hayırlı olsun canım inşallah sım sıkı tutunurlar annelerine . benimde 2 dondurulmuş embriyom transfer oldu pazartesi test günüm inşallah peş peşe pozitif alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba canlarim transfer işlemi gerçekleşti Rabbimin izniyle 3 tanesi dolelenmisti birtanesinin gelişi durmuş ikitane transfer ettiler ben ızmir irenbedectedavi görüyorum doktorum umit hanim şiddetle tavsiye ederim nasip olursa 4 de test sonucum kızlar tedaviden once mutlaka bir ıki ay önceden arı şutu bal polen kullanın bide ben doktorum oenziym ve deha ilaçları önerdi biliyosumuz yumurta olmuyodu hic sonucu ne oLur biiyorum ama kullanmnizi tavsiye ederim sevgiler dua edin ne olur
canım ben tamamladım senin eksiği de Allah kabul etsin inşallah dert etme senkızlar duam hala 2.000 eksik yok mu yardım etmek isteyen. yoksa dua haftaya kalacak.
SAĞOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN . YÜREĞİNE AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIMMMM...canım ben tamamladım senin eksiği de Allah kabul etsin inşallah dert etme sen
canım aysesahram için 5.000 de ben alıyımSAĞOL CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN . YÜREĞİNE AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞIMMMM...
ben de yarın için iki merkezden randevu aldım öngörüşme yapacağım gerçi birinde imsi tekniği yok diye biliyorum çok sıcak bakmıyorum ama eşim görüşelim bişey kaybetmeyiz diyor. bakalım merkeze karar verip sonra adetimi bekleyeceğiz ağutos başı diye bekliyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu arada günde birkez en azından Meryem suresi okumaya çalışıyorum canım benden de haberler böyleCanim iyiyim cok sukur aslinda giriyorum takip ediyorum surekli yazilanlari bildigin gbi hayat ayni pek bi degisiklik yok sen naslsn baslmdnmi daha tedaviye
canım benim yaa ne güzel güzel anlatmışın öyle heyecan yaptım ben de rabbim hepimize nasip etsin inşallah sana da hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsincanım Rabbim en tez zamanda sana da bu heycanları yaşatsın. ikili üçlü test hormonel testler istatistiksel dediğim gibi %100 değil sonucudown sendromu gibi kromozom gen hastalıklarının doğum öncesi tahminini yapıyorlar olabilir mi olamaz mı diye. ense kalınlığı da yin e aynı şekilde tahmini bir sonuçla down sendromu vb hattadelik kalp gibi sorunların tahmininde bulunuyor. ense kalınlığı dediği bebeğin kafası ile vücudunun birleştiği bölge de boyun kısmının arkasında derisi ile kemiği arasında ki boşluğu ölçen yani şeffeflığı ölçen bir test. ultrason ile yapılıyor. dünya ortalaması 1,5 mm ama 3 mm e kadar normal 3 mmüstü riskli rabbim sana da nasip edecek o günleri ben inanıyorum. dualarımdasınız...
5000 de bende..inşallah..ŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
son 2 kişi :)
TOPLAM:20.000 KALAN: 50.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
Allahim emegini bosa cikarmasin cnm ama teknik sistem cok onemli hangisinin labaratuvari guzelse orayi sej son teknolojiyle calisanlar inslh hayrli haber alcaz inaniyorum ben yarin bende bi dogu turu yapicam ufak bi tatil dualrimdasinz a.e.olunben de yarın için iki merkezden randevu aldım öngörüşme yapacağım gerçi birinde imsi tekniği yok diye biliyorum çok sıcak bakmıyorum ama eşim görüşelim bişey kaybetmeyiz diyor. bakalım merkeze karar verip sonra adetimi bekleyeceğiz ağutos başı diye bekliyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu arada günde birkez en azından Meryem suresi okumaya çalışıyorum canım benden de haberler böyle
5000 yazar mısınŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
TOPLAM:30.000 KALAN: 40.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
meryem suresini halen okuyorum. hiç durmadan, sen de oku canım, bir süre sonra alışıyorsun zatenben de yarın için iki merkezden randevu aldım öngörüşme yapacağım gerçi birinde imsi tekniği yok diye biliyorum çok sıcak bakmıyorum ama eşim görüşelim bişey kaybetmeyiz diyor. bakalım merkeze karar verip sonra adetimi bekleyeceğiz ağutos başı diye bekliyorum rabbim hepimiz için hayırlısını versin bu arada günde birkez en azından Meryem suresi okumaya çalışıyorum canım benden de haberler böyle
Bu seferlik 1000 yazarmısın cnm bana..ŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
TOPLAM:30.000 KALAN: 40.000
@@dnzderya ...............................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
Ben de zaman zaman yaşıyorum. Rahmin genişlemesiyle ve karındaki liflerin gerilmesiyle alakalıymış. Normal yani.
sanki içeride derini geriyorlar gibi değil mi mesela iuanda benim de sağ tarafımda var
ulun bey nasıl bi doktor sizce?olumlu olumsuz yorumlarınızı beklkiyorum kızlarBenim dr ulun bey kontrolleri muayenehanesinde oldum opu ve transfer liv hospital da oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?