Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

son 2 kişi :)

TOPLAM:20.000 KALAN: 50.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

hayırlı olsun canım inşallah sım sıkı tutunurlar annelerine . benimde 2 dondurulmuş embriyom transfer oldu pazartesi test günüm inşallah peş peşe pozitif alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Canim iyiyim cok sukur aslinda giriyorum takip ediyorum surekli yazilanlari bildigin gbi hayat ayni pek bi degisiklik yok sen naslsn baslmdnmi daha tedaviye
ben de yarın için iki merkezden randevu aldım öngörüşme yapacağım gerçi birinde imsi tekniği yok diye biliyorum çok sıcak bakmıyorum ama eşim görüşelim bişey kaybetmeyiz diyor. bakalım merkeze karar verip sonra adetimi bekleyeceğiz ağutos başı diye bekliyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu arada günde birkez en azından Meryem suresi okumaya çalışıyorum canım benden de haberler böyle

canım benim yaa ne güzel güzel anlatmışın öyle heyecan yaptım ben de rabbim hepimize nasip etsin inşallah sana da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin

5000 de bende..inşallah..

Allahim emegini bosa cikarmasin cnm ama teknik sistem cok onemli hangisinin labaratuvari guzelse orayi sej son teknolojiyle calisanlar inslh hayrli haber alcaz inaniyorum ben yarin bende bi dogu turu yapicam ufak bi tatil dualrimdasinz a.e.olun

ŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

son 2 kişi :)

TOPLAM:30.000 KALAN: 40.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

5000 yazar mısın

meryem suresini halen okuyorum. hiç durmadan, sen de oku canım, bir süre sonra alışıyorsun zaten

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim dualariniz icinde hepinuzin tek tek Tel okudum Net arada bir gidiyo oyuzden Tel Tel yazmadim canlar dun yatamadim ama oturdumbi sakincasi olurmu sizce bugun Biras yattim amar insallah gusel haberler vermek nasip olur hepimize bu arada ayladsiz icin 3000 Dua alayim bitirince tekrar alirm sevgiler cokkk opuyorum sizleri

Bu seferlik 1000 yazarmısın cnm bana..

arkadaşlar doktor ulun uluğ hakkında bilgisi olan varmı tedavi gören varmı aranızda iyi yada kötü izlenimleriniz nelerdir?nasıl bi doktor sizce

Ben de zaman zaman yaşıyorum. Rahmin genişlemesiyle ve karındaki liflerin gerilmesiyle alakalıymış. Normal yani.

Doktor normal dedi zaten çok şükür o ağrılarda hafifledi. Ama vertigo başladı geçen hafta bende onun yüzünden ağrıyı falan unuttum zaten. Hamilelikten dolayı ilaç falan da verilmiyormuş başım döne döne yaşıyorum

Kontrolde doktorum 2li 3 lü testleri önermediğini hatalı sonuç verdiğini NIFTY diye bir genetik testi yaptırmamı söyledi. Aranızda bu testi yaptıran var mı ?

sanki içeride derini geriyorlar gibi değil mi mesela iuanda benim de sağ tarafımda var

Aynen garip bir ağrıydı. Büyük de değillerki nereye baskı yapacaklar diye korkmuştum. Benim de bi sağda bi solda diye yer değiştiren bir ağrıydı sonra 3 gün solda takıldı kaldı geçti ama çok şükür. Doktor da karın kasık ağrıları normal dedi. Şükür rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…