CANIM KUSURA BAKMAYIN BEN ARTIK NERDEYSE HİÇ GİREMİYORUM . DENİZCİM LİSTE SANA EMANET BANA HER HAFTA 5000 ADET YAZARSIN. ÇOK YOĞUNUM. HEPİNİZİ OPUYORUM.canım oykuelif bir ara uğrayıp beni de alır mısınız demiş ama ondan sonra bir daha görünmemiş topikte. prenses38 den sonra 3 kişi kaldınız
Canim ne gûzel bulantin erken kesilmis biz anneler herseyden korkuoz valla benimde vúcut atesim cok dún profösörde randevumuz vardi sordum cok su ictigin súrece cok soguk olmayan suyla dus aldigin súrece korkma bebegine bisey olmaz dedi herseyden önce cok su icmek dedi ii oldugunuza bebegini görmene sevindimmmTopigimiz kaçıncı sayfalara düşmüş nerelerdesiniz kızlar buraya kadarmiydi
Bugün bulantim kesilince korkudan iftardan sonra yakın bir hastaneye gittik Dr sikayetin ne deyince bulantim kesildi korkuyorum deyince güldü geçebilir normal dedi bebisimizide görünce rahatladım çok şükür
Canım benim çok su içme hastaligim var kaç sene önce tedavi gördüm hamile kalınca burundan aldığım spreyde fayda etmiyor saat başı su içiyorum wc gidiyorum endokrin Dr hamile kalınca gel demişti gidemedim bayram sonrasına kaldı bende çok atesleniyorum ayaklarım özellikleCanim ne gûzel bulantin erken kesilmis biz anneler herseyden korkuoz valla benimde vúcut atesim cok dún profösörde randevumuz vardi sordum cok su ictigin súrece cok soguk olmayan suyla dus aldigin súrece korkma bebegine bisey olmaz dedi herseyden önce cok su icmek dedi ii oldugunuza bebegini görmene sevindimmm
Canım çok sevindim minikin ve annesinin sağlıklı olmasına. Rabbim emanetlerini korusun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Kizlar bende ayrintili ultrasyona girdim sali gúnû cok sükür Allah ima hersey yolunda bebegimm saglikli Allah im nasib ettigi sûrece baya búyúmús emanetim Allah im herkese nasib etsin insallah bu sicaklarda cok su icin vúcut isimizida ayarliormus iki gún önce ebe anneylede randevum vardi dedim sútúmú ne artirir dedi bol bol su icmek cok sasirdim bide eczanede satilan ilaclar var ama yapiyla alakali dedi sen bol bol su ic dedi
Arada bir rahatsızlanasım var bebişimi ultrasonda görebileyim bahaneyle diye. Onu görünce bütün şikayetler bitiyor değilmi? Geçmiş olsun canım.Topigimiz kaçıncı sayfalara düşmüş nerelerdesiniz kızlar buraya kadarmiydi
Bugün bulantim kesilince korkudan iftardan sonra yakın bir hastaneye gittik Dr sikayetin ne deyince bulantim kesildi korkuyorum deyince güldü geçebilir normal dedi bebisimizide görünce rahatladım çok şükür
Evet canım bir rahatlama geliyor sen artık hissedersin bebisini dimi bugün kızımın ikinci ölüm yıldönümü yaşasaydı iki yaşında olacaktı uyuyamadim bu sabah Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor....Arada bir rahatsızlanasım var bebişimi ultrasonda görebileyim bahaneyle diye. Onu görünce bütün şikayetler bitiyor değilmi? Geçmiş olsun canım.
Meleğin senin şefaatçin olarak bekliyor seni annesi. Acısı çok büyüktür anlayabiliyorum.Evet canım bir rahatlama geliyor sen artık hissedersin bebisini dimi bugün kızımın ikinci ölüm yıldönümü yaşasaydı iki yaşında olacaktı uyuyamadim bu sabah Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor....
Amin canım maşallah oglusuna çok güzel bir duyguMeleğin senin şefaatçin olarak bekliyor seni annesi. Acısı çok büyüktür anlayabiliyorum.Rabbim sabırlar versin. Göbüşündeki meleğini sana bağışlasın. Evet canım çok sert tekmeleri var oğluşumun. Oturduğum yerde hoplatıyor bazen
Evet canım bir rahatlama geliyor sen artık hissedersin bebisini dimi bugün kızımın ikinci ölüm yıldönümü yaşasaydı iki yaşında olacaktı uyuyamadim bu sabah Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor....
Canimm cok gecmis olsun bayramdan sonra geciktirme git sen muhakkak ayaklarini hep soguk suyla yika bir kovaya soguk su doldur ayaklarini sok bide tam kafa ortani islat elinle soguk suyla bunlar cok ii gelio isiya nasilsinnCanım benim çok su içme hastaligim var kaç sene önce tedavi gördüm hamile kalınca burundan aldığım spreyde fayda etmiyor saat başı su içiyorum wc gidiyorum endokrin Dr hamile kalınca gel demişti gidemedim bayram sonrasına kaldı bende çok atesleniyorum ayaklarım özellikle
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah
Aminn canim insallah Allah im hepimizinkini kucagimiza almayi nasib etsin bir avazda bir sancida hayirlisiylaCanım çok sevindim minikin ve annesinin sağlıklı olmasına. Rabbim emanetlerini korusun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ya kızlar neden düştü enerjimizEksikliğinizi çokkkk hissediyorum. Noldu bize sıcakların rehaveti mi..?
Haklisin canim kimse yok pek bende evdeyim hep ama bu aralar pek ii degilim hemde bayram hazirligi yapioruzz yavas yavas dedigin gibi cok sicak etkilio hepYa kızlar neden düştü enerjimizEksikliğinizi çokkkk hissediyorum. Noldu bize sıcakların rehaveti mi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?