Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hamileler için 41 Meryem Sure Listesi

sultan1356 inşallah hamile haberi alması için okuyacağız

@papyonkılıklı:
@serenalar: Hamile
dianthus : Hamile
Spring2014 : Hamile
astaravistama : Hamile
@serzenis87 : Hamile
@duyibo : Hamile
Karpuzcilek_d : Hamile
R ravza54 : Hamile
Doga14 : Hamile
ceren20 : Hamile
@kiriziantem86:Hamile
miniss : Hamile
Annecik75 :Hamile
izmirinsani :Hamile
gygry : Hamile
A ahalli : Hamile
I ilk_snf : Hamile
sedef21 : Hamile
birkadin : Hamile

Kızlar hata veya eksik varsa belirttirseniz düzeltirim. Dua okuyacaklar içinde neseli41 arkadaşımın listesinden faydalandım. Okumak isteyen miktarı yazar. Kızlar dua okuyabilecek 33 kişiyiz. Ancak bazı arkadaşlarımız uzun zamandır katılmıyor veya forma girmiyor. Bu yüzden kişi başına 2-3 adet düşebilir. neseli41 arkadaşımın söylediği gibi herkesin duaya katılması açısından 2-3 adeti geçmeyelim derim. Malum hangimizin duası kime kabul olacak bilmiyoruz. Böylece duada hepimizin bir katkısı olur Sayı az olduğu içinde maksimum 2-3 günde yeni bir kişiye geçebiliriz. Böylece okuyacağımız 21 kişiyi ramazan ayında bitirmiş oluruz. Herkesin yorumunu ve fikrini bekliyorum :)

1- @neşeli41 ............................. :
2- sultan1356 .......................... :
3- 4 4343 ................................... :
4- ceren20 ............................... :
5- dnzderya ............................ :
6- Nautilus .................................. :
7- dianthus .............................. :
8- R ravza54 ............................... :
9- @kriziantem86........................:
10- @jonguil..................................:
11- @duyibo..................................:
12- @ayşesahra.............................:
13- SEMCAN .................................:
14- EdilaH ...................................:
15- astaravistama .......................:
16- nurse51 .................................:
17- Spring2014 ............................:
18- NursELmira ............................:
19- papyonkilikli .........................:
20- @serenalar..............................:
21- M miranaz ................................:

22- prensess38 ...........................:
23- @serzenis87 :...........................:
24- Karpuzcilek_d :......................:
25- Doga14 :.................................:
26- miniss : ..................................:
27- Annecik75 :.............................:
28- izmirinsani :...........................:
29- gygry :....................................:
30- A ahalli :...................................:
31- I ilk_snf :..................................:
32- sedef21 :.................................:
33- birkadin :...............................:

Insaallah canim sizler icin gonulden dua ediyorum. Rabbim

Ben okurum :)
Insaallah hayirlisiyla olur bebisi :)
Yarin okuyayim canim. Bildireyim okuyunca.

Canim bende okurum.. Buarada benim bi arkadaşımin yakininin bebegi olmuyordu 41 gün araliksiz Meryem suresini okumuş ve 41. Gün hamile oldugunu ogrenmis.. Rabbim büyük şu mubarek gunler hürmetine dualarimİzi kabul eder insallah..rabbim nasip ederse ben okumayı cok istyrum 41 gün hemde hamis arkadaslarimiz icin guzel hamilelik ve guzel dogum duasi olur..

Canım darısı hepimizin başına. 41 gün aralıksız nasıl okumuş? Benim habire regliye denk geliyor. Arada mecburen duruyorum. Sana zahmet olmazsa bir sorabilirmisin? Ayrıca kaç adet okuyacağını belirttirsen sevinirim.

Canim muhtemelen regl döneminde ara vermistir.. O arayi saymiyordur ama emin olmak icin yine sorarim ayni seyi bende dusundm cunku :)) simdilk 2 diyelim canim ama bunu gun gun mu belirticez yani bugun icin 2 tane aldim seklindemi tutucaz ceteleyi?

Kizzlar cok dusunmusunuz Allah Taxi olsun sizlerden ama özür dileyerek soyluyorum ama ben kurani kerim bilmiyorum icinde hep bir acidir bi turlu tam olarak ogrenemedim nasil yapayim ben ozaman turkcesinden okusam olurmu

Kizzlar cok dusunmusunuz Allah Taxi olsun sizlerden ama özür dileyerek soyluyorum ama ben kurani kerim bilmiyorum icinde hep bir acidir bi turlu tam olarak ogrenemedim nasil yapayim ben ozaman turkcesinden okusam olurmu
Bazen telden farkli kelimeler cikiyo Allah razi olsun cok gusel dusunmusunuz

Kizlar banada 3 meryem suresi ekleyin allahim hepinzden razi olsun insllh emeklrmzi bosa ckarmasn

Ellerine saglik canim herkesin bitane okumasi gerekio die biliorum ben 41 meeyem suresini toplayabilirmiyiz ki cúnkú dedigin gibi listede bircok arkadasimiz aktive degil bide ayetel kursi de hamile kadin icin cok ii 41 meryem suresini toplarsak herkes bitane arkasindan okursa oda 41 yapar bide lem yel8d velem yuled ile birlikte tedavi asamasind olan arkadaslarimiza el bari el musavvir bitane daha vardi unittum simdi Allah in bu isimlerinide okuyalim tabi fikir olarak bu mubarek ayi bos gecirmeyelim

Canim arkadaslarda bi fikir söylesin ama ben olmaz die biliorum ben yeni baslamistim ögrenmeye bi arkadasim topluodu dedim tûrkcesi olur mu yok dedi arapcasini okumak lazim dedi insallah en kisa zamanda Allah im nasib eder ögrenirsin cancazim

canım ben de arapçasından okurken çok zorlanıyorum latinceden okuyorum okuyabilşrsin yani

canım kimi hoca olmaz diyor kimi hoca olur diyor. ben yüreğimi dinliyorum latinceden takip ediyorum

can bana 2 tane yazar mısın?

canlar size yazdıktan yarım saat sonra jel daha çok geri gelmeye başladı simsiyah kömür gibi peçeteye de kahverengi az da olsa gelmeye başladı. acil izin alıp gittim. vajinal baktılar alet çok kötüydü çünkü. şükğrler olsun kalp atışını gördük kanama alanı da yok dedi hatta bi süpriz yaptılar ikşnci bir kese var içinde bişeyler gördüler ama çok düzenli değil umutlanma dediler dediğim gibi alet iyi değil. dualaraınızda bana da yr verin. korkularımdan emin kılsın Rabbim.

Anaa hani tek keseydi desene minigin kenera sikismis saklanmis ya yesinler onu ohh masallah subhanallah kalp atislarini duyduguna cokk sevindimmm kesem bos mu sorusu yok artikkafanda rahatla insallah hayirlisiyla diger kesendede bebegin can bulur ve birakmaz seni hic annelik böyle bisey bir kesenin kalp atislarina sevinirken diger kesene umut etme demeleri insanin canini yakio insallah Allah im sana bagislasin yavrularini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…