- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım korkma bugün Dr sordum benimde oluyor hatta arada gece sağa sola dönerken kramp giriyor normal korkma dedi Dr bulantim hafifledi dedim plasenta büyüdükçe geçer dediİnşallah canım. Normalde haftayaydı randevum ama dayanamadım cumaya aldım randevuyu. Yeni bir ağrı olunca korktum
Canım korkma bugün Dr sordum benimde oluyor hatta arada gece sağa sola dönerken kramp giriyor normal korkma dedi Dr bulantim hafifledi dedim plasenta büyüdükçe geçer dedi
ikili test yaptırmayı düşünmüyorum .sadece ense kalınlığını ölçtürücem. sonuçlar hep istatistiksel ve bunca yıllık eğitim ve iş hayatımda öğrendiğim en güzel şey istatistik dünyanın en iyi yalanıdır. ense kalınlığında bir sorun çıkmazsa (inşallah) yaptırmayacağım sanırım.Merhaba kızlar
Sabah kontrolümuz vardı 11+2 haftalik olmuş minnakim herşey normal dedi Dr ense kalınlığı ve ikili test için üç agustos randevu aldık bugün yapalım dedim ama küçük 13haftada bakalım dedi Dr
papyonkilikli canım senin nezaman ikili test nasıl gidiyor hamilelik
sanki içeride derini geriyorlar gibi değil mi mesela iuanda benim de sağ tarafımda varİnşallah canım. Normalde haftayaydı randevum ama dayanamadım cumaya aldım randevuyu. Yeni bir ağrı olunca korktum
Sadece ikili testi yaptircam üçlü dörtlü testi yaptirmayacagim ilk hamileligimdede şeker yükleme yaptirmistim şekerim çıkmıştı busefer düşünmüyorum yaptırmayı hayırlısı olsun bebislerimizi kucagimiza alırız sağlıcakla inşaallahikili test yaptırmayı düşünmüyorum .sadece ense kalınlığını ölçtürücem. sonuçlar hep istatistiksel ve bunca yıllık eğitim ve iş hayatımda öğrendiğim en güzel şey istatistik dünyanın en iyi yalanıdır. ense kalınlığında bir sorun çıkmazsa (inşallah) yaptırmayacağım sanırım.
Gunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgilercanım geçmiş olsun kaç yumurta toplandı kaç döllendi kaç transfer yapılacak meraktayım:) benim en büyük tavsiyem transferden sonra transfer olduğunu unut moral motivasyonunu yüksek tut. tabi kendini çok yorma ama insan kendini dinledikçe stres oluyor. beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen meyveyi bol ye afedersin kabız olmamaya özen göster ve en önemlisi bol bol elini karnına koyup dua et Rabbim emeğini boşa çıkarmasın güzel arkadaşım
Canım Rabbim yüzünü guldursun iki transfer etsin konustunmu Dr la bugünmu transfer yapılıyor canım hayırlısı olsun hep dualarimdasinizGunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgiler
Canim insalh bebisinle mujdelenirsin stres yapma olacak inslh hangi hastanede tedavi goruyodunGunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgiler
sultanım görünmüyorsun birkaç gündür nasılsın?Canim insalh bebisinle mujdelenirsin stres yapma olacak inslh hangi hastanede tedavi goruyodun
günaydın canım iyi haberlerini okuyorum ama henüz o aşamaları hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum ikili test nedir üçlü test nedir ense kalınlığı ne demek bilmiyorum . ama herşeyin yolunda olmasına sevindim. hayırla al kucağına inşallah canım bizlere de dua et :)Günaydın kızlar
canım hayırla al bebişlerini inşallah üçünü de transfer eder inşallah ikisi tutar senin de yüzün güler dualarımızdasın bitanemGunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgiler
Amin canım darısı sizlerin başına hep dua ediyorumgünaydın canım iyi haberlerini okuyorum ama henüz o aşamaları hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum ikili test nedir üçlü test nedir ense kalınlığı ne demek bilmiyorum . ama herşeyin yolunda olmasına sevindim. hayırla al kucağına inşallah canım bizlere de dua et :)
Canim edilah icin gecen hafta degilmiydi ki ben okudum gecen hafta kacirmisim demekki diorum bu hafta nie yeni dua dagitilmadi demekki tarihi yanlis hesaplamisim benim 3000 di zaten bitirdim gecen cuma cancazimcanlarım yarın edilah için okuduğumuz dualyı bağışlama günü bitirebiliyoruz değil mi
tatlım süreyi uzatmıştık Allah kabul etsin. inşallah yarın öğleden sonra yeni dağıtımı yaparızCanim edilah icin gecen hafta degilmiydi ki ben okudum gecen hafta kacirmisim demekki diorum bu hafta nie yeni dua dagitilmadi demekki tarihi yanlis hesaplamisim benim 3000 di zaten bitirdim gecen cuma cancazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?