iş yerinde okumam çok zor oluyor. niyetle dinlesek duayı oluyormu ki, bilginiz varmı?haydi kızlar iki günde bir 41 bitirelim lütfennn
TOPLAM: 14 KALDI:27 :)
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:2
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:
ben olmaz diye biliyorum canım ama net bilgim yokiş yerinde okumam çok zor oluyor. niyetle dinlesek duayı oluyormu ki, bilginiz varmı?
bende aynı soruyu soracaktım ben genelde internetten dinliyorum okumayı bilmediğim içiniş yerinde okumam çok zor oluyor. niyetle dinlesek duayı oluyormu ki, bilginiz varmı?
Eğer oluyorsa defalarca dinleyebilirim kulaklıkla ancak okuma fırsatım olmuyor işte.ben olmaz diye biliyorum canım ama net bilgim yok
Biliorum canim ama biz anneyiz rahme dústúmú endise koruma hormonlarimizda hamile kalio sankiAllah korusun canım Allah korusun herkesin aynı olmuyor biliyorsun.
Canim burdan bi arkadasimizda bilmiomus túrkce mealini okuyordubende aynı soruyu soracaktım ben genelde internetten dinliyorum okumayı bilmediğim için
sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
ah canim cok iyi anlayabiliyoruz seni. korkular degisiyo zaman ilerledikce...sağolun canlar artık yorulduğumu hissediyorum sadece. yüreğim de kanıyor her kanamayla.her tuvalete korkuyla gidiyorum... bir türlü hayal kuramıyorum... canımın acısından sevincimi de yaşayamıyorum....
İnşallah canım tedavine hayırlısıyla başlarsın, ben zekai tahir tüp bebek bölümünde tedavi oldum ama bir yılı aşkındır oraya gidiyorum her türlü testi operasyonu yapıyorlar, onun dışında ankarada çok yer gezdim özelde ikiz kardeşler varmış novaarttı sanırım önerebileceğim bir de orası var bana gitmek kısmet olmadı ama en son oraya gitmeye karar vermiştim mesela,Teşekkür ederim. Zekai tahirde hangi bölüme gittiniz netten randevu alacağımda bende oraya gideyim en iyisi orası sanırım.bir aydan on beş gün iyidir.
Doktorumada çok kızıyorum. Bana nerde yaptırabileceğimi söylemedi. Başka testlerde istedi. Bunları aile hekimi bile yapar dedi. Bizde diğerleri gibi kolay sandık. Ama bulunduğum ildeki hastanede yapmadıklarını söylediler.özelde de çok para istediler.ankaraya gideceğim ama bir hafta sonrada tedaviye başlayacağız. İnşallah bu testlerin sonucunda bir şey çıkmaz.
haydi kızlar iki günde bir 41 bitirelim lütfennn
TOPLAM: 14 KALDI:27 :)
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:2
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:2
@@ravza54.............................:2
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@miranaz...........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:
Günaydın kızlar
Bende arapça bilmiyorum oyüzden katilamiyorum Meryem suresine
benim fikrim kadir gecesinde hepsini bağışlamaktan yana ama senin özel durumun var sonuç bekliyorsun sayılır cuma gün bağışlayalım yerine yerleşsin bence:)Canim banada 2 tane yaz benimkide ramazsn sonunda toplumu bagislncak yoksa kendmmi bagisliyayim
Cok iyi olur cnim senmi bagisliycan seni vekil tayin ediyorum yap bi guzellik bana canim arkadsimbenim fikrim kadir gecesinde hepsini bağışlamaktan yana ama senin özel durumun var sonuç bekliyorsun sayılır cuma gün bağışlayalım yerine yerleşsin bence:)
yer gök duayla tabi ki bağışlarım canımmmm Rbbim de bebeğini sana bağışlasın inşallahhhhCok iyi olur cnim senmi bagisliycan seni vekil tayin ediyorum yap bi guzellik bana canim arkadsimbelki siki siki tutunur bu dualar hurmetine
Aminn a.r.olsun rabbim en kisa zamnda sizlerinde hayirli haberlerinide duymayi nasiib etsin bana inslhyer gök duayla tabi ki bağışlarım canımmmm Rbbim de bebeğini sana bağışlasın inşallahhhh
Dun tam ezanlar okunurken senin icin dua ettim canim.. Bebisi sımmmsıkı tutunsun annesine ve dogunca da hayırlı bi evlat olsun diye :) bi arkadas daha var sonuc bekleyen insallah ikinizin de guzel haberlerini alicam:)Aminn a.r.olsun rabbim en kisa zamnda sizlerinde hayirli haberlerinide duymayi nasiib etsin bana inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?