Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gozun aydin arkdsim darsi bizlere insalh omur boyu saglicakla bebisin seninle olur inslh

Oh çok şükür, dünyanın en güzel sesini duymuşsun. Güzel hamileliğin sonrası hayırlısıyla sağlıcakla kucağına al bebişini canım. Darısı tüm arkadaşların başına inşallah...

örgü mü örüyor o bizim isimlerin yanındakiler

Evet canım, şimdiden bebek battaniyeleri, yelekler örmeye başlıyorsunuz ki, yakın zamanda gelecek bebeklerinize hazır olsun

Canım hayırlı olsun, tebrik ederim. Kayboldun gittin ama sizlerin isimleri kaldı bizim listede.

oh maşallah canım ikinci sınavı da hayırla atlattık. darısı sağlıkla kucağına almana tatlım gözün aydın.

canım ya tam da nickinde olduğu gibi gizemli "birkadın" olarak geldin hakkında çok şey bilmiyorum ya da yazdın da ben mi kaçırdım ne durumdasın sen hamile misin tedavi aşamasında mısın?

tamam canım teşekkür ederim :)
çok heycanlandım kuzum ben de şimdi :) nasıl cmt edicem . Rabbim bu defa tamamına erdirsin inşalllaahhhh....

kızlar temmuz adetimde başlıyorum tedaviye lucrin verdi 21 gün yapılacak
decavit zinco dodex iğne forbiol tb verdi kan pıhtılaşması çıktığı için .24 haziran iğnem olacak temmuzun ilk haftası
adetimi bekliyorum

canım ya tam da nickinde olduğu gibi gizemli "birkadın" olarak geldin hakkında çok şey bilmiyorum ya da yazdın da ben mi kaçırdım ne durumdasın sen hamile misin tedavi aşamasında mısın?

Öyle gibi olmuş :) Ben grup adını şubatta doğum yapacaklar gibi okuyup takıldım meğer daha önce başlayan bir başlıkmış :) ben erken yumurta yetmezliği teşhisiyle tüp bebek tedavisine zar zor başlamıştım sonra bir afacan yumurta hızlı büyüdüğü için tedavim iptal oldu aşılama yapıldı Allahımın mucizesi o da tuttu :) şu anda daha yeni öğrenmiş modunda sevinsem mi umutlansam mı modunda geziniyorum ortalıkta, cuma günü ikinci ultrason kontrolüne gidicem o durumdayım anlayacağın, dualarınızı bekliyorum

Allahım tamamına erdirsin arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırız

Öyle de olmuyor dediler yani parasını ödemek, tutacakmışsın ileri bir tarihte, tecrübeliler net bilgi verirse sevinirim :)
Bende iki sene önce ramazana rast gelmisti hamileligim hocaya sormus esim hoca saolsun anlatmis ayrintili normelde borcu demis ilerde muhakkak tekrar tutmali borcunu ödemeli demis parayi sormus normelde gecmior borcu yine borc demis ama ilerde tutamaz bisey olur hastalik ölûm gibi ozaman o dönemki borcuna karsilik para verebilirsin demis yûkúmlúlûgú yok hamileyken bebek emzirirken ama ödemek sartiyla

Aa gözün aydin canim benim hayirli olsun pitpitlarin Allah ima sükürler olsun

İnşallah kuzum inşallah... Aklım fikrim hep orada bir tek uyurken onda da rüya görüyorum. bugün rüyamda bir polis memuruna proluton depotu nereden alacağını anlatıyordum. :)
Canim dün gece sabaha kadar saat başı uyandım rüyamda iş arıyorum hiç kimse işe almıyor beni hamilesin diyorlar üzülüyorum sıkıldım evde diye:)

Tesekkurederim canim.
ozellikle girmedim topige. Tutmayan arkadaslarimi gordukce onlarin uzuntulerini okuyunca cok uzuluyordum agliyordum. Dayanamadim. Ama simdi gordumki bircok arkadasim hamile. Bu mukemmel bir haber... saglikla yavrularimiza kavusalim insaallah.

Tutmayan arkadaslarim da lutfen uzulmesinler fazla. Cunku herseyin bir zamani var. Tevekkul edin Allahim elbet zamani geldiyse verecektir. Ben 6 yil bekledim.
Sizlerin de saglikli hayirli evlatlariniz olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…