Canim kesenle alakali degil anladigim kadariyla ihh masallah subhanallah bebisinin pit pitlarini yine görmûsûn canim korkma insallah zamanla gececek o kanama alanida sen dinlenmeye devam et elinden geldigince yesin teyzeleri onu dok. Hersey yolunda dediyse artik korkularini atcanlar merhaba kontrole siyah jel nedeniyle erken gittik. kalp atışını gördük çok şükür ama halen siyah jel geri geliyor. sanırım kanama içeride devam ediyor. hastanede asistanın gördüğü ikinci kese kanama alanıymış :) doktordan doktora bakış açısı değişiyor işte o nedenle güvenmediğiniz zaman dr değiştirin. :) halen geçmesini azalmasını bekliyorum siyah jelin. kısmet artık.
kese üzerinde kanama alanı hayırlısı artık ne diyim. Rabbim hayırla sağlıkla bize bağışlasın...Canim kesenle alakali degil anladigim kadariyla ihh masallah subhanallah bebisinin pit pitlarini yine görmûsûn canim korkma insallah zamanla gececek o kanama alanida sen dinlenmeye devam et elinden geldigince yesin teyzeleri onu dok. Hersey yolunda dediyse artik korkularini at
Aminn ecmainn canim benim insallah korkularini atlatir saglikla bûyûdûgûnú görürsûn onu oraya yerlestiren Allah imin vardir bir bildigi ki sana melegini vermistir bugûnleri de atlatacan insallah senin bebegine hep erkek diyesim var saglikli hayirli olsunda insallahkese üzerinde kanama alanı hayırlısı artık ne diyim. Rabbim hayırla sağlıkla bize bağışlasın...
nedense eşim de öyle diyor kp kv de :) hayırla sağlıkla sıhatle gelsin de ne olursa olsun :)Aminn ecmainn canim benim insallah korkularini atlatir saglikla bûyûdûgûnú görürsûn onu oraya yerlestiren Allah imin vardir bir bildigi ki sana melegini vermistir bugûnleri de atlatacan insallah senin bebegine hep erkek diyesim var saglikli hayirli olsunda insallah
Canım benim de ilk sonucum 10.71 çıkmıştı sonra katlandı kesemizi gördük ama sonra düşmüştü umut olsun diye yazıyorum inşallah senin de katlanacak ve hiç bırakmayacak bebişin seni. Dualarım seninle.....Kizlar sonucum 11 cikms aradilar ilaclarini kesme dediler pazartesi bidaha test yaptrcam gec tuutunablrms ama 20 alti negatif sayiyoruz dediler yinede bi umit bekleyin pazartesiyi dedi kizlar degerinz boyle dusuk olup sonra yukselen oldumu ben umitsizim hala kismet nasib hersey
Aynen canimcim saglikli hayirli olsunda cinsiyet fark etmezznedense eşim de öyle diyor kp kv de :) hayırla sağlıkla sıhatle gelsin de ne olursa olsun :)
Sagol cnm insalh dualrmiz hep beraber olsun insalh tutunur kismtse olucak zaten ama belim kiriliyomus gibi sen boyle bisey yasdnmi bel agrisi cnmCanım benim de ilk sonucum 10.71 çıkmıştı sonra katlandı kesemizi gördük ama sonra düşmüştü umut olsun diye yazıyorum inşallah senin de katlanacak ve hiç bırakmayacak bebişin seni. Dualarım seninle.....
Canim benim bugun lerin yuzu suyu hurmetine insallah yarin guzel Haberler verirsin Rabbim ol deyince olur kuzum Allahim gonlune gore versinSagol cnm insalh dualrmiz hep beraber olsun insalh tutunur kismtse olucak zaten ama belim kiriliyomus gibi sen boyle bisey yasdnmi bel agrisi cnm
hayir olsun.Bilinc alti bence. Ben de bazen karisik rüyalar görüyorum.Günaydın kızlar
Dün gece rüyamda düşük yapıyordum nasıl agliyordum eşim uyandırdı gerçek gibi Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin. .
canım ben de bel ağrısı olmamıştı sürekli adet olacak gibi karın ağrım olurdu herkeste farklı oluyor tabi. inşallah tutunmuştur bebeğin. bekliyoruz hayırlı haberini. verdin mi kanını?Sagol cnm insalh dualrmiz hep beraber olsun insalh tutunur kismtse olucak zaten ama belim kiriliyomus gibi sen boyle bisey yasdnmi bel agrisi cnm
canım sen 500 adet mi aldın 5.000 mi?canım 500 yazar mısın bana
Canım 5000 bana yaz@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:500
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
HAYDİ KIZLAR DESTEK VE DUA ZAMANI
Hiç kaçar mı 5.000 benden :)@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:500
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
HAYDİ KIZLAR DESTEK VE DUA ZAMANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?