Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hepinize çok teşekkür ederim kısmet değilmiş Rabbim böyle uygun GÖRDÜ vardır bir bildiği . Bu sıkıntıda ne gizli sadece Rabbim bilir . Her şerde bir hayır vardır Rabbim toparlanmak için güç versin ettiğim dualarımı duysun inşallah . Eşim ve benim göz yaşlarımız artık Sevinçten olur inşallah

canım nasıl gidiyor tedavin hangi aşamadasın?
Canım bugun kontrol vardi çarşamba günü yumurta toplama yapılacak inan arkadaşım hicbirsey hissetmiyorum ne heyecan ne başka birşey sadece koca bir boşluk bu üçüncü olacak. Bu gece saat 3 te ignemi yapacam hayırlısı bakalım ezanda okunuyor Allahim sen Buyuksun

yanlış yazmışım kaybetmeeeeeeee BÜYÜK HARFLERLE UMUDUNU KAYBETMEEEEEE

Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Sakın uzulme emin ol ki senin gibi bir çok insan hatta ben dahil beklemedeyiz ama Rabbim ol derse olur umudunu kaybetme şu hayatta neler oluyor ne mucizeler doğuyor sıhhatini sağlığını koru öncelikle sen olmazsan hiç bir şey olmaz

Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....
Canim yaa cok uzuldum bu duruma kime guvenecegimizi sasirdik kimsede allh korkusu kalmamis artik bazi merkezler somurmekten baska bisey yapmiyorlar allaha havale et ama iyce arastir bu acibademe gidecegin doktoruda allhim emegini bosa cikarmsn mukafatini en kisa zambda alirsin inslhh

Canim arkdsim rabbim en kisa zamnda yuzunu guldursun inslh nasib deglmis dmek olacak elbet bi gun allha tevekkul et cnm

Allah sabır versin, hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Bebeğin biraz daha mücadele bekliyor galiba. Bir sonraki denemen inşallah Allahın sana hayırlı bir evlat verdiği denemen olsun.

İnşallah bebeğine bu denemende kavuşursun. Bol bol dua edip hayırlı evlatlar iste Allahtan. Gönlüne göre olur sonucu, hep beraber burada seviniriz inşallah.

Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....

Okurken gözlerim büyüdü hadi girdi yapacak bir işlem bulamadı. Sana bunu açıklaması bilgilendirmesi gerekirdi. Ki bahsettiğin hastaneler grubu Türkiyenin büyük gruplarından birisi. Bunlarda böyle rezillikler oluyorsa diğerlerinde neler olmuyordur. A+ hizmet veren hastanelerde böyle bir hatanın ihmalin yapılması kabul edilemez. Ben olsam hiç yoktan genel müdürlüğüne şikayet ederdim. İnternette şikayet sitelerine durumu iletirdim. Böylece en azından içlerindeki kötü çalışanları eleyebilsinler.

Ravza ben aldım hemen hemen her şeyleri hazır. Bir kısmı abiden kalma, diğerlerini de tamamladım. Oğlumda da neredeyse 25. haftada tamamdı bir çok şeyi. Haftalar ilerledikçe hem yük artıyor hem sıcaklar ileriye atmayı göze alamadım. Özellikle ikiz hamilelikte çok çabuk ağırlaşıyorsun diye ikiz hamileler hep uyardılar. 28. haftadan sonraya işinizi bırakmayın diye. Ha korku var mı olmaz mı hele iki bebek taşırken korku da iki kat hatta fazlası ama herşeylerini gönlüme göre yapayım istedim. Ben bakayım, ben seçeyim, alışveriş yaparken içinde bebeklerimi hayal edeyim. Alışverişi de pek severim zaten. Bahane oldu. Neredeyse 15-16. haftadan beri yavaş yavaş aldım bir sürü şeylerini. Allah inşallah iyi günlerde kullanmayı nasip eder.

Canım selam
Yazdıklarını okuyunca şok oldum..Nasıl bir vicdandir bu insanlarin umutları ve parasıyla dalga geçer gibi oynuyorlar resmen Yasadigin süreç zaten çok yipratici ama ben senin yerinde olsam dava acardim heralde..kim bilir sizinle birlikte kaç ciftten daha böyle para kopardılar..inşallah daha fazla insan zarar görmez. .dava açmasan bile internette farklı yerlere yasadiklarini yaz ki insanlar görüp uzak dursun en azından. .
Inşallah yeni tedavin bu yaşadıklarını unutturacak mucizeyi sana getirir tatlimm

Canım cok uzuldum en kisa zamanda yuzunuz güler inşallah. .cok zor ama umudunuzu kaybetmeyin sizin de bir zamaniniz var demekki..hersey gonlunuze göre olsun

saskinlikla okudum..bu ne insafsizliktir ne caniliktir. Rabbime havale ediyorum bizim durumumuzu kullananlari.
insallah gönlünce iyi bir doktor bulursun simdiki tedavin icin. rabbim yar ve yardimcin olsun

arkadaşlar doktor ulun uluğ hakkında bilgisi olan varmı tedavi gören varmı aranızda iyi yada kötü izlenimleriniz nelerdir?nasıl bi doktor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…