- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Son 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
gerçekten bunları yorum almak için yazmıyorum sadece içimi dökmek istiyorum çünkü giderek daha da çok vesveseye bürünüyor yüreğim. nasıl atlatıcam bilemiyorum. dualarımı bile yapamıyorum. kabul etmeyecek korkusu ile yaşıyorum....
bazen bitse herşey diyorum bir mucize olsa bitse herşey ben böyle olmasam diyorum. hiç isyan etmedim neden ben diye sormadım, aksine kendimi suçladım. nereye baksam kendime ait bir hata bir eksik buluyorum.... nefes alamıyorum kimi zaman....
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne aşerme hiçbirşey yok... göğüslerim arada acıyor o kadar... adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor. jel siyah gelmeye devam ediyor ve en sonda kalp hızının 100 ün altında çıkması.... kafanızı şişiriyorum biliyorum ama ne yapayım işte başka türlü rahatlayamıyorum... hakkınızı helal edin...
rabbimin mucizeleri cok. insallah birini tez zamanda sana gönderirHayirlisi canim Rabbim en dogru zamani bilendir ol der ve olur.. İnsallah bizim icinde yakindir..tesekkur ederim ilgine canim
Son 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
gerçekten bunları yorum almak için yazmıyorum sadece içimi dökmek istiyorum çünkü giderek daha da çok vesveseye bürünüyor yüreğim. nasıl atlatıcam bilemiyorum. dualarımı bile yapamıyorum. kabul etmeyecek korkusu ile yaşıyorum....
bazen bitse herşey diyorum bir mucize olsa bitse herşey ben böyle olmasam diyorum. hiç isyan etmedim neden ben diye sormadım, aksine kendimi suçladım. nereye baksam kendime ait bir hata bir eksik buluyorum.... nefes alamıyorum kimi zaman....
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne aşerme hiçbirşey yok... göğüslerim arada acıyor o kadar... adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor. jel siyah gelmeye devam ediyor ve en sonda kalp hızının 100 ün altında çıkması.... kafanızı şişiriyorum biliyorum ama ne yapayım işte başka türlü rahatlayamıyorum... hakkınızı helal edin...
Canımmm güzel kardeşim tabiki de içini dökeceksin bizlere.Söyle bana bizi bizden başka kim anlayabilir ki.Senden tek istediğimiz arkadaşimizinda söylediği gibi internetteki bilgilere takılma, sen şimdi hamilesin korkmakta elbette haklısın.çok zor süreçlerden geçiyoruz hepimiz.Bak ben 2 defa olumsuz oldu denemem eşime her baktığımda onun başka çocukları sevdiğinde neden Allahım neden bizim neden olmuyor dedim hep.İnancımı umudumu hiç kaybetmedim.Elbette Allahın izniyle bizimde olacak diyorum artık ve dualarımı hiçç eksik bırakmıyorum bırakmıyoruz.Sende bize çok destek oluyorsun bunu hepimiz taaa yürekten hissediyoruz.Biraz sakin ol gülüm.Bak gör herşey nasılda güzel olacak biliyorsun şuan herşey senin elinde.Sen stresli olursan o minikte olur.Hatta şimdi o anne biraz rahat ol ben burdayım ve sağlıklıyım diyor duyuyormusun.Seni anlamadığımızı sakın düşünme seni öyle iyi anlıyoruz kii.Rabbim büyük,Son 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
rabbim senin de tez zamanda mucizeni versin insallah dualarin kabul olsunCanımmm güzel kardeşim tabiki de içini dökeceksin bizlere.Söyle bana bizi bizden başka kim anlayabilir ki.Senden tek istediğimiz arkadaşimizinda söylediği gibi internetteki bilgilere takılma, sen şimdi hamilesin korkmakta elbette haklısın.çok zor süreçlerden geçiyoruz hepimiz.Bak ben 2 defa olumsuz oldu denemem eşime her baktığımda onun başka çocukları sevdiğinde neden Allahım neden bizim neden olmuyor dedim hep.İnancımı umudumu hiç kaybetmedim.Elbette Allahın izniyle bizimde olacak diyorum artık ve dualarımı hiçç eksik bırakmıyorum bırakmıyoruz.Sende bize çok destek oluyorsun bunu hepimiz taaa yürekten hissediyoruz.Biraz sakin ol gülüm.Bak gör herşey nasılda güzel olacak biliyorsun şuan herşey senin elinde.Sen stresli olursan o minikte olur.Hatta şimdi o anne biraz rahat ol ben burdayım ve sağlıklıyım diyor duyuyormusun.Seni anlamadığımızı sakın düşünme seni öyle iyi anlıyoruz kii.Rabbim büyük,sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alacaksın inşallah ve bizden kıdemli olacaksın biz sana danışacağız.Seni çok seviyoruz hiçbirşeyi içine atma biz her zaman burdayız.Yeter ki sen bu durumda iyi ol.Hayırlı cumalar güzel anne.
Canım bu kadar yıpratma kendini, bütün biyokimyan fizyolojin değişiyor. Bu psikoloji artmadığı sürece normal ancak içinden çıkılmaz hal alıyorsa bence destek almanda fayda var. Şükret bak ne güzel bebişin seninle karnında. Pıt pıtları duydun. Akışına bırak artık. Rabbim nasip ederse doğacaktır. Vesveselerle sadece kendine ve bebişine zarar verirsin. Eşine gelince tatlım o da babası değil mi elbette senin çektiğin sıkıntılara ortak olacak, ikinizin meyvesi. He böyle üzülürsen üzüldüğün için daha kötü olacaktır eşin. Artık kendini toparlaman ve hamileliğin tadını çıkarman lazım. Ben de ultrasona her gittiğimde doktor bişeyler diyor bebişle ilgili, yok kalp aatışı, kilosu bilmem ne. İnanki ben sadece onun hareketlerine odaklanıyorum ve internete kaç olması gerekiyor diye bakıp kafamı bulandırmıyorum. İnterneette baktığım sadece kk da hamilelik takvimi ve neyle beslenmem gerekiyor. Bırak tatlım akışına bırak. Senin şuanki hamileliğini yaşamak isteyen o kadar kadın varki, imkansız olan ama yine de vazgeçmeyen.. Sen ulaştın ama hala tadını çıkaramıyorsun. Yapma toparlan..Bebişini de üzme..Son 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
rabbim kuzularimiza saglik versin arkadasim. Isteyen bekleyen arkadaslara tez zamanda tattirsinCanım bu kadar yıpratma kendini, bütün biyokimyan fizyolojin değişiyor. Bu psikoloji artmadığı sürece normal ancak içinden çıkılmaz hal alıyorsa bence destek almanda fayda var. Şükret bak ne güzel bebişin seninle karnında. Pıt pıtları duydun. Akışına bırak artık. Rabbim nasip ederse doğacaktır. Vesveselerle sadece kendine ve bebişine zarar verirsin. Eşine gelince tatlım o da babası değil mi elbette senin çektiğin sıkıntılara ortak olacak, ikinizin meyvesi. He böyle üzülürsen üzüldüğün için daha kötü olacaktır eşin. Artık kendini toparlaman ve hamileliğin tadını çıkarman lazım. Ben de ultrasona her gittiğimde doktor bişeyler diyor bebişle ilgili, yok kalp aatışı, kilosu bilmem ne. İnanki ben sadece onun hareketlerine odaklanıyorum ve internete kaç olması gerekiyor diye bakıp kafamı bulandırmıyorum. İnterneette baktığım sadece kk da hamilelik takvimi ve neyle beslenmem gerekiyor. Bırak tatlım akışına bırak. Senin şuanki hamileliğini yaşamak isteyen o kadar kadın varki, imkansız olan ama yine de vazgeçmeyen.. Sen ulaştın ama hala tadını çıkaramıyorsun. Yapma toparlan..Bebişini de üzme..
Oyyy masallah Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah.. Canim acikcasi pek umitlenemiyorum gecen ay kimyasalda olsa bi gebelik olusmustu tedaviyle. Ve ozamn vucudumdaki bazi degisikliklere şahit oldum şimdi o degisikliklerden hicbiri yok. Tabiki Rabbim buyuk olsa ne guzel olur ama icimdeki seste bana daha zamani degil diyor.. Hayirlisi olsun arkadaşim kardesin adina cok sevindimGünaydın canım, ya inanki seni ümitlendirmek istemiyorum. Ancak geçen sene kardeşimin başına gelen bir olayı anlatayım. Şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmişti. Ultrasonda rahminde birkaç adet miyom ve yumurtalığında çikolata kisti olduğu ortaya çıktı. Tabi doktor da senin tedavisiz çocuğun olmaz deyince kardeşim çok üzülmüştü. Aradan bir ay geçince adetinin farklı olduğunu, çikolatamsı akıntısının olduğunu söylemişti kardeşim. O adet sonrası da düşünmediği halde hamile kaldı :)))) Doktorların tedavisiz olmaz dediği bebiş şuan 5 günlük tatlımı tatlı bir prenses
Amin arkadaşım amin....rabbim kuzularimiza saglik versin arkadasim. Isteyen bekleyen arkadaslara tez zamanda tattirsin
Sağol canım. Rabbimin mucizelerinin önüne kimse geçemez. Her gebelik bir diğerinden farklıymış (öyle diyorlar ya) Tatlım herşeyin elbette zamanı vardır. Belki de zamanı gelmiştir :)))))))Oyyy masallah Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah.. Canim acikcasi pek umitlenemiyorum gecen ay kimyasalda olsa bi gebelik olusmustu tedaviyle. Ve ozamn vucudumdaki bazi degisikliklere şahit oldum şimdi o degisikliklerden hicbiri yok. Tabiki Rabbim buyuk olsa ne guzel olur ama icimdeki seste bana daha zamani degil diyor.. Hayirlisi olsun arkadaşim kardesin adina cok sevindim
Allah razı olsun canım.Bir dahaki ay bizde başlıyoruz inşallah.rabbim senin de tez zamanda mucizeni versin insallah dualarin kabul olsun
Canim yaz bana tekrar 4GÜNAYDIN ANNİŞLER ANNE ADAYLARI ÖNÜMÜZDEKİ PAZARTESİDEN CUMAYA OKUNMAK SURETİYLE 2. 41 İÇİN KOLLARI SIVADIK SİFTAH CUDİSTEN BEREKET ALLAHTAN
TOPLAM : 4 ..........................KALAN: 37
@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:4
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:
canım 1500 ben alayımKIZLAR GÜNAYDIN CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞ. ALDIĞIM DUANIN 1500 KADARINI OKUYABİLDİNDİM KIRMIZILARI GÖRDÜM GERİYE 3500 KALDI OKUYABİLİRMİSİNİZ.
canım benim okurken bi sendeledim çünkü bizim de sorun eşim ile ilgili ve onun böyle düşünmesini asla istemem aslında ben bunun adına "sorun" bile diyemiyorum bu bizim "sınav" ımız. söylenecek herşeyi arkadaşlarım söylemiş çok uzatmak istemiyorum hep yanında seni her zaman dinlemeye hazır olduğumuzu bil yeter fıstıkSon 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
canım gözlerin aydın demek 6 ay arayla iki kuzen ne güzellll rabbim senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın canım, ya inanki seni ümitlendirmek istemiyorum. Ancak geçen sene kardeşimin başına gelen bir olayı anlatayım. Şiddetli kasık ağrısıyla doktora gitmişti. Ultrasonda rahminde birkaç adet miyom ve yumurtalığında çikolata kisti olduğu ortaya çıktı. Tabi doktor da senin tedavisiz çocuğun olmaz deyince kardeşim çok üzülmüştü. Aradan bir ay geçince adetinin farklı olduğunu, çikolatamsı akıntısının olduğunu söylemişti kardeşim. O adet sonrası da düşünmediği halde hamile kaldı :)))) Doktorların tedavisiz olmaz dediği bebiş şuan 5 günlük tatlımı tatlı bir prenses
Canım benim teşekkür ederim. Evet Allah izin verirse peşpeşe büyüyecekler. Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin bu mutluluğu.canım gözlerin aydın demek 6 ay arayla iki kuzen ne güzellll rabbim senin de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canm benim seni okadar iyi anliyorumki Rabbim hayırlısıyla sana bu mutlulu tatdirdı Insallah sağlıkla kucağını aldigin gunleride gösterir bütun hamile arkadslarim icinde bu duam .Allahim benim gibi bekleyenlerin yuzunude tez zamanda guldurur Insallah hepimizin gusel günleri yakındır. içini ferah tut hersey guzel olacak Allahın izniyleSon 7 aydır ne gerçekteyim ne rüyadayım. kişilğim karakterim herşeyim değişti. aklımda binlerce soru korku vesvese.. ne yaparsam yapayım atamıyorum. resmen vesvese anıtı olarak dolaşıyorum etrafta.... neler geçiyor aklımdan neler neler... en çok sevdiceğime üzülüyorum. tüm sorun bende onu evlat sevgisinden mahrum edicem korkusu. sadece içimi dökmek istedim. kimseyle bunları konuşamıyorum. o kadar iyi yürekli o kadar güzel bir insan ki eşim.... herşeyin en iyisini hakediyor... yüreğin can kırıkları içinde kalıyor her ona baktığımda... bu nedenle bunca korku bunca endişe.... tüp bebek boş gebelik kanama kalp atış hızı vs vs vs... bunları tek başıma yaşasaydım kaldırırdim belki diyorum ama onu da buna dahil ediyor olmak kendi cehennemime onu da çekmek beni daha çok yakıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?