- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
ah kuzum çok canım yanmadı Rabbim hayırlısı ile bize bağışlasın rahmimdekini. kaybolur büyük ihtimal dedi onda bi kalp atışı vs görmedik zaten çok da düzensiz ama belki kanama alanı bile olabilşr dr yanlış görmüş olabilir çünkü daha asistandı bakan. çok iyiydi ama sağolsun zaten Allah doğumu nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım gaziye kocaman çikolata sepeti göndericem :)Anaa hani tek keseydi desene minigin kenera sikismis saklanmis ya yesinler onu ohh masallah subhanallah kalp atislarini duyduguna cokk sevindimmm kesem bos mu sorusu yok artikkafanda rahatla insallah hayirlisiyla diger kesendede bebegin can bulur ve birakmaz seni hic annelik böyle bisey bir kesenin kalp atislarina sevinirken diger kesene umut etme demeleri insanin canini yakio insallah Allah im sana bagislasin yavrularini
Cok guzel dusunmussunuz canlar allah razi olsun.. Ben simdilik bir tane alayim cunku misafirim var ama sonraki gunlerde iki alabilirim..Hamileler için 41 Meryem Sure Listesi
@sultan1356 inşallah hamile haberi alması için okuyacağız
@papyonkılıklı:
@serenalar: Hamile
dianthus : Hamile
Spring2014 : Hamile
@astaravistama: Hamile
@serzenis87 : Hamile
@duyibo : Hamile
@Karpuzcilek_d: Hamile
R ravza54 : Hamile
@Doga14 : Hamile
@ceren20 : Hamile
@kiriziantem86:Hamile
@miniss: Hamile
@Annecik75 :Hamile
@izmirinsani :Hamile
@gygry : Hamile
@ahalli : Hamile
@ilk_snf: Hamile
@sedef21: Hamile
@birkadin: Hamile
Kızlar hata veya eksik varsa belirttirseniz düzeltirim. Dua okuyacaklar içinde @neseli41 arkadaşımın listesinden faydalandım. Okumak isteyen miktarı yazar. Kızlar dua okuyabilecek 33 kişiyiz. Ancak bazı arkadaşlarımız uzun zamandır katılmıyor veya forma girmiyor. Bu yüzden kişi başına 2-3 adet düşebilir. @neseli41 arkadaşımın söylediği gibi herkesin duaya katılması açısından 2-3 adeti geçmeyelim derim. Malum hangimizin duası kime kabul olacak bilmiyoruz. Böylece duada hepimizin bir katkısı olurSayı az olduğu içinde maksimum 2-3 günde yeni bir kişiye geçebiliriz. Böylece okuyacağımız 21 kişiyi ramazan ayında bitirmiş oluruz. Herkesin yorumunu ve fikrini bekliyorum :)
1- @neşeli41 ............................. :
2- @sultan1356.......................... :
3- 4 4343 ................................... :
4- @ceren20............................... :
5-dnzderya ............................ :
6-Nautilus .................................. :
7-dianthus .............................. :
8- R ravza54 ............................... :
9- @kriziantem86........................:
10- S Sky_sun ..................................:
11- @duyibo..................................:
12- @ayşesahra.............................:
13- @SEMCAN.................................:
14- @EdilaH...................................:
15- @astaravistama.......................:
16- @nurse51.................................:
17-Spring2014 ............................:
18- @NursELmira............................:
19-papyonkilikli .........................:
20- @serenalar..............................:
21- @miranaz................................:
22-prensess38 ...........................:
23- @serzenis87 :...........................:
24- @Karpuzcilek_d:......................:
25- @Doga14 :.................................:
26- @miniss: ..................................:
27- @Annecik75 :.............................:
28- @izmirinsani :...........................:
29- @gygry :....................................:
30- @ahalli :...................................:
31- @ilk_snf:..................................:
32- @sedef21:.................................:
33- @birkadin:...............................:
Kalp atışını duymana coook sevindim canimm sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)ah kuzum çok canım yanmadı Rabbim hayırlısı ile bize bağışlasın rahmimdekini. kaybolur büyük ihtimal dedi onda bi kalp atışı vs görmedik zaten çok da düzensiz ama belki kanama alanı bile olabilşr dr yanlış görmüş olabilir çünkü daha asistandı bakan. çok iyiydi ama sağolsun zaten Allah doğumu nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım gaziye kocaman çikolata sepeti göndericem :)
canım duymadım gördüm. :) Allahım sana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallahhh... hepimize sağsalim tastamam kucağımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh....Kalp atışını duymana coook sevindim canimm sağlıkla kucagina almayi nasip etsin rabbim :)
canlar size yazdıktan yarım saat sonra jel daha çok geri gelmeye başladı simsiyah kömür gibi peçeteye de kahverengi az da olsa gelmeye başladı. acil izin alıp gittim. vajinal baktılar alet çok kötüydü çünkü. şükğrler olsun kalp atışını gördük kanama alanı da yok dedi hatta bi süpriz yaptılar ikşnci bir kese var içinde bişeyler gördüler ama çok düzenli değil umutlanma dediler dediğim gibi alet iyi değil. dualaraınızda bana da yr verin. korkularımdan emin kılsın Rabbim.
Ayy cancazimm ya belkide kese vardi kanamayi o yapior olabilir dogrudur bugün senin gúnún rahat huzurla bir uyku cek annesi insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz sayili gún cabuk gecio agzim burnum midem derken biter insallah bak bana 19 haftanin icindeyim hayal gibi gelio hep insallah kucaginada alacaksin inatci minigini esimde öyle dio dogum yaptigin gún tûp bebek bölûmúne baklava dagiticam kizim oldu die dio insallah hayirlisiyla yollarsin cok cok sevindim binlerce sûkûrler olsunah kuzum çok canım yanmadı Rabbim hayırlısı ile bize bağışlasın rahmimdekini. kaybolur büyük ihtimal dedi onda bi kalp atışı vs görmedik zaten çok da düzensiz ama belki kanama alanı bile olabilşr dr yanlış görmüş olabilir çünkü daha asistandı bakan. çok iyiydi ama sağolsun zaten Allah doğumu nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım gaziye kocaman çikolata sepeti göndericem :)
Kuzum benim bellinolmaz belki ikinci kesedir diyolarya gec tutunmus da olabilir hayirlisi Allahdan .Allah nasipvederse bende meryem suresni lstinceden okuyacagim ayni ilmihallerde sure ogrendigimiz gibi insallah Rabbim Kabul Eder bugunlerin yuzu suyu hurmetine insallah hamile olmayan kalmayacak topigimizde hamile arkadlarimuzida keyifli hamilelikler Rabbim saglikli sihatli kucaklariniza alirsiniz sevgilerrrrrrrrrrah kuzum çok canım yanmadı Rabbim hayırlısı ile bize bağışlasın rahmimdekini. kaybolur büyük ihtimal dedi onda bi kalp atışı vs görmedik zaten çok da düzensiz ama belki kanama alanı bile olabilşr dr yanlış görmüş olabilir çünkü daha asistandı bakan. çok iyiydi ama sağolsun zaten Allah doğumu nasip etsin sağlıkla kucağıma alayım gaziye kocaman çikolata sepeti göndericem :)
canım şarjım bitti whatsapptan yazamadım sana hala da takamadım şarja.Canım çok sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağ salim kucağına alirsin inşallah.
aman canım aman daha değil cmt bi gelsin kendi druma görüneyim de ondan sonra.Ayy cancazimm ya belkide kese vardi kanamayi o yapior olabilir dogrudur bugün senin gúnún rahat huzurla bir uyku cek annesi insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz sayili gún cabuk gecio agzim burnum midem derken biter insallah bak bana 19 haftanin icindeyim hayal gibi gelio hep insallah kucaginada alacaksin inatci minigini esimde öyle dio dogum yaptigin gún tûp bebek bölûmúne baklava dagiticam kizim oldu die dio insallah hayirlisiyla yollarsin cok cok sevindim binlerce sûkûrler olsunsimdi yazabilirler hamiss diee
allahım nazarlardan saklasın inşalllahhhh... tüm hamişleri tüm bekleyenleri tüm tedavidekileri...Ayy cancazimm ya belkide kese vardi kanamayi o yapior olabilir dogrudur bugün senin gúnún rahat huzurla bir uyku cek annesi insallah hayirlisiyla o gûnleride gòrûrûz sayili gún cabuk gecio agzim burnum midem derken biter insallah bak bana 19 haftanin icindeyim hayal gibi gelio hep insallah kucaginada alacaksin inatci minigini esimde öyle dio dogum yaptigin gún tûp bebek bölûmúne baklava dagiticam kizim oldu die dio insallah hayirlisiyla yollarsin cok cok sevindim binlerce sûkûrler olsunsimdi yazabilirler hamiss diee
canım ne sıkılması, uğurumsun benimbir an kendimi topiğin muhtarı gibi hissettim yaa her konuda bir yorum yapıyorum çok bilmişler gibisıkmıyorum di mi sizi kızçelerim
canım dr a görün endişelenme artmadıkça ve pembeye dönmedikçeDoğru söylüyorsun ben de öyle düşünüyorum ama olsun teyzesi ya :)
Canım eline sağlık çok iyi düşünmüşsün ne zaman başlıyoruz okumayaKızlar hata oluştu aynı mesaj 2 kere yüklendi.
Canımmmmmm gelmiş pıtpıtlar ne mutlu oldum bilsen gözlerim dolu dolu yazıyorum şu an. Hayırla alacaksın kucağına inşallaahhhhh....canım ne sıkılması, uğurumsun benim
Sultanıma yaz benden 3 tane:)Hamileler için 41 Meryem Sure Listesi
@sultan1356 inşallah hamile haberi alması için okuyacağız
@papyonkılıklı:
@serenalar: Hamile
dianthus : Hamile
Spring2014 : Hamile
@astaravistama: Hamile
@serzenis87 : Hamile
@duyibo : Hamile
@Karpuzcilek_d: Hamile
R ravza54 : Hamile
@Doga14 : Hamile
@ceren20 : Hamile
@kiriziantem86:Hamile
@miniss: Hamile
@Annecik75 :Hamile
@izmirinsani :Hamile
@gygry : Hamile
@ahalli : Hamile
@ilk_snf: Hamile
@sedef21: Hamile
@birkadin: Hamile
Kızlar hata veya eksik varsa belirttirseniz düzeltirim. Dua okuyacaklar içinde @neseli41 arkadaşımın listesinden faydalandım. Okumak isteyen miktarı yazar. Kızlar dua okuyabilecek 33 kişiyiz. Ancak bazı arkadaşlarımız uzun zamandır katılmıyor veya forma girmiyor. Bu yüzden kişi başına 2-3 adet düşebilir. @neseli41 arkadaşımın söylediği gibi herkesin duaya katılması açısından 2-3 adeti geçmeyelim derim. Malum hangimizin duası kime kabul olacak bilmiyoruz. Böylece duada hepimizin bir katkısı olurSayı az olduğu içinde maksimum 2-3 günde yeni bir kişiye geçebiliriz. Böylece okuyacağımız 21 kişiyi ramazan ayında bitirmiş oluruz. Herkesin yorumunu ve fikrini bekliyorum :)
1- @neşeli41 ............................. :
2- @sultan1356.......................... :
3- 4 4343 ................................... :
4- @ceren20............................... :
5-dnzderya ............................ :
6-Nautilus .................................. :
7-dianthus .............................. :
8- R ravza54 ............................... :
9- @kriziantem86........................:
10- S Sky_sun ..................................:
11- @duyibo..................................:
12- @ayşesahra.............................:
13- @SEMCAN.................................:
14- @EdilaH...................................:
15- @astaravistama.......................:
16- @nurse51.................................:
17-Spring2014 ............................:
18- @NursELmira............................:
19-papyonkilikli .........................:
20- @serenalar..............................:
21- @miranaz................................:
22-prensess38 ...........................:
23- @serzenis87 :...........................:
24- @Karpuzcilek_d:......................:
25- @Doga14 :.................................:
26- @miniss: ..................................:
27- @Annecik75 :.............................:
28- @izmirinsani :...........................:
29- @gygry :....................................:
30- @ahalli :...................................:
31- @ilk_snf:..................................:
32- @sedef21:.................................:
33- @birkadin:...............................:
allahım nazarlardan saklasın inşalllahhhh... tüm hamişleri tüm bekleyenleri tüm tedavidekileri...
Aminn aminn aminn binlerce kez aminn ecmaiinn insallah canimm tamm ozaman o heyecanini yansit gùmbúr gûmbúr bagir cumartesiii yesinler onu burdaki túm teyzeleriaman canım aman daha değil cmt bi gelsin kendi druma görüneyim de ondan sonra.
hepimiz için inşallah bu mübarek gecelerin hürmetine....Canımmmmmm gelmiş pıtpıtlar ne mutlu oldum bilsen gözlerim dolu dolu yazıyorum şu an. Hayırla alacaksın kucağına inşallaahhhhh....
Hayırdır canım, önemli birşey yoktur umarım.Geçmiş olsun. Hayırlı Ramazanlar sana da canım.Sa. Canlar.raporluyum evde laptop yok bikac zamandir cepden zor oluyor.topluca yaziyorum.
rabbim hepibizin ramazan ayini hayirli eylesin.güzel ve hayirli haberler almamizi nasip etsin.hepinizin rabbim yar ve yardimcisi olsun.dualarimiz kabul olsun.aklimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?