Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....

Allah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz
Allah sendede
Canim benim banada 2 tas

Allah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz
Allah sendede
Canim benim banada 2 tas

sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
Canim benim Allaha sukur bebegin duruyo sen icini Rahat tut Allahim izniyle hersey gusel olacak Rabbim saglikla eline aldirsin

Canim cok normal yorgunlugun bu gúnleride atlatsanda korku endise bitmio ki hic baska bir topikte benimle ayni olan kizin dûn bebegini aldilar beyni kûcúk ve problemli yasamaz demisler taktim kafama iki hafta sonra ayrintili ultrasyonum var hafif hafifte ssncilarim yogun akinti gelio bazen kostur kostur gidiorum tuvalete korkudan seninki kúcúk daha ondan korkuon yorgunlugunda kaybetme korkusundan insallah hayirlisiyla gececek canim kafana takmamaya calis bak psikolojikte olur dok. Bana öyle demisti her tuvalette gelcek mi die gidersen gelcegi yoksada gelir demisti

5000 de ben alayım...

Rabbim gönlümüzün muradınıhayırlısı ile versin...

senin gibi derken kuzu?

Ben zekai tahirde genetik merkezinde yaptirdim herhangi bir ucret de odemedim 15 gunde pihtilasma cikiyor onun disinda genart var mesela bazi kizlar orada daha ayrintili yaptirdi
Teşekkür ederim. Zekai tahirde hangi bölüme gittiniz netten randevu alacağımda bende oraya gideyim en iyisi orası sanırım.bir aydan on beş gün iyidir.

Doktorumada çok kızıyorum. Bana nerde yaptırabileceğimi söylemedi. Başka testlerde istedi. Bunları aile hekimi bile yapar dedi. Bizde diğerleri gibi kolay sandık. Ama bulunduğum ildeki hastanede yapmadıklarını söylediler.özelde de çok para istediler.ankaraya gideceğim ama bir hafta sonrada tedaviye başlayacağız. İnşallah bu testlerin sonucunda bir şey çıkmaz.

canım diğer mesajında benim gibi yazmışsın ya ondan sordum. hayırdır senin neyin var diye?
Canim benim biraz sancim ve mide yanmam varya bastan anlamadim endiseler acisindan dedim yavrum bitmioki hic bide yumurtaliklarimda doluluk ve sanci var yogun akinti hep kan gelmis gibi bi hissiyat ondan dedim cancazim

Canim banada 2 tane yazarmsn

Canim benim biraz sancim ve mide yanmam varya bastan anlamadim endiseler acisindan dedim yavrum bitmioki hic bide yumurtaliklarimda doluluk ve sanci var yogun akinti hep kan gelmis gibi bi hissiyat ondan dedim cancazim
Allah korusun canım Allah korusun herkesin aynı olmuyor biliyorsun.

yine az da olsa bir kanamayla dr a gittim bebek duruyor 11 mm olmus... ama bu kanamalar beni delirtecek...
dün hiç yoktun merak ettim ben de gebe arkadaşlar tabi ki destek olup teselli etmeye çalışıyorlar ama ben de senin yerinde olsam aynı şekilde delirirdim herhalde Rabbim bir an evvel sağlıklı bir gebeliğe dönüştürüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitsin artık bu evhamlar kolay değil yaa

haydi kızlar iki günde bir 41 bitirelim lütfennn

TOPLAM: 14 KALDI:27 :)

@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:2
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…