Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kese gecen cuma 5 mm di simdi 11 olmus yolk var ama
Kesenin ici gorunmuyor dedi kanama bolgesi varmis birde kese kucuk dedi cok kafaya taktim bir hafta sonra kontrol dualarinizi bekliyorum

Kesenin ici gorunmuyor dedi kanama bolgesi varmis birde kese kucuk dedi cok kafaya taktim bir hafta sonra kontrol dualarinizi bekliyorum
Kesenin içinin görünmesi için daha çok erken. Şükret ki kese var, dış gebeliği atlattın, şimdi sırada boş gebelik mi değilmi. Yolk varsa bebiş te vardır ama daha çok küçük annesi. Endişe etme, üzme bebişini. Kanama bölgesi için de yaşayan pek çok arkadaş var, bol bol dinlen, çalışıyorsan izin al yat evde. Haftaya daha kesin sonuçlar alırsın, Allahın izniyle de bebişini görürsün inşallah.

Ee canim kesen bûyûyor cok sükür yol kesesinide görmûsünkorkma insallah hayirlisiyla bisey olmaz ben bos gebelik yasadigimda yol kesem yoktu bostu ama ikincisinde kanamam oldu kostur kostur gittim dok. Kesem büyüyordu ve icinde yol kesesini gördûm ama baska bisey göremedim dok. Korkma dedi bebegini olusturan bu kesedir bunu gördüysek bebegide yakinda görûrûz demisti cok kücük görúnmûor demisti bos degil kesen demisti kanama alanina gelince bendede bircok arkadasimizdada oldu bol bol dinlen ayaga kalkma insallah bir hafta sonra nasibse bebisinide görürsün

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

@@dnzderya.................................................................:sıradaki :) 19.06.2015 BAĞIŞLANDI

@@Nurse51...................................................................: SIRADAKİ 26.06.2015 BAĞIŞLANACAK
@@prensess38...............................................................:Ağustosta tedaviye başlayacak
@@Edilah ....................................................................: TEMMUZ tedaviye başlayacak
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

ŞİMDİ SIRADA @@NURSE51 .arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (19.06.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM.....................................:

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:

KIZLAR KUSURA BAKMAYIN YOĞUNLUĞUN ARASINA BİRDE RAMAZAN KOŞTURMASI GİRDİ . ÇOK GİREMİYORUM . HERKES BANA ÖZELDEN MSJ ATARSA KAÇIRMAMIŞ OLURUM. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ.

Insaallah canim sizler icin gonulden dua ediyorum. Rabbim

Ben okurum :)
Insaallah hayirlisiyla olur bebisi :)
Yarin okuyayim canim. Bildireyim okuyunca.

CANIM BANADA 2 ADET YAZ. HAFTALIKMI OKUNACAK PEKİ NE ZAMANA KADAR

canım 500 yazar mısın bana

tatlım tarih yanlış olmuş haftaya cuma 26 haziran oluyor. 5.000 adet te bana yaz canım

selam kızlar öncelikle cumanız mübarek olsun ramazan yoğunluğu malum giremedim doğru dürüst iki gündür. hafta sonu da misafirim olacak pek giremem ama şu Meryem suresinde düzeni tutturamadık sanırım. pazartesi inşallah bişeyler yapmaya çalışırım. bu arada sultanım için aldığım 3 adeti okudum ben. hepinizi çok seviyorum

İnsallah,doktor biraz kucuk yatmalisin bol bol su ic dedi benimle ayni surede baska bir kiz kalp atisini duyup gidince uzuldum tabi ben de

Sagolun kizlar icimi ferahlatiniz insallah haftaya kadar su iceyim bakalim baska tavsiyeniz var mi yiyecek icecek ?

canim benim banada 5000 yazarmisin kuz m

Ben de 5.000 alıyorum canim :)

Canım 5000 dua aldım...Rabbim kabul etsin inşallah.

Sagolun kizlar icimi ferahlatiniz insallah haftaya kadar su iceyim bakalim baska tavsiyeniz var mi yiyecek icecek ?
Canim ilaclarini hangi saat aliosan diger günde ayni saat al muhakkak bu cok önemli dok. Öyle demisti ve birtek tuvalete kalk demisti hic kalkmadim birtek tuvalete kalktim yemegim bile ayagima geldi bir hafta bide düzenli beslen gecmis olsun bide diger kizla ayniyiz o gördü ben göremedim die kafana takma her bebegin kesenin gelisimi anne rahmine tutunma günü ayni degil bunlarla kafani yorma bol bol konus bebisinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…