Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzular yazdiklarinizi dikkate alicam insallah bende gusel sonuclarla gelirim turkiyeden BU ilaclarla birlikte inciri ayni senin dedigin gibi kullanabilirim dimi canim bi sıkinti olmaz Allahim hepimize hayirli evlatlar versin saglikli sihhatli sevgiler

İnciri bu şekilde kullanmanda hiçbir sakınca yok. Doktoruma da söylemiştim. Hatta duyduğum kadarıyla altı ay boyunca bu şekilde günde 2 adet eşler incir tüketirse normal yolla olmamasının imkanı yokmuş. Bizim bekleyecek sabrımız kalmamıştı artık :)

Kizlarrrrrr merhaba nasilsiniz bugun Test sonucum geldi fsh 8.6 kotumu ben anlamiyom bole seylerden Amh 0.58 nasil bilgilendirimusiniz sevgiler
Ben amh yumurta rezervi fsh ı da kalitesi olarak biliyorum fsh 10 un altında olması isteniyor..benimde 8 küsürdü pek kaliteli yumurtam olmamıştı...sonraki denememden önce soğan kürü uyguladım bende işe yaradı 5.43 e düştü ve iki tane a kalite yumurtam olmuştu...

Canim benim ya Rabbim bisum yuzUmuzu guldursun herseyin hayirlusini versin insallah bizlerede mujldeli haberleri vermek nasipio olur

canım arı sütü bal poleni ben de kullandım her sabah aç karna. türkiyeye geldiğinde rahatça bulursun bunları dhea quenzim q 10 kullandım bir de.

bir de boşver takma bunlara hepsi altı üstü rakam hepsi bu amh 0,01 le kendiliğinden hamile kalanı da biliyorum ben

canım arı sütü bal poleni ben de kullandım her sabah aç karna. türkiyeye geldiğinde rahatça bulursun bunları dhea quenzim q 10 kullandım bir de.
Cokkkkk sagolun kizlar Rabbom herbirenizin gonlune gore versin saglikli sihatli iman doluo Akilli ve zeki amasina badina hayirli evlatlar versin sevgiler

Gunaydin canim benim nasilsin insallah daha iyisindir kuzum benim BU ilaclari tedavi asamasindada kuillandinz dimi Rabbim bizim yuzumuzude guldursun artik sevgiler

Gunaydin canim benim nasilsin insallah daha iyisindir kuzum benim BU ilaclari tedavi asamasindada kuillandinz dimi Rabbim bizim yuzumuzude guldursun artik sevgiler

Tedaviden önce aşlıyorsun tedavi sürecinde de bırakmıyorsun, bunlar ilaç değil aslında takviye

Canım hazır gıdalardan kesinlikle uzak dur. Taze sıkılmış havuç suyu, portakal suyu iç, eşine de özellikle havuç suyundan içir hergün. taze fındık, ceviz, badem ye bir avuç, sabah aç karnına incir, arı sütü bal polen karışımı. Ben de çok faydası oldu bunların. İnşallah bu sefer yüzün güler canım.

Kızlar günaydın, biz cinsiyeti öğrendik. Bir oğlumuz olacakmış, hayırlısıyla.
Allah bu yolda emek veren, gözyaşı döküp dua eden herkese nasip etsin.
Kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Herkese sağlıklı, imanlı, vicdanlı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım tebrik ederim, bir oglusumuz daha olacak ne güzel. Allah sağlıkla sihatle ve zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin

Oğluşuma arkadaş geliyorrrr, maşallah. Sünnetine karar verdiniz mi

Canım tebrik ederim, bir oglusumuz daha olacak ne güzel. Allah sağlıkla sihatle ve zamanı gelince kucağına almayı nasip etsin
Saol canım. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.

Oğluşuma arkadaş geliyorrrr, maşallah. Sünnetine karar verdiniz mi

Evet canım, arkadaşı çok olacak oğlumun. Daha şeyini dün gördük teyzesi sen de hemen kestireceksin

Cokkkkk sagolun kizlar Rabbom herbirenizin gonlune gore versin saglikli sihatli iman doluo Akilli ve zeki amasina badina hayirli evlatlar versin sevgiler
aminnnn. aminnn aminnn
canım tedavi esnasında kullanmadım bunu. tedavi öncesi hazırlık 1 aya yakın kullandım 25 mg dhea günde 3 defa toplam 75 mg ve 200 mg quenzim q 10 ama arı sütü bal poleni hep kullandım taki opuya kadar.
transferini beklediğin günler, rüyan aklımda. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. maşalllaahhh Allah uzun ömür versin sağlıkla sıhatle kucağına al inşallah. hayırlısı ile ben de kalp atışını duyayaım bir göreyim sıpayı sonrası daha mı kolay olur acaba?

Tedaviden önce aşlıyorsun tedavi sürecinde de bırakmıyorsun, bunlar ilaç değil aslında takviye
Tesekkur ederim arkadsim nasip olursa Opuya kadar kullanirim canim benim sen nasilsin kac yadindasin sen hangi asamadasin benim 8 .olacak 2 tane Transfer iptal 5 tanede negatif Allahim artik yuzyzu guldursun canlar

Canım benim Allahın izniyle hepsini göreceksin inşallah, gördükten sonra da endişe bitmiyor ama yine de biraz rahatlıyorsun. Dün akşam eşimle otururken ikimizin de gözleri doldu. Ben hüngür hüngür ağlamaya başladım sonra. Onca stres sıkıntı, iğneler ilaçlar, histereskopi falan filan hepsi geçti ve çok şükür bu günleri gördük. Ultrasonda oğlum el salladı bana "anne burdayım, iyiyim" der gibi. Allahım ne büyük, ne büyük diye ağladım.
Allahım sen herkese yaşat bu duyguyu, yavrularımızı da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…