Canım sana bakmak için gitmiştim kaçta çıkacak sonucun. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallaahhhhCanlar kan verdim geldim dualrnzi eksik etmeyin allhim inslh bi mucize gercklestirir
12 de verdim kani yarim saate kadar cikar cnmCanım sana bakmak için gitmiştim kaçta çıkacak sonucun. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallaahhhh
Canım güzel haberini alcaz inş bugünCanlar kan verdim geldim dualrnzi eksik etmeyin allhim inslh bi mucize gercklestirir
Insalh cnm icim daraliyo adeta nefesim kesiliyo sonuc almak ne zor sey arkdsmCanım güzel haberini alcaz inş bugün
Canim insallah hayirli haberle gel Allah im insallah gönlúndekini nasib eder beklioruz meraklaInsalh cnm icim daraliyo adeta nefesim kesiliyo sonuc almak ne zor sey arkdsm
Bilmezmiyim canım kalbim duracak gibi oluyordu son dakikalarda titriyordum hadi yaz buraya hamileyim diyeInsalh cnm icim daraliyo adeta nefesim kesiliyo sonuc almak ne zor sey arkdsm
Canim benim olmadi ama bircok kiside okuduk gördúk imkansiz hicbirsey yoktur bircok kez sahit olduk dedikleri gibi belkide gec tutundu insallah pazartesi kat kat artarKizlar sonucum 11 cikms aradilar ilaclarini kesme dediler pazartesi bidaha test yaptrcam gec tuutunablrms ama 20 alti negatif sayiyoruz dediler yinede bi umit bekleyin pazartesiyi dedi kizlar degerinz boyle dusuk olup sonra yukselen oldumu ben umitsizim hala kismet nasib hersey
Canım pazartesi katlar artarak üzülmeKizlar sonucum 11 cikms aradilar ilaclarini kesme dediler pazartesi bidaha test yaptrcam gec tuutunablrms ama 20 alti negatif sayiyoruz dediler yinede bi umit bekleyin pazartesiyi dedi kizlar degerinz boyle dusuk olup sonra yukselen oldumu ben umitsizim hala kismet nasib hersey
Canım değeri 5 olup yükselen birini okumuştum geç tutunma olmuştu... inşallah seninde geç tutunmadan dolayıdır tatlım... Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah...Kizlar sonucum 11 cikms aradilar ilaclarini kesme dediler pazartesi bidaha test yaptrcam gec tuutunablrms ama 20 alti negatif sayiyoruz dediler yinede bi umit bekleyin pazartesiyi dedi kizlar degerinz boyle dusuk olup sonra yukselen oldumu ben umitsizim hala kismet nasib hersey
Insalh ta pek sanmiyorum yiyecek ekmegi varsa olucak elbette cnmCanım pazartesi katlar artarak üzülme
Insalh arkdsim pazrtesiyi bekleyip gorcez benimde bi mucize olur insalh sagol cnm dua etmekten baska ypacak bisey yokCanım değeri 5 olup yükselen birini okumuştum geç tutunma olmuştu... inşallah seninde geç tutunma olur tatlım... Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah...
Kizlar belim cok agriyo bugun basladi bu bel agrisi anlymdim tutunmstuda dusuyomu acaba simdi pazartesiyi dort gozle bekliyorm
5 gun cnm blastokist insalh oyle olur gec tutunur cok umitszdm ama smdi umitlendm azda olsa kismet arkdsm darsi hepimizin basina olsun inslhSana bakmak için girdim. Canım inşallah geç tutunmadır. Kaçıncı gün embriyosu idi? İnşallah değerlerin katlanır.
Arkdasim ben pek anlamiyorum duzenlemyi benim meryem surelri okunmustu ama kactne bimiyrm anlsam ben ypicmda ama deniz derya pazrtesi duzenlycg8ni yazmisti sankiKızlar ben yazmıştım ama kimse dikkate almamış. Ben bu aralar çok yoğunum ve forma giremiyorum. Eşim izinde ve gelen gidenim olucak. Takip yapamıyacam eğer herkese uygunsa duası okunan arkadaş kendi duasını takip yapsın veyadnzderya arkadaşımıza uygunsa takibi onun yapmasını rica ediyorum. Haberlerinizi almak için günde 5-10 dk anca girebilecem. İnşallah hepiniz iyi haberler alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?