Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ah kuzum çok canım yanmadı Rabbim hayırlısı ile bize bağışlasın rahmimdekini. kaybolur büyük ihtimal dedi onda bi kalp atışı vs görmedik zaten çok da düzensiz ama belki kanama alanı bile olabilşr dr yanlış görmüş olabilir çünkü daha asistandı bakan. çok iyiydi ama sağolsun zaten Allah doğumu nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım gaziye kocaman çikolata sepeti göndericem :)

Cok guzel dusunmussunuz canlar allah razi olsun.. Ben simdilik bir tane alayim cunku misafirim var ama sonraki gunlerde iki alabilirim..

Kalp atışını duymana coook sevindim canimm sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)

Kalp atışını duymana coook sevindim canimm sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)
canım duymadım gördüm. :) Allahım sana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallahhh... hepimize sağsalim tastamam kucağımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh....

Canım çok sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağ salim kucağına alirsin inşallah.

Ayy cancazimm ya belkide kese vardi kanamayi o yapior olabilir dogrudur bugün senin gúnún rahat huzurla bir uyku cek annesi insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz sayili gún cabuk gecio agzim burnum midem derken biter insallah bak bana 19 haftanin icindeyim hayal gibi gelio hep insallah kucaginada alacaksin inatci minigini esimde öyle dio dogum yaptigin gún tûp bebek bölûmúne baklava dagiticam kizim oldu die dio insallah hayirlisiyla yollarsin cok cok sevindim binlerce sûkûrler olsun simdi yazabilirler hamiss diee

Kuzum benim bellinolmaz belki ikinci kesedir diyolarya gec tutunmus da olabilir hayirlisi Allahdan .Allah nasipvederse bende meryem suresni lstinceden okuyacagim ayni ilmihallerde sure ogrendigimiz gibi insallah Rabbim Kabul Eder bugunlerin yuzu suyu hurmetine insallah hamile olmayan kalmayacak topigimizde hamile arkadlarimuzida keyifli hamilelikler Rabbim saglikli sihatli kucaklariniza alirsiniz sevgilerrrrrrrrrr

aman canım aman daha değil cmt bi gelsin kendi druma görüneyim de ondan sonra.

allahım nazarlardan saklasın inşalllahhhh... tüm hamişleri tüm bekleyenleri tüm tedavidekileri...

Sultanıma yaz benden 3 tane:)

Hayırdır canım, önemli birşey yoktur umarım.Geçmiş olsun. Hayırlı Ramazanlar sana da canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…