Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım hayırlı olsun transferin inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunur annelerine önce nurse sonra da senin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun. Seni de ve diğer tüm arkadaşlarımızı hamişler listesinde görürüz inşallah. Bebişlerinle konuş annesi, sen artık hamilesin ama tavsiyem normal hayatın nasılda öyle devam et. Transfere takılma, kafanı başka şeylerle meşgul et ve bol bol dua et. Umarım artık doğru zamandır.

arkadaşlar edilah için aldığım duanın 3.000 okuyamayacağım malum günümdeyim . yardımcı olurmusunuz. yarın bağışlanacaktı.

@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)

@@duyibo :
19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı
27.03.2015 cuma günü bağışlanDI
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.... " KÜN FE YE KÜN " dedi ve oldu...

@@kriziantem86.. :
28.03.2015 transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı .
(03.04.2015 ) bağışlandı.
@@ceren20 :
1 NİSANda transfer oldu 70.000 dua dağıtıldı.
(03.04.2015) bağışlandı.
@@astaravistama :

cuma transferi oldu. 70.000 dua dağıtıldı.

(10.04.2015 dua bağışlandı)
@@4343 :cuma transferi iptal oldu.tedavi aşamasinda
70.000 tamam

@@semcan................................................: 70.000 ( 17.04.2015 dua BAĞIŞLANDI)

@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
70.000 TAMAM (23.04.2015 REGAİP Kandilinde bağışlandı.)

@@NursElmira............................................: 70.000 TAMAM (01.05.2015 dua bağışlandı)

@@sultan1356 ...........................................................: 3-4 MAYIS BUZ BEBİŞLERLE TRANSFERİ OLACAK İNŞ.(08.05.2015 dua bağışlanDI)

@@serenalar.................................................................: 70.000 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 15.05.2015 MİRAÇ KANDİLİNDE BAĞIŞLANDI:)

@@papyonkılıklı...........................................................:70.000 2 KÜN FE YEKÜN DEDİ VE OLDU ÇOK ŞÜKÜR :)- 22.05.2015

@@jonguil....................................................................: 70.000 ..... 05.06.2015 duası bağışlanDI:)

@@dnzderya.................................................................: 19.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@Nurse51...................................................................: 26.06.2015 BAĞIŞLANDI
@@prensess38...............................................................: . 10.07.2015 BAĞIŞLANDI
@@Edilah ....................................................................: SIRADAKİ ...... 24.07.2015
@@aysesahra................................................................: 31.07.2015
@@neseli41...................................................................: 07.08.2015

ve kızlar listenin sonuna geldik sayılır . şimdiden hepiniz haklarınızı helal edin. allah hepinizde razı olsun. Mevlam cümlemizin dileklerini ve dualarını kabul etsin. hepinizi cok seviyorum.....

ŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

son 2 kişi :)

TOPLAM:8.000 KALAN: 20.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@jonguil....................................
@@ayşesahra..................................
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

Canım,bugün yarın adet Olacağım O yuzden 2000 bin dua alayîm bu seferlik... katkım olsun en azından

Canim benim 5000 alayimm bendee

Canim cok sevindim insalh siki siki tutunur annesine tavsiyelerini uyguluycam inslh allhim yardimcin olsun stres yapma sakin ve kendini dinleme sonra uzuluyo insan belirtiler hep yaniltito opuyorum seni ve bebisini

canım benim geçmiş olsun Allahım yüzünü güldürsün

kuzum transferi bile olmuşsun. ben de aynı şeyleri kullandım dhea quenzim q 10 arı sütü bal polen ilk yumurtalarım ikinci kalite 3. gün ikinciler 1. kalite ikinci gün embriyosuydu... allahım yüzünü güldürsün inşallllaahhh...

5000 yazar mısın canım

canım Rabbim en tez zamanda sana da bu heycanları yaşatsın. ikili üçlü test hormonel testler istatistiksel dediğim gibi %100 değil sonucu down sendromu gibi kromozom gen hastalıklarının doğum öncesi tahminini yapıyorlar olabilir mi olamaz mı diye. ense kalınlığı da yin e aynı şekilde tahmini bir sonuçla down sendromu vb hattadelik kalp gibi sorunların tahmininde bulunuyor. ense kalınlığı dediği bebeğin kafası ile vücudunun birleştiği bölge de boyun kısmının arkasında derisi ile kemiği arasında ki boşluğu ölçen yani şeffeflığı ölçen bir test. ultrason ile yapılıyor. dünya ortalaması 1,5 mm ama 3 mm e kadar normal 3 mmüstü riskli rabbim sana da nasip edecek o günleri ben inanıyorum. dualarımdasınız...

Canım hayırlı olsun İnşallah hayırlı haberler alacağız Ayyahın izniyle.Bende şuan tedavideyim ve yarın kontrolüm var.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.Bende aktardan aldığım arı sütü bal polen karışmı yiyorum bakalım bi faydası olacak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…