Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ohhh yeni başlangıçlar. hayırlı olsun canım tedavin. benim de ikinci tedavim uzun protokol olmuştu lucrin ile rabbim tamamına erdirsin

hay maşallah rabbim seni bize umut ol diye gönderdi belki de kim bilir. inşallah bize de gönderir mucizesini...

canım hoş geldin yeniden. valla ben de tutmayanlar grubundayım ama artık üzülme safhasını geçtik yeni umutlarımız var bir çok kardeşimiz oldu yeğenlerimz oldu çok şükür topikte olmadığın süre içinde çok şey kaçırdın diyebilirim şimdi kalan arkadaşların çoğu temmuzda yeniden başlıyoruz tedaviye hepimiz hamle kalmadan da bu topiği kapatmayacağız. hatta bu topiği hiç kaparmayacağız:):):)

jel kullanıyor musun genel de jelle birlikte gelebiliyor leke korkma uzan dinlen ama doktoruna da danış mutlaka...
Yarın için yıllık izin aldım hemen zaten cumada kontrolüm var inşallah tekrarlamaz, inşallah dediğin gibi jeldendir ama bu jelle gelen bişey değil bildiğin lekeli akıntıydı ((

Sıkıntı yapma canım, aynı sorunu birçok arkadaşımız ve bende yaşadım. Kırmızı ve yoğun olmadığı sürece endişe etme.

İnşallah canım ya çok korktum tam da kendimi çok dinliyorum der demez olunca. Herşeyden korkuyorum ya iş yerinin servisi çok deli araba kullanıyor hendeklere tümseklere küt küt giriyoruz bi an o geldi aklıma ondan mı diye, sizce öyle sarsıntılar etkiler mi

Canım benim, Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz. Alacak nefesi, yiyecek lokması varsa yaşar ben öyle düşünüyorum. Elbetteki tedbirli olmak gerek ancak çokta üstüne titreme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…