- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Hic belli olmaz canm sen kendin dedin 1 tanecik bile yetiyor.. İnsallahh rabbim dualarimizi kabul eder bu yolda sabır cok onemliymis ben onu anladim. Sen istedgin kadar acele et Rabbim istedginde veriyor.. Oyuzden yolum uzun deme Rabbim bilir belki cok yakindirEst.canim ne özrü.. Biz henüz tup bebek aşamasına gecemedik. Dedigim gibi esimde hic hucre yok canli ya da cansiz..2 ay once varikosel ameliyati oldu %25ihtimalle çıkış olabilir.. Olmazsa da tese denen ameliyatla testiste sperm aranacak o sirada ben de hazırlanacağım muhtemelen.. Sperm olursa devam yok çıkmazsa da tedavi iptal olacak.. Yani bizim yolumuz bayagi uzun canım:)
Arkdsim nasilsin nasil gidiyo hamislikbana 2 yazar mısın?
Canim bu kist bende yaklasik 4 aydir var simdiye kadar bana bu sekilde bi yansimasi olmamisti. Beni asil dusunduren negatiften sonraki adetimin biraz garip olusuydu. Tam anlamiyla sökülmedigini dusunyorum cunku miktar olarak az ve renk olarak kahverengmsi bi adet donemi gecirdim. Acaba iceriye bir kanamami oldu diye dusundum, internettende oyle seyler okuyunca ve sikayetler ayni olunca panik oldum. Cok sukur doktr bu yonde olumsuz birsey soylemedi anormallik gozukmuyor kistinde cok kucuk ve zararsiz dedi.. Bilemiyrm cnm ya aklima getrmemistm ama acaba olabilr mi ki.. Ben yinede umitlenmyim nasip bakalmCanim benimde kistm var ne kisti bilmiorum dili cok bilmedigim icin sag yumurtamin tam arkasinda diyecegim o ki kistin sisse yada búyúse direkt oldugu yere sanciverior bel agrisi yaparmiki benimki yapmiordu sag tarafima sanci doluordu kasiklarimda sanci yapmiordu canim idrara sik cikmada olmuodu desem ki iltihap var dok. Anlardi akintin biraz koyu gelirdi belirtilerin cok úmit verici insallah hayirli haberlerini aliriz insallah
Benim 2 de 4 yapin kizlarcanım senin 2 yi de hafta sonuna kadar 4 e çıkardım
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA NE MAALESEF Kİ NİYET ETTİĞİMİZ 41 MERYEM SURESİNDE UMDUĞUMUZ KADAR AKTİF OLAMADIK. HENÜZ İLK 41 İ BİLE TAMAMLAYAMADIK. BU YÜZDEN PAZAR AKŞAMINA KADAR SÜREYİ UZATIP 2 ADET ALANLARIN 4 ADETE ÇIKARMASINI DÜŞÜNDÜK. PAZARTESİDEN İTİBAREN DE 2. 41 İÇİN DAĞITIMA GEÇİP YİNE CUMAYA KADAR SÜRE VERECEĞİM. BU MUBAREK GÜNLERİ BOŞ GEÇİRMEYELİM LÜTFEN. UNUTMAYALIM HAMİLE HAMİLE ÇALIŞTIKLARI HALDE BİZE DESTEK OLAN CANLARIMIZA BİR VEFA BORCUMUZ VAR. SEVGİYLE KALIN...
TOPLAM: 30 KALDI:11 :)
@@Spring2014...........................:2
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:4
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:4
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:4
@@ravza54.............................:4
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:2
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:2
kızlar kalp atışını dinletti bugün ilk defa ama dakikada 94 atıyor.7 hafta için çok düşük değil mi?
dr bişi demedi normal dedi internette 120 civarı olmalı diyor kızkardeşim abla normal deli etme bizi diyor her an değişir bu rakam diyorKuzum gözün aydın. Doktor bu sayı için birşey dedimi? Sen yine kendi kendine mi kuruntu yapıyorsun Acep???
Canim bizim yolumuz da kapimizda umut degilmi insallah hayirlisiyla vakti zamaninda hic ummadiginda gelir yavrun anladim canim kistin insallah hayirlisiyla sorunsuz gider benimki bazen siso ve cok sanci yapiio hamilelik döneminde dahada sanci yapio adet olamadigim icin belki adet miktarin degistigi icin ilaclardan etki kalmis olabilir ama internette okuyup korkma bida bende sen gibiydim dok. Bagirti yiyince akillandim hepimizin yapisi farkli tepkiler ayni olsada farkli sonuclar dogurabilir hayatimiza ayy cancazim insallah hayirlisiyla umdugumuz gibi olur sadece dua ve istekCanim bu kist bende yaklasik 4 aydir var simdiye kadar bana bu sekilde bi yansimasi olmamisti. Beni asil dusunduren negatiften sonraki adetimin biraz garip olusuydu. Tam anlamiyla sökülmedigini dusunyorum cunku miktar olarak az ve renk olarak kahverengmsi bi adet donemi gecirdim. Acaba iceriye bir kanamami oldu diye dusundum, internettende oyle seyler okuyunca ve sikayetler ayni olunca panik oldum. Cok sukur doktr bu yonde olumsuz birsey soylemedi anormallik gozukmuyor kistinde cok kucuk ve zararsiz dedi.. Bilemiyrm cnm ya aklima getrmemistm ama acaba olabilr mi ki.. Ben yinede umitlenmyim nasip bakalm
Canim ilk ònce gözún aydin ya sen uslu duramiyormusun herseyi internetten okuyup bebeginle nie kiyaslion harbi kizilcik sopasiyla dayakliksin canim dok. Normel demis nie kafani kurcalion her bebegin gelisimi bir degil ki benim ki 18 haftasinda 220 gr dok. Normel dedi ama internette 240 gr yaziordu hicte takmadim stres yapmak icin kendine yer arama lütfen bi sakin ol tadini cikarip sirtini yaslayip elinide karnina koyup bir ohh be dermisin lûtfen cancazim resmen kendine eziyet edion sankidr bişi demedi normal dedi internette 120 civarı olmalı diyor kızkardeşim abla normal deli etme bizi diyor her an değişir bu rakam diyor
dr bişi demedi normal dedi internette 120 civarı olmalı diyor kızkardeşim abla normal deli etme bizi diyor her an değişir bu rakam diyor
Hayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canimCanim bizim yolumuz da kapimizda umut degilmi insallah hayirlisiyla vakti zamaninda hic ummadiginda gelir yavrun anladim canim kistin insallah hayirlisiyla sorunsuz gider benimki bazen siso ve cok sanci yapiio hamilelik döneminde dahada sanci yapio adet olamadigim icin belki adet miktarin degistigi icin ilaclardan etki kalmis olabilir ama internette okuyup korkma bida bende sen gibiydim dok. Bagirti yiyince akillandim hepimizin yapisi farkli tepkiler ayni olsada farkli sonuclar dogurabilir hayatimiza ayy cancazim insallah hayirlisiyla umdugumuz gibi olur sadece dua ve istek
Aminn ecmainn insallah hayirlisiyla cancazim ben tesekkür ederim arkadasimHayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canim
Günaydın canım, ya inanki seni ümitlendirmek istemiyorum. Ancak geçen sene kardeşimin başına gelen bir olayı anlatayım. Şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmişti. Ultrasonda rahminde birkaç adet miyom ve yumurtalığında çikolata kisti olduğu ortaya çıktı. Tabi doktor da senin tedavisiz çocuğun olmaz deyince kardeşim çok üzülmüştü. Aradan bir ay geçince adetinin farklı olduğunu, çikolatamsı akıntısının olduğunu söylemişti kardeşim. O adet sonrası da düşünmediği halde hamile kaldı :)))) Doktorların tedavisiz olmaz dediği bebiş şuan 5 günlük tatlımı tatlı bir prensesHayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canim
Cudisim ilk 41 tamamlandı senin 4 adet okunanı 2. 41 için yazıyorum canım yine okurda artırırsan söylersin bana. Allah kabul etsin.Kuzum bana 4 okundu yaz. Kusura bakmayın giremedi ama görevimi unutmadım. Normalde bu hafta pazartesi regli olmam lazımdı gecikti. Her gün oldum olacam korkusu ile dolaniyorum? Eğer olmazsa haftaya da 4 okurum.
canım ne yaptın kontrolün nasıl geçti yazmadın bize?dnzderya ben 5000e tamamladim canim Allah kabul etsin
Kizlar benim de yarin kontrolum var kalp atisi icin
Dualarinizi bekliyorum
CANIM BU HAFTA KATILAMADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİN 2 ADET YAZARMISIN BANA İNŞ.)GÜNAYDIN ANNİŞLER ANNE ADAYLARI ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİDEN CUMAYA OKUNMAK SURETİYLE 2. 41 İÇİN KOLLARI SIVADIK SİFTAH CUDİSTEN BEREKET ALLAHTAN
TOPLAM : 4 ..........................KALAN: 37
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:4
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?