Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba kızlar
Sabah kontrolümuz vardı 11+2 haftalik olmuş minnakim herşey normal dedi Dr ense kalınlığı ve ikili test için üç agustos randevu aldık bugün yapalım dedim ama küçük 13haftada bakalım dedi Dr
papyonkilikli canım senin nezaman ikili test nasıl gidiyor hamilelik

İnşallah canım. Normalde haftayaydı randevum ama dayanamadım cumaya aldım randevuyu. Yeni bir ağrı olunca korktum
Canım korkma bugün Dr sordum benimde oluyor hatta arada gece sağa sola dönerken kramp giriyor normal korkma dedi Dr bulantim hafifledi dedim plasenta büyüdükçe geçer dedi

Kızlar bide altli üstlü disim sizliyor Dr yaptirabilirsin dedi ama biraz daha bekliycem dayanabildigim kadar tedavi basliycak arkadaşlar diş bakiminizi yaptırın bir dolgulugum vardı tedaviden önce yaptırdım ama bir aylık hamileyken tost yerken kırıldı ve sizliyor alttaki de sizliyor

ikili test yaptırmayı düşünmüyorum .sadece ense kalınlığını ölçtürücem. sonuçlar hep istatistiksel ve bunca yıllık eğitim ve iş hayatımda öğrendiğim en güzel şey istatistik dünyanın en iyi yalanıdır. ense kalınlığında bir sorun çıkmazsa (inşallah) yaptırmayacağım sanırım.

Sadece ikili testi yaptircam üçlü dörtlü testi yaptirmayacagim ilk hamileligimdede şeker yükleme yaptirmistim şekerim çıkmıştı busefer düşünmüyorum yaptırmayı hayırlısı olsun bebislerimizi kucagimiza alırız sağlıcakla inşaallah

Gunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgiler

Canım Rabbim yüzünü guldursun iki transfer etsin konustunmu Dr la bugünmu transfer yapılıyor canım hayırlısı olsun hep dualarimdasiniz

Canim insalh bebisinle mujdelenirsin stres yapma olacak inslh hangi hastanede tedavi goruyodun

Günaydın kızlar
günaydın canım iyi haberlerini okuyorum ama henüz o aşamaları hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum ikili test nedir üçlü test nedir ense kalınlığı ne demek bilmiyorum . ama herşeyin yolunda olmasına sevindim. hayırla al kucağına inşallah canım bizlere de dua et :)

canım hayırla al bebişlerini inşallah üçünü de transfer eder inşallah ikisi tutar senin de yüzün güler dualarımızdasın bitanem

Amin canım darısı sizlerin başına hep dua ediyorum
Duam az kaldı akşama bitiririm canım yazarım buraya

canlarım yarın edilah için okuduğumuz dualyı bağışlama günü bitirebiliyoruz değil mi
Canim edilah icin gecen hafta degilmiydi ki ben okudum gecen hafta kacirmisim demekki diorum bu hafta nie yeni dua dagitilmadi demekki tarihi yanlis hesaplamisim benim 3000 di zaten bitirdim gecen cuma cancazim

Merhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur

Canim edilah icin gecen hafta degilmiydi ki ben okudum gecen hafta kacirmisim demekki diorum bu hafta nie yeni dua dagitilmadi demekki tarihi yanlis hesaplamisim benim 3000 di zaten bitirdim gecen cuma cancazim
tatlım süreyi uzatmıştık Allah kabul etsin. inşallah yarın öğleden sonra yeni dağıtımı yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…