Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar sonucum 11 cikms aradilar ilaclarini kesme dediler pazartesi bidaha test yaptrcam gec tuutunablrms ama 20 alti negatif sayiyoruz dediler yinede bi umit bekleyin pazartesiyi dedi kizlar degerinz boyle dusuk olup sonra yukselen oldumu ben umitsizim hala kismet nasib hersey

Canim benim olmadi ama bircok kiside okuduk gördúk imkansiz hicbirsey yoktur bircok kez sahit olduk dedikleri gibi belkide gec tutundu insallah pazartesi kat kat artar

Canım pazartesi katlar artarak üzülme

Canım değeri 5 olup yükselen birini okumuştum geç tutunma olmuştu... inşallah seninde geç tutunmadan dolayıdır tatlım... Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah...

Kizlar belim cok agriyo bugun basladi bu bel agrisi anlymdim tutunmstuda dusuyomu acaba simdi pazartesiyi dort gozle bekliyorm

Kızlar ben yazmıştım ama kimse dikkate almamış. Ben bu aralar çok yoğunum ve forma giremiyorum. Eşim izinde ve gelen gidenim olucak. Takip yapamıyacam eğer herkese uygunsa duası okunan arkadaş kendi duasını takip yapsın veya dnzderya arkadaşımıza uygunsa takibi onun yapmasını rica ediyorum. Haberlerinizi almak için günde 5-10 dk anca girebilecem. İnşallah hepiniz iyi haberler alırsınız.

Arkdasim ben pek anlamiyorum duzenlemyi benim meryem surelri okunmustu ama kactne bimiyrm anlsam ben ypicmda ama deniz derya pazrtesi duzenlycg8ni yazmisti sanki

canlar merhaba kontrole siyah jel nedeniyle erken gittik. kalp atışını gördük çok şükür ama halen siyah jel geri geliyor. sanırım kanama içeride devam ediyor. hastanede asistanın gördüğü ikinci kese kanama alanıymış :) doktordan doktora bakış açısı değişiyor işte o nedenle güvenmediğiniz zaman dr değiştirin. :) halen geçmesini azalmasını bekliyorum siyah jelin. kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…