Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

3. seri Meryem suremiz için hadi biraz gayret:)

@@Spring2014...........................:
@@neşeli41 ............................. :
@@sultan1356..........................:
@@4343...................................:
@@ceren20..............................:
@@dnzderya ...........................:
@@cudis.................................:
@@dianthus............................:
@@ravza54.............................:
@@jonguil..............................:2
@@semcan..............................:
@@Edilah...............................:
@@nurse51.............................:
@@nurselmira........................:
@@papyonkilikli.....................:2
@@serenalar..........................:
@@prensess38......................:
@@birkadin...........................:

canım oykuelif bir ara uğrayıp beni de alır mısınız demiş ama ondan sonra bir daha görünmemiş topikte. prenses38 den sonra 3 kişi kaldınız
CANIM KUSURA BAKMAYIN BEN ARTIK NERDEYSE HİÇ GİREMİYORUM . DENİZCİM LİSTE SANA EMANET BANA HER HAFTA 5000 ADET YAZARSIN. ÇOK YOĞUNUM. HEPİNİZİ OPUYORUM.

Topigimiz kaçıncı sayfalara düşmüş nerelerdesiniz kızlar buraya kadarmiydi

Bugün bulantim kesilince korkudan iftardan sonra yakın bir hastaneye gittik Dr sikayetin ne deyince bulantim kesildi korkuyorum deyince güldü geçebilir normal dedi bebisimizide görünce rahatladım çok şükür

Canim ne gûzel bulantin erken kesilmis biz anneler herseyden korkuoz valla benimde vúcut atesim cok dún profösörde randevumuz vardi sordum cok su ictigin súrece cok soguk olmayan suyla dus aldigin súrece korkma bebegine bisey olmaz dedi herseyden önce cok su icmek dedi ii oldugunuza bebegini görmene sevindimmm

Kizlar bende ayrintili ultrasyona girdim sali gúnû cok sükür Allah ima hersey yolunda bebegimm saglikli Allah im nasib ettigi sûrece baya búyúmús emanetim Allah im herkese nasib etsin insallah bu sicaklarda cok su icin vúcut isimizida ayarliormus iki gún önce ebe anneylede randevum vardi dedim sútúmú ne artirir dedi bol bol su icmek cok sasirdim bide eczanede satilan ilaclar var ama yapiyla alakali dedi sen bol bol su ic dedi

Canım benim çok su içme hastaligim var kaç sene önce tedavi gördüm hamile kalınca burundan aldığım spreyde fayda etmiyor saat başı su içiyorum wc gidiyorum endokrin Dr hamile kalınca gel demişti gidemedim bayram sonrasına kaldı bende çok atesleniyorum ayaklarım özellikle
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah

Canım çok sevindim minikin ve annesinin sağlıklı olmasına. Rabbim emanetlerini korusun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Arada bir rahatsızlanasım var bebişimi ultrasonda görebileyim bahaneyle diye. Onu görünce bütün şikayetler bitiyor değilmi? Geçmiş olsun canım.

Arada bir rahatsızlanasım var bebişimi ultrasonda görebileyim bahaneyle diye. Onu görünce bütün şikayetler bitiyor değilmi? Geçmiş olsun canım.
Evet canım bir rahatlama geliyor sen artık hissedersin bebisini dimi bugün kızımın ikinci ölüm yıldönümü yaşasaydı iki yaşında olacaktı uyuyamadim bu sabah Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin çok zor....

Meleğin senin şefaatçin olarak bekliyor seni annesi. Acısı çok büyüktür anlayabiliyorum. Rabbim sabırlar versin. Göbüşündeki meleğini sana bağışlasın. Evet canım çok sert tekmeleri var oğluşumun. Oturduğum yerde hoplatıyor bazen

Amin canım maşallah oglusuna çok güzel bir duygu

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

@@dnzderya.................................................................: 19.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@Nurse51...................................................................: 26.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@prensess38...............................................................: . 10.07.2015 BAĞIŞLANACAK
@@Edilah ....................................................................: SIRADAKİ ...... 24.07.2015
@@aysesahra................................................................: zaman belli değil..
@@neseli41...................................................................: SİZİN DUALARINIZ BİTMEDEN GİTMEM.

Allah şimdiki bebeğini sana sağsalim kavuştursun inşallah. Çok zor yaşadıkların ama inşallah gelen kuzu biraz olsun hafifletir hüznünü.

Canimm cok gecmis olsun bayramdan sonra geciktirme git sen muhakkak ayaklarini hep soguk suyla yika bir kovaya soguk su doldur ayaklarini sok bide tam kafa ortani islat elinle soguk suyla bunlar cok ii gelio isiya nasilsinn

Ya kızlar neden düştü enerjimiz Eksikliğinizi çokkkk hissediyorum. Noldu bize sıcakların rehaveti mi..?

Ben pek hamile arkadaş kalmadığından konuda buraya pek yazamıyorum. Hep okuyorum ama genelde ikiz anneler grubuna yazıyorum. Ama sürekli takipteyim grubu hiç bırakmadım. Bilgi/destek/teselli verebileceğim durumda yazmaya çalışıyorum hep. Genel olarak Ramazan ayının belki de bir etkisi oldu. Geceler hemen bitiveriyor :)

Ya kızlar neden düştü enerjimiz Eksikliğinizi çokkkk hissediyorum. Noldu bize sıcakların rehaveti mi..?
Haklisin canim kimse yok pek bende evdeyim hep ama bu aralar pek ii degilim hemde bayram hazirligi yapioruzz yavas yavas dedigin gibi cok sicak etkilio hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…