Canım benim, Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz. Alacak nefesi, yiyecek lokması varsa yaşar ben öyle düşünüyorum. Elbetteki tedbirli olmak gerek ancak çokta üstüne titreme..
Bebişine güven annesi. Sımsıkı tutunacak sana, kucağına alıp duyacaksın kokusunu burnunda..Doğru söylüyorsun ben de öyle düşünüyorum ama olsun teyzesi ya :)
Tm arkdsim yapmicam yrin sabh yprim dua edin ne olur hic bisey histmiyorum cok umutszim geceleri aglayip duruyorum stres kupu oldum artikya yapma bir gün daha bekle de bari mübarek günde al hayırlı sonucunu bugün idrar testi için erken kuzum yaa
Bebişine güven annesi. Sımsıkı tutunacak sana, kucağına alıp duyacaksın kokusunu burnunda..
Tm arkdsim yapmicam yrin sabh yprim dua edin ne olur hic bisey histmiyorum cok umutszim geceleri aglayip duruyorum stres kupu oldum artik
TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
@ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
@Doga14 : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
@Spring2014: HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir kızı olacak
@ceren20 : HAMİLE3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
@miniss: HAMILE
@Annecik75 : HAMILE3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
@ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
@ilk_snf: HAMILE
@sedef21: HAMİLE(TEDAVİSİZ)
@astaravistama :HAMİLE5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
@papyonkılıklı: BEKLEMEDE
sultan1356 : 20.06.2015 Test sonucunu bekliyor
EdilaH : tedavi aşamasında
Nautilus : Tedaviye başlamak için bekliyor
@4343 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
@jonguil: Tedaviye başlamak için bekliyor
@aysesahra: Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
@neseli41: Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
Çokkk tatlısınbir an kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim yaa her konuda bir yorum yapıyorum çok bilmişler gibisıkmıyorum di mi sizi kızçelerim
Insalh hamislerin duasi tutarmis sizde bana bol bol dua edin inanin ne maddi nede manevi gucum kaldi cok stresli bi surec allhim emeklrmzi bosa cikarmsn inslhhUmutsuz olma sakın bak o profil resmindeki gibi civciv dudaklı bebişlerin olacak
Insalh hamislerin duasi tutarmis sizde bana bol bol dua edin inanin ne maddi nede manevi gucum kaldi cok stresli bi surec allhim emeklrmzi bosa cikarmsn inslhh
yok canım sen devam et biz memnunuz halimizdenbir an kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim yaa her konuda bir yorum yapıyorum çok bilmişler gibisıkmıyorum di mi sizi kızçelerim
Yarini beklicem inan bnm icimde hic heyecan yok cnm cnku icimde umit yok dua edin ne olur yarin mubarek ayin ilk gunu insalh rabbim bi mucize gerceklestirir3- 4 saat beklemiş idrarla da ynı sonuç oluyor cnm. Sıvı tüketmeden bekleyebilirsen sabaha gerek yok. Ayyyy ama çok heyecanlı
Amin canım, mübarek günlerin başlangıcı sana en büyük mutluluğunu yaşatsın inşallah.Yarini beklicem inan bnm icimde hic heyecan yok cnm cnku icimde umit yok dua edin ne olur yarin mubarek ayin ilk gunu insalh rabbim bi mucize gerceklestirir
tahmin ediyorum beklemek çok zor ama umudu kaybetmek yok tabi ki dua ediyoruz edeceğiz de inşallah hayırlı haberler alacaksın canımTm arkdsim yapmicam yrin sabh yprim dua edin ne olur hic bisey histmiyorum cok umutszim geceleri aglayip duruyorum stres kupu oldum artik
canım sen liste yapma işinden anlar mısın şu Meryem suresi işine bi el atsan nasıl okuyacağız her hamişe bir 41 mi yoksa toplu olarak 41 mi onu da anlamadım nasıl organize oluruz bilmiyorum ama malum yarın ramazan hamişlerin de hakkı çok biz de hayırlı doğumları için okumamız lazımBen işten çıkınca boşluğa düştüm. Habire bebek için hırka oruyorum. Kafayi dagitmak icin goblen, buyuklere boyama ne varsa yapiyorum. O yuzden bana uymuş. Çalışmıyanlara tavsiye ediyorum.
Kizlar benim icin bi okuyun lutfen ilk sirada ben olayim olurmu canlarm sonucumu alana kdr belki bi umit olur sayi onemli degil kimin duasinin kabul oluncagi bilinmez allhim bu yolda yuruyenlere yardim etsin hyrli kapilar avsin inslhcanım sen liste yapma işinden anlar mısın şu Meryem suresi işine bi el atsan nasıl okuyacağız her hamişe bir 41 mi yoksa toplu olarak 41 mi onu da anlamadım nasıl organize oluruz bilmiyorum ama malum yarın ramazan hamişlerin de hakkı çok biz de hayırlı doğumları için okumamız lazım
Bende başlayıp okumak istiyorum elimden geldiği kadarıyla destek olmak isterimcanım sen liste yapma işinden anlar mısın şu Meryem suresi işine bi el atsan nasıl okuyacağız her hamişe bir 41 mi yoksa toplu olarak 41 mi onu da anlamadım nasıl organize oluruz bilmiyorum ama malum yarın ramazan hamişlerin de hakkı çok biz de hayırlı doğumları için okumamız lazım
canım sen liste yapma işinden anlar mısın şu Meryem suresi işine bi el atsan nasıl okuyacağız her hamişe bir 41 mi yoksa toplu olarak 41 mi onu da anlamadım nasıl organize oluruz bilmiyorum ama malum yarın ramazan hamişlerin de hakkı çok biz de hayırlı doğumları için okumamız lazım
Kizlar benim icin bi okuyun lutfen ilk sirada ben olayim olurmu canlarm sonucumu alana kdr belki bi umit olur sayi onemli degil kimin duasinin kabul oluncagi bilinmez allhim bu yolda yuruyenlere yardim etsin hyrli kapilar avsin inslh
Akşam mevcut listeden hamilelerin ayrı bir yere toplarim. Her kişi için 41 tane okuyalım diyorum zaten kalabalığız kişi başında az düşer. Belki 3-4 günde yeni birine geçeriz. Tabi bu konuda bilgisi olan varsa söylesin. Eğer herkes derse hepsi için toplu okuyalım onada uyarım. Dediğin gibi onların bizim sularımızda hakkı çok. Bu duada çok faydalı. Herkes fikrini belirtsin ortak karar verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?