Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hic belli olmaz canm sen kendin dedin 1 tanecik bile yetiyor.. İnsallahh rabbim dualarimizi kabul eder bu yolda sabır cok onemliymis ben onu anladim. Sen istedgin kadar acele et Rabbim istedginde veriyor.. Oyuzden yolum uzun deme Rabbim bilir belki cok yakindir

Canim bu kist bende yaklasik 4 aydir var simdiye kadar bana bu sekilde bi yansimasi olmamisti. Beni asil dusunduren negatiften sonraki adetimin biraz garip olusuydu. Tam anlamiyla sökülmedigini dusunyorum cunku miktar olarak az ve renk olarak kahverengmsi bi adet donemi gecirdim. Acaba iceriye bir kanamami oldu diye dusundum, internettende oyle seyler okuyunca ve sikayetler ayni olunca panik oldum. Cok sukur doktr bu yonde olumsuz birsey soylemedi anormallik gozukmuyor kistinde cok kucuk ve zararsiz dedi.. Bilemiyrm cnm ya aklima getrmemistm ama acaba olabilr mi ki.. Ben yinede umitlenmyim nasip bakalm

Kuzum bana 4 okundu yaz. Kusura bakmayın giremedi ama görevimi unutmadım. Normalde bu hafta pazartesi regli olmam lazımdı gecikti. Her gün oldum olacam korkusu ile dolaniyorum? Eğer olmazsa haftaya da 4 okurum.

Canim bizim yolumuz da kapimizda umut degilmi insallah hayirlisiyla vakti zamaninda hic ummadiginda gelir yavrun anladim canim kistin insallah hayirlisiyla sorunsuz gider benimki bazen siso ve cok sanci yapiio hamilelik döneminde dahada sanci yapio adet olamadigim icin belki adet miktarin degistigi icin ilaclardan etki kalmis olabilir ama internette okuyup korkma bida bende sen gibiydim dok. Bagirti yiyince akillandim hepimizin yapisi farkli tepkiler ayni olsada farkli sonuclar dogurabilir hayatimiza ayy cancazim insallah hayirlisiyla umdugumuz gibi olur sadece dua ve istek

dr bişi demedi normal dedi internette 120 civarı olmalı diyor kızkardeşim abla normal deli etme bizi diyor her an değişir bu rakam diyor
Canim ilk ònce gözún aydin ya sen uslu duramiyormusun herseyi internetten okuyup bebeginle nie kiyaslion harbi kizilcik sopasiyla dayakliksin canim dok. Normel demis nie kafani kurcalion her bebegin gelisimi bir degil ki benim ki 18 haftasinda 220 gr dok. Normel dedi ama internette 240 gr yaziordu hicte takmadim stres yapmak icin kendine yer arama lütfen bi sakin ol tadini cikarip sirtini yaslayip elinide karnina koyup bir ohh be dermisin lûtfen cancazim resmen kendine eziyet edion sanki eger aklin takildiysa bildigin ii bir dok. Sorabilirsin kontrol olabilirsin

dr bişi demedi normal dedi internette 120 civarı olmalı diyor kızkardeşim abla normal deli etme bizi diyor her an değişir bu rakam diyor

Kuzum interneti sana yasaklıyorum. Her okuduguna bu kadar takılırsan bu 9 ay geçmez. Sen tek olsan, kendine eziyet et. Ancak zavali bebisimin suçu ne? Yahu herşeyin bir alt sınırı birde üstü vardir. Doktor iyi demiş. Bebis iyi çok sukur. Kalbi, kesesi yerinde ne olur azıcık rahatla.

Hayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canim

Hayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canim
Günaydın canım, ya inanki seni ümitlendirmek istemiyorum. Ancak geçen sene kardeşimin başına gelen bir olayı anlatayım. Şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmişti. Ultrasonda rahminde birkaç adet miyom ve yumurtalığında çikolata kisti olduğu ortaya çıktı. Tabi doktor da senin tedavisiz çocuğun olmaz deyince kardeşim çok üzülmüştü. Aradan bir ay geçince adetinin farklı olduğunu, çikolatamsı akıntısının olduğunu söylemişti kardeşim. O adet sonrası da düşünmediği halde hamile kaldı :)))) Doktorların tedavisiz olmaz dediği bebiş şuan 5 günlük tatlımı tatlı bir prenses

YÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞLARIM ÇAĞRIMA CEVAP VERDİNİZ VE ÇOK ŞÜKÜR İLK 41 İMİZ TAMAMLANDI. RABBİM KABUL ETSİN. HAMİŞLERE HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR SALİH EVLATLAR NASİP ETSİN BİZ OLMAYANLARA DA KOLAYLIK VERSİN RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAHHHHH

TOPLAM: 41 :):) 41 kere maşallah

@@Spring2014...........................:2
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:4
@@4343...................................:4
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:5
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:4
@@ravza54.............................:4
@@jonguil..............................:4
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:2
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:4
@@papyonkilikli.....................:2
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:4
@@birkadin...........................:2

Kuzum bana 4 okundu yaz. Kusura bakmayın giremedi ama görevimi unutmadım. Normalde bu hafta pazartesi regli olmam lazımdı gecikti. Her gün oldum olacam korkusu ile dolaniyorum? Eğer olmazsa haftaya da 4 okurum.
Cudisim ilk 41 tamamlandı senin 4 adet okunanı 2. 41 için yazıyorum canım yine okurda artırırsan söylersin bana. Allah kabul etsin.

GÜNAYDIN ANNİŞLER ANNE ADAYLARI ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİDEN CUMAYA OKUNMAK SURETİYLE 2. 41 İÇİN KOLLARI SIVADIK SİFTAH CUDİSTEN BEREKET ALLAHTAN

TOPLAM : 4 ..........................KALAN: 37

@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:4
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:

KIZLAR GÜNAYDIN CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞ. ALDIĞIM DUANIN 1500 KADARINI OKUYABİLDİNDİM KIRMIZILARI GÖRDÜM GERİYE 3500 KALDI OKUYABİLİRMİSİNİZ.

CANIM BU HAFTA KATILAMADIM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİN 2 ADET YAZARMISIN BANA İNŞ.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…