Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim teşekkür ederim.Yeme içmeyi kestim sabah 10 gibi.Bakalım inşallah hayırlısı olur.

KIZLAR NEŞELİ PEK GİREMEDİ SANIRIM DUAMIZ EKSİK KALMASIN DAHA 10 GÜNÜMÜZ VAR EN AZINDAN ALANLAR SAYILARINI 1.000 -2.000 ADET ARTIRIRSA TAMAMLARIZ ALLAHIN İZNİ İLE HADİ GAYRET SON İKİ ARKADAŞIMIZ KALDI...

HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

TOPLAM:47.000 KALAN: 23.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:

CANIM SAYI TAMAMLANMAZSA HAFTAYA BIRAKIRIZ. SÜREYİ 07.08.2015 YAPABİLİRİZ.

Tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..

Yine koştura koştura dr yine az da olsa kan. artık ayırt edemiyorum. rahim içinden mi vajen dışından mı geliyor .... şükürler olsun hamdolsun iyiyim şimdi... Rabbim korusun herbirimizinki herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla sıhatle kucağına alıp büyütmeyi...

Geçmiş olsun canım neden kan geliyor tedaviden dolayimi ...aminnnnnnn

Geçmiş olsun, ay çok şükür birşeyiniz yokmuş. Korkutuyorsunuz anne bebiş bizi

Geçmiş olsun canım neden kan geliyor tedaviden dolayimi ...aminnnnnnn
tedavi derken? canım gebeyim ben. neden geldiğini bilinmiyor. Şükürler bu defa çok çok azdı ama rabbim bir daha yaşatmasın. Hyırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

tedavi derken? canım gebeyim ben. neden geldiğini bilinmiyor. Şükürler bu defa çok çok azdı ama rabbim bir daha yaşatmasın. Hyırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Bazı gebelikte bu olabiliyor ama sorun yaratmıyor canım kafana takma aklını başka şeylerle meşgul et Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bazı gebelikte bu olabiliyor ama sorun yaratmıyor canım kafana takma aklını başka şeylerle meşgul et Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Amin hepimmizin inşallah. tanıyamadığım için geçmiş mesajlarına bakmıştım sanırım rezerv azlığı ile savaşıyorsun. bu konuda rezerv azlığı ile gebe kalan en az 3 kişi var. Rabbim senin de yar ve yardımcın olsun inşallllaaahhhh en yakın vakitte yüce Allahım kucağını melekleriyle doldursun... sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canim gecmis olsun insallah tekrarlamaz. Daha once de soyledim sanirim Bizim is yerindebir arkadasin tum hamileligi boyunca kanamasi oldu. Cok sukur simdi tosun gibi bir oglu var. Kendini uzme

Canim gecmis olsun insallah tekrarlamaz. Daha once de soyledim sanirim Bizim is yerindebir arkadasin tum hamileligi boyunca kanamasi oldu. Cok sukur simdi tosun gibi bir oglu var. Kendini uzme
üzmek değil de endişeleniyorum dr un kapısından girene kadar o yol geçmek bilmiyor. babası gibi şakacı olacak sanırım inşallah :) şaka yapıp korkutuyor beni arada sırada :) Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla almayı....:)

Günaydın canım, nasılsınız bebişinle, hareketlerini hissediyorsundur artık. Özlettin kendini..

Selam canım. .Ya ben de ozlemisim sizleri arada giriyorum kisa kisa ama uzun zamandir mesaj yazamiyordum..

Biz iyiyiz cok sukur oglusumla..artik deli gibi hareket ediyor teyzesi bazen uykumdan uyaniyorum..iyice agirlasmaya basladim..sicaklarda kotu etkiliyor..ama oglusum saglikli olsun hicbisey umrumda degil..

Sen nasilsin? Oglusun nasil??
Isim buldunuz muu

Bizde iyiyiz canım, aynen benimki de pek hareketli ve kuvvetli maşallah. Sıcaklar hepimizin sorunu. Olsun bunlarda geçecek. İsim konusunda babayla anlaşamadığımızdan Göktürk Batu olacak sanırım. İkimiz de ayrı isim düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…