Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba Kızlar ramazanda meryem süresini okuyalım demiştiniz eğer okuyacaksanız elimden geldiği kadarıyla günlük okuyama çalışır sizin için dua ederim karar verdinizmi okuyacakmıyız ben çok giremiyorum bugünlerde takip edemedim

Eline sağlık tatlım ama benim ufaklık erkek opuyorummm

Insalh hamislerin duasi tutarmis sizde bana bol bol dua edin inanin ne maddi nede manevi gucum kaldi cok stresli bi surec allhim emeklrmzi bosa cikarmsn inslhh

Öyle deme Allahım inşallah yardım eder umutsuz olma, bak bana erken menopoz dediler öğrendiğimde belki son yumurtalarımdı ama gene de gücüm kalmadı demeye korktum, sabırlı ol mutlaka bizim göremediğimiz ne hayırlar gizli bu yaşadığımız sıkıntılarda

3- 4 saat beklemiş idrarla da ynı sonuç oluyor cnm. Sıvı tüketmeden bekleyebilirsen sabaha gerek yok. Ayyyy ama çok heyecanlı
Yarini beklicem inan bnm icimde hic heyecan yok cnm cnku icimde umit yok dua edin ne olur yarin mubarek ayin ilk gunu insalh rabbim bi mucize gerceklestirir

Ben işten çıkınca boşluğa düştüm. Habire bebek için hırka oruyorum. Kafayi dagitmak icin goblen, buyuklere boyama ne varsa yapiyorum. O yuzden bana uymuş. Çalışmıyanlara tavsiye ediyorum.
canım sen liste yapma işinden anlar mısın şu Meryem suresi işine bi el atsan nasıl okuyacağız her hamişe bir 41 mi yoksa toplu olarak 41 mi onu da anlamadım nasıl organize oluruz bilmiyorum ama malum yarın ramazan hamişlerin de hakkı çok biz de hayırlı doğumları için okumamız lazım

Kizlar benim icin bi okuyun lutfen ilk sirada ben olayim olurmu canlarm sonucumu alana kdr belki bi umit olur sayi onemli degil kimin duasinin kabul oluncagi bilinmez allhim bu yolda yuruyenlere yardim etsin hyrli kapilar avsin inslh

Bende başlayıp okumak istiyorum elimden geldiği kadarıyla destek olmak isterim

Akşam mevcut listeden hamilelerin ayrı bir yere toplarim. Her kişi için 41 tane okuyalım diyorum zaten kalabalığız kişi başında az düşer. Belki 3-4 günde yeni birine geçeriz. Tabi bu konuda bilgisi olan varsa söylesin. Eğer herkes derse hepsi için toplu okuyalım onada uyarım. Dediğin gibi onların bizim sularımızda hakkı çok. Bu duada çok faydalı. Herkes fikrini belirtsin ortak karar verelim.

Kizlar benim icin bi okuyun lutfen ilk sirada ben olayim olurmu canlarm sonucumu alana kdr belki bi umit olur sayi onemli degil kimin duasinin kabul oluncagi bilinmez allhim bu yolda yuruyenlere yardim etsin hyrli kapilar avsin inslh

Listyi akşam hazırlarim tabiki senle başlarız canı sıkma arkadaşım. Ne olur umudunu kaybetme

Beni de ekler misiniz listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…