canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz umut olursun bize inşallah ki moraller sıfırgünaydın kızlar bugün test günüm ama akşama yaptırabilirim testi çalışıyorum
4 gibi çıkacam işten hayırlısı inşallah güzel haberler veririm size
Aygül hnm a bende kesinlikle inanmıyorum.kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
ya eğer doğruysa inanamıyorum yazık değil mi benim umutlarıma hayallerime maddiyatı bıraktım ki 3.000 tl ye mal olmuştu o histeroskopi manevi olarak çektiklerime narkozuma yazık değil mi. bir akıl verin bana kızlar başka doktora göstereyim o da aynı şeyi söylerse gerekirse mahkemeye bile vereyim diyorum. tabi ne çıkar onu da bilmiyorum yanlış cd vermişiz diyip işin içinden de sıyrılırlar kurt onlar. Allahım büyük yeni tedaviye böyle başlayacağım işte kime ne kadar inanırsam
Bu nasıl bir iğrençlik ya, bu kadar insanın duygularıyla, umutlarıyla, parasıyla oynanmaz ki. Yazıklar olsun böyle doktor geçinenlere. Canım bence hukuki yoldan hakkını ara ve başka doktora göstermene gerek yok. Bu tedavinde doğru doktorla, doğru tedavi ile karşılaşırsın umarım.kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
ya eğer doğruysa inanamıyorum yazık değil mi benim umutlarıma hayallerime maddiyatı bıraktım ki 3.000 tl ye mal olmuştu o histeroskopi manevi olarak çektiklerime narkozuma yazık değil mi. bir akıl verin bana kızlar başka doktora göstereyim o da aynı şeyi söylerse gerekirse mahkemeye bile vereyim diyorum. tabi ne çıkar onu da bilmiyorum yanlış cd vermişiz diyip işin içinden de sıyrılırlar kurt onlar. Allahım büyük yeni tedaviye böyle başlayacağım işte kime ne kadar inanırsam
günaydın kızlar bugün test günüm ama akşama yaptırabilirim testi çalışıyorum
canım bende sağlıkçıyım ne yazıkki bunu yapan kadın doğumcu çok .iyi bir kadın doğumcu bulmak o kadar zorlaştı ki.başkasına da göstersen sana aynı şeyi söylerler hiç de gezip canını sıkma iyi bir merkez bul iyi araştır ama tedavine başla canım . allah büyüktür canım o en güzel vekil dir .allaha havale et hiç te kafanı yorma .bunların hepsi imtihan rabbimin kapısı çok inşallah cümlemize hayırlı kapılar açar.kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
amin canım allah razı olsun hepiniz dualarımdasınızCanım inşallah buradan hamileyim diye bağırırsın. Bu topikten hamileler arasına katılırsın umarım. Dualarım seninle.
Ayyy çok heyecanlı, canım umarım topiğimizi neşelendirirsin....günaydın kızlar bugün test günüm ama akşama yaptırabilirim testi çalışıyorum
canım biliyorum senin yaşadıklarını da daha önce de konuşmuştuk. Allaha havale ediyorum kim benim zerre kadar hakkımı yedi umudumu kırdıysa versin hesabınıAygül hnm a bende kesinlikle inanmıyorum.
bı anda vazgeçtik ordan iyikide vazgeçmişim diyorum.
bizede olmadık şeyler uygulamaya başladı.öyle iğneler verdiki eşime sayı sıfıra indi.çıkış yok düşünsene. sonrada teseden bahsetmeye başladı.işleri güçleri para.
ee teseyi kim yapacak diyorum hastanemizin üroloğu diyor bide.kimmiş o dedim anlatıyor şöyle iyi böyle iyi, yurt dışında eğitim aldı diyor bide.adam daha 82 doğumlu gencecik.yurt dışında aldığı eğitimde ürolojik kanserler ve prostat.eşim hayatta kabul etmem dedi.
eşimin doktoruna gittik hemen.genartta müfit bey.siz ne yaptınız dedi adam şok oldu.elimizde Aygül hnmın imzaladığı reçete eşime verdiği iğneler.bide utanmadan reçetemi yazdı.ben istesem bu reçeteyle onu mahkemeye veririm dedi.ve sırf o iğneler yüzünden eşim 2 ay daha iğne tedavisi gördü.şükür allaha çıkış başladı yeniden.
anlattıklarına inanırım şükür biz tedavisiz kurtulduk ordan.yoksa rezil olurduk.
üzüldüm valla canım yaaa
kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
ah ah hem de en hassas noktamız diye neler yapmıyorlar ilacından tut tüm tedavisi diğer tedavilerden çok daha pahalı insanların zaaflarından yararlanıyorlar ama ben doktor bana söyleyene kadar hiç duymamıştım histeroskopi sandım ki çok özel bişey yapacak yok kanlandıracam canlandıracam vs diye verdik ver 2- 3bin fazla olsun dedik sonra gördüm ki tamamen para tuzağı her önüne gelenden istiyorlar.Canım bu yazdıklarına ne malesefki çok şaşırmıyorum. Bilindik bütün doktor ve hastaneler bu tarz işlemler yapıyor. Başından 2 ameliyat geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki doktorlar belli kotalarda bazı işlemleri yaptırması için kurumlar tarafından zorlanıyor. Ailemde ihtisas alanları farklı 6 doktor var. Hepsinin söylediği özel hastaneler doktorun üzerinde baskı kuruyor. Örneğin bu ay 10 tane emar çektir gibi.
Özellikle iş bebek olunca ve bu konudaki hassasiyet bilindiği için ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar. Bizim gittiğimiz ilk merkez fulya'da çok meşhur olandı. Bize direkt histereskopi önerdi. Allah'tan yalanı kendi ayağına dolandı. Kanalda polip var, histereskopi yapar bakarız varsa işlem olur yoksa çıkarız dedi. Eşimde bahsedilen şey var diyorsunuz, bu yüzden ameliyat şart dediniz şimdi yoksa bir işlem yapmayız dediniz dedi. Tutarsız konuşuyorlar. Ayrıca sonra gittiğimiz her doktor kanalda olan hiç bir şey alınamaz dediler. Anlayacağın boşuna işlem yaparak para kazandıracaktık.
Başka doktorlara gidip emin olduktan sonra sağlık bakanlığına mutlaka şikayet et. Ayrıca emin olduktan sonra senin başına gelenin başkasının başına gelmemesi için burada bir konu açarak yaşadıklarını yazmanı tavsiye ederim. Böylece bu konu sadece bu konu başlığının altında koybolmaz. Allah karşına iyi bir merkez ama en önemlisi iyi bir doktor çıkarsın. Ankara'yı çok bilmeme rağmen giden 4 arkadaşımdan duyduğum Mehmet Erdem oldukça iyi. Bizim sayfadanpapyonkilikli ona gidiyor.Doktor arayışın varsa ondan bilgi almanı tavsiye ederim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
ya eşimde olan olmuş diyor ama ben sineye çekmek istemiyorum varsa hatası ödesin bedelini lanet düşündükçe kahroluyorumcanım bende sağlıkçıyım ne yazıkki bunu yapan kadın doğumcu çok .iyi bir kadın doğumcu bulmak o kadar zorlaştı ki.başkasına da göstersen sana aynı şeyi söylerler hiç de gezip canını sıkma iyi bir merkez bul iyi araştır ama tedavine başla canım . allah büyüktür canım o en güzel vekil dir .allaha havale et hiç te kafanı yorma .bunların hepsi imtihan rabbimin kapısı çok inşallah cümlemize hayırlı kapılar açar.
artık şans için dua edecem her doktora güvenip inanarak başlıyoruz Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınBu nasıl bir iğrençlik ya, bu kadar insanın duygularıyla, umutlarıyla, parasıyla oynanmaz ki. Yazıklar olsun böyle doktor geçinenlere. Canım bence hukuki yoldan hakkını ara ve başka doktora göstermene gerek yok. Bu tedavinde doğru doktorla, doğru tedavi ile karşılaşırsın umarım.
inşallah canım valla çok heycanlıyımAyyy çok heyecanlı, canım umarım topiğimizi neşelendirirsin....
canım valla ne deyim.rabbim allah korkusu olan, içinde vicdan olan doktorlarla karşılaştırsın.canım biliyorum senin yaşadıklarını da daha önce de konuşmuştuk. Allaha havale ediyorum kim benim zerre kadar hakkımı yedi umudumu kırdıysa versin hesabını
Canim 3000 yazarmsnŞİMDİ SIRADA @@ayşesahra.arkadaşımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
son 2 kişi :)
TOPLAM:30.000 KALAN: 40.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:5.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:
@@papyonkilikli.............................:
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:
aaaa hiç dikkat etmiyorum hamilelik takvimine hayırlı olsun canım valla kusuruma bakma inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da hepimize olsun inşalllahhhhcanım valla ne deyim.rabbim allah korkusu olan, içinde vicdan olan doktorlarla karşılaştırsın.
seninde onca emeğin boşa çıkmasın ve bu tedavinde kavuş inşallah yavruna.
bak 1 kez gebe kalmışşsın yine olacak inşallah.
benimde ilk bebeğim kayıp,2.tedavi kimyasal ve 3.tedavide şükür meleğim bizimle.
sana, isteyen dileyen herkese nasip etsin rabbim.
sakın umudunu kaybetme.
canımm teşekkür ederimaaaa hiç dikkat etmiyorum hamilelik takvimine hayırlı olsun canım valla kusuruma bakma inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı da hepimize olsun inşalllahhhh
Canım biz de çok heyecanlıyız.Allahım yarabbim inşallah güzel sonuç alacağız.inşallah canım valla çok heycanlıyım
canım nasıl gidiyor tedavin hangi aşamadasın?Canım biz de çok heyecanlıyız.Allahım yarabbim inşallah güzel sonuç alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?