kızlar temmuz adetimde başlıyorum tedaviye lucrin verdi 21 gün yapılacak
decavit zinco dodex iğne forbiol tb verdi kan pıhtılaşması çıktığı için .24 haziran iğnem olacak temmuzun ilk haftası
adetimi bekliyorum
hay maşallah rabbim seni bize umut ol diye gönderdi belki de kim bilir. inşallah bize de gönderir mucizesini...Öyle gibi olmuş :) Ben grup adını şubatta doğum yapacaklar gibi okuyup takıldım meğer daha önce başlayan bir başlıkmış :) ben erken yumurta yetmezliği teşhisiyle tüp bebek tedavisine zar zor başlamıştım sonra bir afacan yumurta hızlı büyüdüğü için tedavim iptal oldu aşılama yapıldı Allahımın mucizesi o da tuttu :) şu anda daha yeni öğrenmiş modunda sevinsem mi umutlansam mı modunda geziniyorum ortalıkta, cuma günü ikinci ultrason kontrolüne gidicem o durumdayım anlayacağın, dualarınızı bekliyorum
canım hoş geldin yeniden. valla ben de tutmayanlar grubundayım ama artık üzülme safhasını geçtik yeni umutlarımız var bir çok kardeşimiz oldu yeğenlerimz oldu çok şükür topikte olmadığın süre içinde çok şey kaçırdın diyebilirimTesekkurederim canim.
ozellikle girmedim topige. Tutmayan arkadaslarimi gordukce onlarin uzuntulerini okuyunca cok uzuluyordum agliyordum. Dayanamadim. Ama simdi gordumki bircok arkadasim hamile. Bu mukemmel bir haber... saglikla yavrularimiza kavusalim insaallah.
Tutmayan arkadaslarim da lutfen uzulmesinler fazla. Cunku herseyin bir zamani var. Tevekkul edin Allahim elbet zamani geldiyse verecektir. Ben 6 yil bekledim.
Sizlerin de saglikli hayirli evlatlariniz olsun insaallah
hay maşallah rabbim seni bize umut ol diye gönderdi belki de kim bilir. inşallah bize de gönderir mucizesini...
amin canım inşallah ben başladım sıra sendeohhh yeni başlangıçlar. hayırlı olsun canım tedavin. benim de ikinci tedavim uzun protokol olmuştu lucrin ile rabbim tamamına erdirsin
3- 4 saat beklemiş idrarla da ynı sonuç oluyor cnm. Sıvı tüketmeden bekleyebilirsen sabaha gerek yok. Ayyyy ama çok heyecanlıKizlar gebelik testi aldim yarin sabah yapmak dahami iyi szce sabah idrarnda daha etkiliymis smdi yapsam ne olur ssnki sabahi bekkeymcem gibi
ya yapma bir gün daha bekle de bari mübarek günde al hayırlı sonucunu bugün idrar testi için erken kuzum yaaKizlar gebelik testi aldim yarin sabah yapmak dahami iyi szce sabah idrarnda daha etkiliymis smdi yapsam ne olur ssnki sabahi bekkeymcem gibi
jel kullanıyor musun genel de jelle birlikte gelebiliyor leke korkma uzan dinlen ama doktoruna da danış mutlaka...Kızlar bu kanama nasıl oluyor az önce lavaboda peçetede kahverengi leke olduBöyle bir tecrübesi olan var mı
at evet inşallah hayırlısıyla orucumu tutup bayramımı yapayım sıra bana geliyor siz başladıkça beni heyecan sarıyor:)amin canım inşallah ben başladım sıra sende
Kizlar gebelik testi aldim yarin sabah yapmak dahami iyi szce sabah idrarnda daha etkiliymis smdi yapsam ne olur ssnki sabahi bekkeymcem gibi
Sıkıntı yapma canım, aynı sorunu birçok arkadaşımız ve bende yaşadım. Kırmızı ve yoğun olmadığı sürece endişe etme.Kızlar bu kanama nasıl oluyor az önce lavaboda peçetede kahverengi leke olduBöyle bir tecrübesi olan var mı
Yarın için yıllık izin aldım hemen zaten cumada kontrolüm var inşallah tekrarlamaz, inşallah dediğin gibi jeldendir ama bu jelle gelen bişey değil bildiğin lekeli akıntıydıjel kullanıyor musun genel de jelle birlikte gelebiliyor leke korkma uzan dinlen ama doktoruna da danış mutlaka...
Maşallah bir prens daha...bizim de cinsiyetimiz belli oğluşumuz olacak :) Allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Senin sıkmalarına kurban olurum.bir an kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim yaa her konuda bir yorum yapıyorum çok bilmişler gibisıkmıyorum di mi sizi kızçelerim
Sıkıntı yapma canım, aynı sorunu birçok arkadaşımız ve bende yaşadım. Kırmızı ve yoğun olmadığı sürece endişe etme.
Canım benim, Rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz. Alacak nefesi, yiyecek lokması varsa yaşar ben öyle düşünüyorum. Elbetteki tedbirli olmak gerek ancak çokta üstüne titreme..İnşallah canım ya çok korktum tam da kendimi çok dinliyorum der demez olunca. Herşeyden korkuyorum ya iş yerinin servisi çok deli araba kullanıyor hendeklere tümseklere küt küt giriyoruz bi an o geldi aklıma ondan mı diye, sizce öyle sarsıntılar etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?