- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Gozun aydin arkdsim darsi bizlere insalh omur boyu saglicakla bebisin seninle olur inslhKızlar hastaneden çıktık şimdi Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördük ve duydukpapyonkilikli darısı senin başına Dr kanama alanın boşalması lazım dedi korkma azar azar gelirsede dedi bilgine canım
Oh çok şükür, dünyanın en güzel sesini duymuşsun.Kızlar hastaneden çıktık şimdi Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördük ve duydukpapyonkilikli darısı senin başına Dr kanama alanın boşalması lazım dedi korkma azar azar gelirsede dedi bilgine canım
örgü mü örüyor o bizim isimlerin yanındakiler
Canım hayırlı olsun, tebrik ederim. Kayboldun gittin ama sizlerin isimleri kaldı bizim listede.Merhaba guzel anneler. Bu kafar cok hamile.oldugunu.gormek.ne kadar da guzel. Inanin oyle sevindim ki. Hepimiz saglikla alalim insaallah yavrularimizi kucaklarimiza. Benim de Rabbim izin verirse 1 kizim 1 oglum olacak insaallah. Sizler de benim icin dua edin emi :)
oh maşallah canım ikinci sınavı da hayırla atlattık. darısı sağlıkla kucağına almana tatlım gözün aydın.Kızlar hastaneden çıktık şimdi Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördük ve duydukpapyonkilikli darısı senin başına Dr kanama alanın boşalması lazım dedi korkma azar azar gelirsede dedi bilgine canım
canım ya tam da nickinde olduğu gibi gizemli "birkadın" olarak geldin hakkında çok şey bilmiyorum ya da yazdın da ben mi kaçırdım ne durumdasın sen hamile misin tedavi aşamasında mısın?ben de bu tortu meselesini çok araştırdım en son doktora sordum normal dedi, benim kanamam olmadı ama jel arada kahverengi siyah top top geliyor, ilk başlarda beyazdı şimdi mutlaka kahverengili geliyor, içeriye tampon yapıyor temizliyor heralde diye düşünüyorum :)
ben de bişey sorsam: benim ağrılarım hala devam ediyor, iş yerinde çok oturmaktan da olabilir diye kendimi ferahlatıyorum ama korkuyorum da, bide adet dönemi gibi sivilce de çıktı, çok mu kendimizi dinliyoruz :)
tamam canım teşekkür ederim :)Canım bildiğim kadarıyla rahatsızlığı sürekli olan, hiçbir zaman oruç tutamayacak olan yani şeker hastaları gibi onlar orucun kefaretini ödüyor. Bizim sonradan tutabilme imkanımız olacağından borumuz olarak kalacak. Sonrasında tutabiliyorsun.
çok heycanlandım kuzum ben de şimdi :) nasıl cmt edicem . Rabbim bu defa tamamına erdirsin inşalllaahhhh....Kızlar hastaneden çıktık şimdi Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördük ve duydukpapyonkilikli darısı senin başına Dr kanama alanın boşalması lazım dedi korkma azar azar gelirsede dedi bilgine canım
Canim benim hersey güzel olacaktamam canım teşekkür ederim :)
çok heycanlandım kuzum ben de şimdi :) nasıl cmt edicem . Rabbim bu defa tamamına erdirsin inşalllaahhhh....
canım ya tam da nickinde olduğu gibi gizemli "birkadın" olarak geldin hakkında çok şey bilmiyorum ya da yazdın da ben mi kaçırdım ne durumdasın sen hamile misin tedavi aşamasında mısın?
Allahım tamamına erdirsin arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırızkızlar temmuz adetimde başlıyorum tedaviye lucrin verdi 21 gün yapılacak
decavit zinco dodex iğne forbiol tb verdi kan pıhtılaşması çıktığı için .24 haziran iğnem olacak temmuzun ilk haftası
adetimi bekliyorum
İnşallah kuzum inşallah... Aklım fikrim hep orada bir tek uyurken onda da rüya görüyorum. bugün rüyamda bir polis memuruna proluton depotu nereden alacağını anlatıyordum. :)Canim benim hersey güzel olacak
Bende iki sene önce ramazana rast gelmisti hamileligim hocaya sormus esim hoca saolsun anlatmis ayrintili normelde borcu demis ilerde muhakkak tekrar tutmali borcunu ödemeli demis parayi sormus normelde gecmior borcu yine borc demis ama ilerde tutamaz bisey olur hastalik ölûm gibi ozaman o dönemki borcuna karsilik para verebilirsin demis yûkúmlúlûgú yok hamileyken bebek emzirirken ama ödemek sartiylaÖyle de olmuyor dediler yani parasını ödemek, tutacakmışsın ileri bir tarihte, tecrübeliler net bilgi verirse sevinirim :)
Aa gözün aydin canim benim hayirli olsun pitpitlarin Allah ima sükürler olsunKızlar hastaneden çıktık şimdi Rabbime şükürler olsun kalp atışını gördük ve duydukpapyonkilikli darısı senin başına Dr kanama alanın boşalması lazım dedi korkma azar azar gelirsede dedi bilgine canım
Canim dün gece sabaha kadar saat başı uyandım rüyamda iş arıyorum hiç kimse işe almıyor beni hamilesin diyorlar üzülüyorum sıkıldım evde diye:)İnşallah kuzum inşallah... Aklım fikrim hep orada bir tek uyurken onda da rüya görüyorum. bugün rüyamda bir polis memuruna proluton depotu nereden alacağını anlatıyordum. :)
Can sıkıntısı bacım heriflerin başına çorap örerken resmimizi çekmişler...örgü mü örüyor o bizim isimlerin yanındakiler
inşallah canım inşallah dualarınızı eksik etmeyinAllahım tamamına erdirsin arkadaşım. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Evet canım, şimdiden bebek battaniyeleri, yelekler örmeye başlıyorsunuz ki, yakın zamanda gelecek bebeklerinize hazır olsun
Canım hayırlı olsun, tebrik ederim. Kayboldun gittin ama sizlerin isimleri kaldı bizim listede.
Can sıkıntısı bacım heriflerin başına çorap örerken resmimizi çekmişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?