- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Allah sendedeAllah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz
Canim benim banada 2 tasYAHUUU HERKES NERDE HADİ CANLANIN BİRAZ ORUÇ MU SİZİ TUTTU NE!
HADİ BAKALIM PAMUK ELLER KUR'AN'A HAMİŞLERİMİZ İÇİN 41 MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLIYORUZ. KALAN 24 GÜNDE NE KADAR ÇOK 41 YAPARSAK O KADAR KAR. EN AZ 2 MERYEM ALIP EN FAZLA İKİ GÜNDE OKURSAK NE ALAAAAAA. YENİ LİSTEMİZ HAZIR. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ. (listemizi okuyabilecekler içinden oluşturduk adı burada olmayıp ben de okurum diyen varsa seve seve)
TOPLAM: 4 KALDI:37 :)
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
Allah sendedeAllah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz
Canim benim banada 2 tasYAHUUU HERKES NERDE HADİ CANLANIN BİRAZ ORUÇ MU SİZİ TUTTU NE!
HADİ BAKALIM PAMUK ELLER KUR'AN'A HAMİŞLERİMİZ İÇİN 41 MERYEM SURESİ OKUMAYA BAŞLIYORUZ. KALAN 24 GÜNDE NE KADAR ÇOK 41 YAPARSAK O KADAR KAR. EN AZ 2 MERYEM ALIP EN FAZLA İKİ GÜNDE OKURSAK NE ALAAAAAA. YENİ LİSTEMİZ HAZIR. PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUMMMM. HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ. (listemizi okuyabilecekler içinden oluşturduk adı burada olmayıp ben de okurum diyen varsa seve seve)
TOPLAM: 4 KALDI:37 :)
@@dianthus............................:
@@prensess38......................:
Canim benim Allaha sukur bebegin duruyo sen icini Rahat tut Allahim izniyle hersey gusel olacak Rabbim saglikla eline aldirsinsağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
Canim cok normal yorgunlugun bu gúnleride atlatsanda korku endise bitmio ki hic baska bir topikte benimle ayni olan kizin dûn bebegini aldilar beyni kûcúk ve problemli yasamaz demisler taktim kafama iki hafta sonra ayrintili ultrasyonum var hafif hafifte ssncilarim yogun akinti gelio bazen kostur kostur gidiorum tuvalete korkudan seninki kúcúk daha ondan korkuon yorgunlugunda kaybetme korkusundan insallah hayirlisiyla gececek canim kafana takmamaya calis bak psikolojikte olur dok. Bana öyle demisti her tuvalette gelcek mi die gidersen gelcegi yoksada gelir demistisağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
5000 de ben alayım...@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:
@@jonguil.....................................:5.000
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
@@nurse51.....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:500
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:2.000
@@prensess38...............................:5.000
HAYDİ KIZLAR DESTEK VE DUA ZAMANI
Rabbim gönlümüzün muradınıhayırlısı ile versin...Canim cok normal yorgunlugun bu gúnleride atlatsanda korku endise bitmio ki hic baska bir topikte benimle ayni olan kizin dûn bebegini aldilar beyni kûcúk ve problemli yasamaz demisler taktim kafama iki hafta sonra ayrintili ultrasyonum var hafif hafifte ssncilarim yogun akinti gelio bazen kostur kostur gidiorum tuvalete korkudan seninki kúcúk daha ondan korkuon yorgunlugunda kaybetme korkusundan insallah hayirlisiyla gececek canim kafana takmamaya calis bak psikolojikte olur dok. Bana öyle demisti her tuvalette gelcek mi die gidersen gelcegi yoksada gelir demisti
senin gibi derken kuzu?Canim cok normal yorgunlugun bu gúnleride atlatsanda korku endise bitmio ki hic baska bir topikte benimle ayni olan kizin dûn bebegini aldilar beyni kûcúk ve problemli yasamaz demisler taktim kafama iki hafta sonra ayrintili ultrasyonum var hafif hafifte ssncilarim yogun akinti gelio bazen kostur kostur gidiorum tuvalete korkudan seninki kúcúk daha ondan korkuon yorgunlugunda kaybetme korkusundan insallah hayirlisiyla gececek canim kafana takmamaya calis bak psikolojikte olur dok. Bana öyle demisti her tuvalette gelcek mi die gidersen gelcegi yoksada gelir demisti
Teşekkür ederim. Zekai tahirde hangi bölüme gittiniz netten randevu alacağımda bende oraya gideyim en iyisi orası sanırım.bir aydan on beş gün iyidir.Ben zekai tahirde genetik merkezinde yaptirdim herhangi bir ucret de odemedim 15 gunde pihtilasma cikiyor onun disinda genart var mesela bazi kizlar orada daha ayrintili yaptirdi
Anlamadim ki cancazimsenin gibi derken kuzu?
canım diğer mesajında benim gibi yazmışsın ya ondan sordum. hayırdır senin neyin var diye?Anlamadim ki cancazim
Canim benim biraz sancim ve mide yanmam varya bastan anlamadim endiseler acisindan dedim yavrum bitmioki hic bide yumurtaliklarimda doluluk ve sanci var yogun akinti hep kan gelmis gibi bi hissiyat ondan dedim cancazimcanım diğer mesajında benim gibi yazmışsın ya ondan sordum. hayırdır senin neyin var diye?
Canim banada 2 tane yazarmsnYAHUUU HERKES NERDE HADİ CANLANIN BİRAZ ORUÇ MU SİZİ TUTTU NE!
TOPLAM: 8 KALDI:33 :)
@@dianthus............................:2
@@prensess38......................:2
Bebeğine güven annesi :))))yine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
Allah korusun canım Allah korusun herkesin aynı olmuyor biliyorsun.Canim benim biraz sancim ve mide yanmam varya bastan anlamadim endiseler acisindan dedim yavrum bitmioki hic bide yumurtaliklarimda doluluk ve sanci var yogun akinti hep kan gelmis gibi bi hissiyat ondan dedim cancazim
canım bu haftayı tamamladık onun yerine Meryem suresi almak istemez misin5000 de ben alayım...
dün hiç yoktun merak ettim ben deyine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?