım benim, hayırlısıyla sen de kavuşacaksın bebeğine. Sorun eşindemiydi? IQ düşüyor ya hatırlamıyor ya..

Kizlarrrrrr merhaba nasilsiniz bugun Test sonucum geldi fsh 8.6 kotumu ben anlamiyom bole seylerden Amh 0.58 nasil bilgilendirimusiniz sevgiler
Fshı ben de bilmiyorum AMH düşük, ama takma kafana benim de AMH 0,9' du, Doktorum sıkıntı yapma bir arkadaşım 0,01 AMH ile normal yollarla hamile kaldı deyince rahatlamıştım. Yumurta rezerv azlığının testi AMH.

Kizlarrrrrr neolur cevaplayin lutfennnn

Düşük AMH, Yüksek FSH yumurta rezervi azlığı ve kötü over olarak biliniyor. TEdavisi daha zahmetli ama imkansız değil. AMH'a bişey yapamazsın ama FSH düşüren yöntemler takviyeler kürler var onları deneyebilirsin. FSHın öyle çok yüksek değil tedaviye başlanacak bir değer. Zaten senden bu değerleri isteyen doktor ayrıntılı açıklamasını yapacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebekte-basarili-olanlar.356856/page-1809 grubunu takip etmeni tavsiye ederim.

Ah canım benim, hayırlısıyla sen de kavuşacaksın bebeğine. Sorun eşindemiydi? IQ düşüyor ya hatırlamıyor ya..
canım benim IQ ile ne alakası var bi sürü iş içinde benim sorunumu da bilme zaten :) evet eşimde sayımız 10-20 milyon arası morfoloji % 0-1 -2 arası...

canım benim IQ ile ne alakası var bi sürü iş içinde benim sorunumu da bilme zaten :) evet eşimde sayımız 10-20 milyon arası morfoloji % 0-1 -2 arası...
Datlım şunun için sordum. Bizim de ilk tüp bebek denememiz sonrası eşimle ciddi kavgalar etmeye başladık. Hakaret üstüne hakaret, neredeyse her gece ağlamaktan helak oluyordum. Bir gün karşıma alıp niye bana bu kadar kötü davranıyorsun dedim. Ağlayarak dediki, " Sen anne olmayı hem çok istiyor, hem de çok hakediyorsun. Ama benim yüzümden en çok istediğin şeye kavuşamayacaksın. Sana hakaret ediyorum ki ben den soğuyasın ve ayrılallım. Benim yüzümden en çok istediğinden mahrum olma" . Belki eşin de aynı psikoloji içinde olabilir. Onun tarafından da bakmaya empati kurmaya çalış. İnanki söyledikleri gerçekten içinden gelen şeyler olmayabilir. Zor süreçler çünkü. Akma atlatacaksınız. Mucizeniz evinizde bir ışık gibi parlayacak. O zaman da çocuğa isim koyma, hangi meslek sahibi olacak, erkek olursa sünneti hemen yapılacakmı? (Biz şimdi bunlar için kavga ediyoruz ) gibi sebepler bulacaksınız tartışma konusu....

canım ya fsh değerlerini ben pek bilmiyorum ama amh düşük geldi açıkçası. daha önceki tedavilerinde nasıldı kaç yumurta toplanmıştı?
Canim benim gecen tedavide 5 yumurta vardi Biri gelusti oda dollenmedi sasirdim iyice 7 ayda turkiyede deneyecegiz insallah BU seferr olur simdi turlitedeki doktorum Reha ve oenzmy diye haplar Verdi bunun yaninda bal Polen arisuti iciyorum bilmiyorjm artik ya hayirlisi

Melatonin ve DHEA, Omega 3 de tavsiye ederim. Muhakkak kuru incir ve ceviz, fındık, badem. En son denememde 15 yumurta toplandı, ilkinde 5' ken.

Sagolun kizlar Allah hepinizden razi olsun BU yolda yuruyenlerin Rabbim yardimcisi olsun hangi kurleri uygilayabilir sevgiler

Melatonin ve DHEA, Omega 3 de tavsiye ederim. Muhakkak kuru incir ve ceviz, fındık, badem. En son denememde 15 yumurta toplandı, ilkinde 5' ken.
Sagol kuzum Allah razu olsun massallah cok guzel toplanmis ben kaufe iciyorum icmemin bi zarari olurmu bide omega 3 nasil satiliyo.inciri kur olarakmi kullandin yoksa normalmi yedin canim insallah Allahim saglikla eline aldirsin sevgiler

Sagol kuzum Allah razu olsun massallah cok guzel toplanmis ben kaufe iciyorum icmemin bi zarari olurmu bide omega 3 nasil satiliyo.inciri kur olarakmi kullandin yoksa normalmi yedin canim insallah Allahim saglikla eline aldirsin sevgiler

Çayı kahveyi, asit içecekleri, hatta asitli diye sirkeli şeyleri bile keseceksin.

Kahve içme, birkadin ın da dediği gibi çay, asitli içeceklerden uzak dur. Suyu çok tüket. Omega 3 türkiyede eczanelerde satılıyor. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum. Balığı bol tüketirsen ayrıca Omega 3 e gerek kalmaz. Kuru inciri de hem ben hem eşim akşamdan zeytinyağına bölüpte koyduğumuz incirleri sabah aç karnına 1' er tane yedik. Doktorum bile şaşırdı bu kadarını beklemiyordum diye. Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah.

canım referans aralıkları önemli fsh gayet iyi görünüyor. e2 vs onlarda önemli tabi. dr un ne dedi?
Kuzum sagolun cevap verdiginiz icin e2 29 yaziyo doktorum bisey demedi sadece kagitlari Verdi bende turkiyedeki doktoruma gonderdim oda BU cevap Yazmadi kuzum Rabbim senin bebisinide saglikla eline aldirsin Kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…