canım hayırlı olsun transferin inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunur annelerine önce nurse sonra da senin hayırlı haberlerinizi alırız inşallahMerhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
Allah kabul etsin canım listede iki arkadaşımız kaldı aysaesahra ve neşelineseli41 arkadaşım, edilah için aldigim duayı tamamladım seni vekil tayin ediyorum. Sıradaki arkadaş içinde bana 3000 yazarsin. Liste kaç kişi kaldi?
Canım hayırlı uğurlu olsun. Seni de ve diğer tüm arkadaşlarımızı hamişler listesinde görürüz inşallah. Bebişlerinle konuş annesi, sen artık hamilesin ama tavsiyem normal hayatın nasılda öyle devam et. Transfere takılma, kafanı başka şeylerle meşgul et ve bol bol dua et. Umarım artık doğru zamandır.Merhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
Canım,bugün yarın adet Olacağım O yuzden 2000 bin dua alayîm bu seferlik... katkım olsun en azındanŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
son 2 kişi :)
TOPLAM:8.000 KALAN: 20.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@jonguil....................................
@@ayşesahra..................................
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
Tamm canim Allah im kabul etsin aynen yazarsiniz banatatlım süreyi uzatmıştık Allah kabul etsin. inşallah yarın öğleden sonra yeni dağıtımı yaparız
Canim benim 5000 alayimm bendeeŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
Canim iyiyim cok sukur aslinda giriyorum takip ediyorum surekli yazilanlari bildigin gbi hayat ayni pek bi degisiklik yok sen naslsn baslmdnmi daha tedaviyesultanım görünmüyorsun birkaç gündür nasılsın?
Canim cok sevindim insalh siki siki tutunur annesine tavsiyelerini uyguluycam inslh allhim yardimcin olsun stres yapma sakin ve kendini dinleme sonra uzuluyo insan belirtiler hep yaniltito opuyorum seni ve bebisiniMerhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
canım benim geçmiş olsun Allahım yüzünü güldürsünGunaycin Canim benim ben su anda hastanedeyim Allahın izni ile 4 taneyumurta ooluştu şükür rabbime 3 dollendi ama doktor Kactane transfer etcek bilmiyorum Allahim bu yolda uğraşan herkesin yüzünü guldursun Insallah guzel haberler vermek nadip oLur şükürler olsun yine Rabbime kendimize iyi bakın kızlar dualarinizi eksik etmeyin sevgiler
kuzum transferi bile olmuşsun. ben de aynı şeyleri kullandım dhea quenzim q 10 arı sütü bal polenMerhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
5000 yazar mısın canımŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
canım Rabbim en tez zamanda sana da bu heycanları yaşatsın. ikili üçlü test hormonel testler istatistiksel dediğim gibi %100 değil sonucugünaydın canım iyi haberlerini okuyorum ama henüz o aşamaları hiç yaşamadığım için yorum yapamıyorum ikili test nedir üçlü test nedir ense kalınlığı ne demek bilmiyorum . ama herşeyin yolunda olmasına sevindim. hayırla al kucağına inşallah canım bizlere de dua et :)
Bitti benim aldığım tatlım..canlarım yarın edilah için okuduğumuz dualyı bağışlama günü bitirebiliyoruz değil mi
1000 tanesini aldım tatlım..arkadaşlar edilah için aldığım duanın 3.000 okuyamayacağım malum günümdeyim . yardımcı olurmusunuz. yarın bağışlanacaktı.
Canım hayırlı olsun İnşallah hayırlı haberler alacağız Ayyahın izniyle.Bende şuan tedavideyim ve yarın kontrolüm var.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.Bende aktardan aldığım arı sütü bal polen karışmı yiyorum bakalım bi faydası olacak mı.Merhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?