Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım senin 2 yi de hafta sonuna kadar 4 e çıkardım

benim ikiyi de unutma canim

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA NE MAALESEF Kİ NİYET ETTİĞİMİZ 41 MERYEM SURESİNDE UMDUĞUMUZ KADAR AKTİF OLAMADIK. HENÜZ İLK 41 İ BİLE TAMAMLAYAMADIK. BU YÜZDEN PAZAR AKŞAMINA KADAR SÜREYİ UZATIP 2 ADET ALANLARIN 4 ADETE ÇIKARMASINI DÜŞÜNDÜK. PAZARTESİDEN İTİBAREN DE 2. 41 İÇİN DAĞITIMA GEÇİP YİNE CUMAYA KADAR SÜRE VERECEĞİM. BU MUBAREK GÜNLERİ BOŞ GEÇİRMEYELİM LÜTFEN. UNUTMAYALIM HAMİLE HAMİLE ÇALIŞTIKLARI HALDE BİZE DESTEK OLAN CANLARIMIZA BİR VEFA BORCUMUZ VAR. SEVGİYLE KALIN...

TOPLAM: 30 KALDI:11 :)

@@Spring2014...........................:2
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:4
@@4343...................................:2
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:4
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:4
@@ravza54.............................:4
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:2
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:2
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:2
@@birkadin...........................:2

Canım 2 tane daha yaz bana

Ben de alayim 2tane daha canimm :)

Canim benim 2 yi de 4 yapalim :)

Kizlarr benimm 4-5 gundur cook siddetli bel agrilarim ve kasıklarimda adet olcakmisim gibi agrilarim oluyor.. Surekli degil ama donem donem oluyor. Birde cok afedersinz surekli idrara cikma istegm oluyor gidyrm geliyorum yine gitmk istiyorum ama miktari cok az oluyor tabi. Birde idrar renginde koyulasma ve degisik bir koku olusuyor. Acaba oruc oldugum icin bobrekler susuz kaliyor ondan mi oluyor diye dusundum. Dun gece agridan uyuyamayinca bugun niyetlenmedim sabah doktora gittim. Endometriosiz olabilir mi acaba diye aklima takildi( internet sagolsun kendi kendimize tani koyabiliyoruz masallah :)). Hernyse sabah doktora gittim vajinal muayene etti hic bi anormallik yok sadece akintin fazla dedi. Rahim duvari 15 mm olmus.. Hicbisey soylemedi bu agrilar neden kaynakli anlayamadan geri dondum.. Basina boyle biseh gelen oldumu canlar?? Uzun oldu yahu kusura bakmayin nolur

Canım ümitlendirmek istemem ama acaba diyorum hamile olabilirmisin? Test bakıldı mı?

Canım ümitlendirmek istemem ama acaba diyorum hamile olabilirmisin? Test bakıldı mı?
Canim doktor kendi doktorum degildi cokta ilgilenmedi sagolsun. Bence biseyleri atladi.. Acele acele muayene etti kan falanda istemedi tabiki. Gecen ay tup bebek muaynelerinde doktorum kucuk boyutta cikolata kistinden bahsetti. Ben ona bagli olabilir mi diye dusunuyorum. Hayirlisi bakalim aklima o gelmedi, ben kotu bi durumdan korktumda gittim ama icimi pek rahtlmadi canim ya

bana 2 yazar mısın?

Tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalma olasılığı daha yüksek. Ben normal adetlerimde ağrılı olmamasına rağmen hamilelik sonucumu aldığımda acayip bel ve kasık sancısı çektim. Tuvalete de daha sık çıkar olmuştum. Adetine ne kadar var?

Canim gecen ayin 2 sinde olmustum tahminen daha 5-6 gun var.. Ne guzel soyluyosun ama umitlenmek istemiyorum. Zaten bugun ki doktor da esimin sperm sayisini soyleyince sizin anca tup bebekle olur dedi.. Hayirlisi olsun Rabbim en dogrusunu en guzelini bilendir bize boyun eğmek düşer..

Hayırlısı diyelim canım. Duası bağışlanıp negatif alan bir sen varsın diye hatırlıyorum. Yani bu demek oluyor ki kısa zamanda güzel haberlerini alabiliriz. İNŞALLAHHH

Belki bi mucize oluverir. Allahtan umit kesilmez canim :) benim esim de azospermi yani hic hucre yok ama azospermliler topiginde bile dogal yoldan hamile kaldığını yazanlar var yani rabbim ol deyince bi tanecik bile yetiyo.. Sen gene de kendini umitlendirme varsa da surpriz olsun :) ama belirtiler bayagi guzel gibi geldi bana

Canim orasi oyle Rabbim ol der ve oluverir.. Dedigin gibi ben kendimi ona kaptrmak istemyrm diyorum ya kist nediyle mi oluyor acaba diye dusunuyrm.. Hayirlis olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Cok ozur dileyerek soruyorum siz hangi asamadaydinz gebelik varmi canim

Est.canim ne özrü.. Biz henüz tup bebek aşamasına gecemedik. Dedigim gibi esimde hic hucre yok canli ya da cansiz..2 ay once varikosel ameliyati oldu %25ihtimalle çıkış olabilir.. Olmazsa da tese denen ameliyatla testiste sperm aranacak o sirada ben de hazırlanacağım muhtemelen.. Sperm olursa devam yok çıkmazsa da tedavi iptal olacak.. Yani bizim yolumuz bayagi uzun canım:)

Canim benimde kistm var ne kisti bilmiorum dili cok bilmedigim icin sag yumurtamin tam arkasinda diyecegim o ki kistin sisse yada búyúse direkt oldugu yere sanciverior bel agrisi yaparmiki benimki yapmiordu sag tarafima sanci doluordu kasiklarimda sanci yapmiordu canim idrara sik cikmada olmuodu desem ki iltihap var dok. Anlardi akintin biraz koyu gelirdi belirtilerin cok úmit verici insallah hayirli haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…