Aminnn canim hepimizinki Allah im herkese nasib etsin insallahgüle güle giyinsin saglicakla kuzun insallahhh
Canım benim teşekkür ederim.Yeme içmeyi kestim sabah 10 gibi.Bakalım inşallah hayırlısı olur.o anki sokunu anlayabiliyorum. ama arkadaslarinda dedigi gibi önemli olan igneden 36 saat sonra toplama isleminin yapilmasi. bikac saate yumoslarina hicbiseycik olmaz allahin izniyle. hatta tam kivama gelirler insallah. rabbim ne eylerse güzel eyler simdiden hayirli olsun opun bol saglikli yumoslarin olsun insallah
KIZLAR NEŞELİ PEK GİREMEDİ SANIRIM DUAMIZ EKSİK KALMASIN DAHA 10 GÜNÜMÜZ VAR EN AZINDAN ALANLAR SAYILARINI 1.000 -2.000 ADET ARTIRIRSA TAMAMLARIZ ALLAHIN İZNİ İLE HADİ GAYRET SON İKİ ARKADAŞIMIZ KALDI...
HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)
TOPLAM:47.000 KALAN: 23.000
@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:
Tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..Arkadaşlarım çok kötü bir gündü.Gece 03.00 te çatlatma iğnemi yapacaktım ve çarşamba günü saat ikide opu işlemi olacaktı.Evdeki bütün saatleri telefonları kurdum nasıl oldu bilmiyorum hiçbirini duymadım.Aman Allahım dedim sabah uyanınca bir çığlık attım.Bu kadar önemli bir şey için nasıl olurda kalkamam ben diye ağlayıp durdum.sabah altıydı uyandığımda hemşireyi aradım o saatte sağolsun panik yapma hocayla konuşup seni ararım dedi.Eşimle daha fazla evde duramadık ve dışarı attık kendimizi.telefon geldi ve 8.30da iğnemi yapmamı söylediler.bu durumda çarşamba gün saat 5 te hastanade olacağız ve 7 gibi yumurtalar toplanacak Allahın izniyle.Sabah çektiğim sıkıntıyı sizlere anlatamam.Çok zordu bir anda herşey bitti sandım ama ne ağlamaydı şu an bile gözlerim dolu dolu.Sağolsun dr.hemşiresi lütfen üzülmeyin rahat olun bişey yok desede.
Geçmiş olsun canım neden kan geliyor tedaviden dolayimi ...aminnnnnnnYine koştura koştura dr yine az da olsa kan. artık ayırt edemiyorum. rahim içinden mi vajen dışından mı geliyor.... şükürler olsun hamdolsun iyiyim şimdi... Rabbim korusun herbirimizinki herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi...
Arkadaşlarım yoldaşlarım dün saat 7 de opu işlemi yapıldı.6 tane yumurta toplandı şimdi haber bekliyorum hastaneden dört gözle.
Geçmiş olsun, ay çok şükür birşeyiniz yokmuş. Korkutuyorsunuz anne bebiş biziYine koştura koştura dr yine az da olsa kan. artık ayırt edemiyorum. rahim içinden mi vajen dışından mı geliyor.... şükürler olsun hamdolsun iyiyim şimdi... Rabbim korusun herbirimizinki herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi...
Günaydın canım, nasılsınız bebişinle, hareketlerini hissediyorsundur artık. Özlettin kendini..Günaydın hepinize kızlar
tedavi derken? canım gebeyim ben. neden geldiğini bilinmiyor. Şükürler bu defa çok çok azdı ama rabbim bir daha yaşatmasın. Hyırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...Geçmiş olsun canım neden kan geliyor tedaviden dolayimi ...aminnnnnnn
evet dr da aynı şeyi söyledi bu seni çok üzecek doğuncaya kadar dei. inşallah b son olur...hayırla sağlıkla kucağımıza alırız.Geçmiş olsun, ay çok şükür birşeyiniz yokmuş. Korkutuyorsunuz anne bebiş bizi
tedavi derken? canım gebeyim ben. neden geldiğini bilinmiyor. Şükürler bu defa çok çok azdı ama rabbim bir daha yaşatmasın. Hyırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Amin hepimmizin inşallah. tanıyamadığım için geçmiş mesajlarına bakmıştım sanırım rezerv azlığı ile savaşıyorsun. bu konuda rezerv azlığı ile gebe kalan en az 3 kişi var. Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inşallllaaahhhh en yakın vakitte yüce Allahım kucağını melekleriyle doldursun... sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Bazı gebelikte bu olabiliyor ama sorun yaratmıyor canım kafana takma aklını başka şeylerle meşgul et Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Canim gecmis olsun insallah tekrarlamaz. Daha once de soyledim sanirim Bizim is yerindebir arkadasin tum hamileligi boyunca kanamasi oldu. Cok sukur simdi tosun gibi bir oglu var. Kendini uzmetedavi derken? canım gebeyim ben. neden geldiğini bilinmiyor. Şükürler bu defa çok çok azdı ama rabbim bir daha yaşatmasın. Hyırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
üzmek değil de endişeleniyorum dr un kapısından girene kadar o yol geçmek bilmiyor. babası gibi şakacı olacak sanırım inşallah :) şaka yapıp korkutuyor beni arada sırada :) Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla almayı....:)Canim gecmis olsun insallah tekrarlamaz. Daha once de soyledim sanirim Bizim is yerindebir arkadasin tum hamileligi boyunca kanamasi oldu. Cok sukur simdi tosun gibi bir oglu var. Kendini uzme
Günaydın canım, nasılsınız bebişinle, hareketlerini hissediyorsundur artık. Özlettin kendini..
Bizde iyiyiz canım, aynen benimki de pek hareketli ve kuvvetli maşallah.Selam canım. .Ya ben de ozlemisim sizleriarada giriyorum kisa kisa ama uzun zamandir mesaj yazamiyordum..
Biz iyiyiz cok sukur oglusumla..artik deli gibi hareket ediyor teyzesibazen uykumdan uyaniyorum..iyice agirlasmaya basladim..sicaklarda kotu etkiliyor..ama oglusum saglikli olsun hicbisey umrumda degil..
Sen nasilsin? Oglusun nasil??
Isim buldunuz muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?