Ben almayı çok istiyorum, ama hala cesaret edip alamıyorum, ne bileyim olmuyor işte. Gizliden bir korku sanırım kendime itiraf edemediğim.Hamis anneler biseyler almaya basladinizmi bebisleree
Canim cok gecmis olsun seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de benzer bir seyi hrsde yasadim. Bana radyofrekansla miyom ameliyati yaptik dediler miyom yari yariya kuculdu bide oldu artik buyumez dediler. Kac ayim gitti. Baska bir doktora tekrar muayene olup da miyomun oldugu gibi durdugunu ogrenince bana ne dese begenirsin bu birden bire buyumus kanser olabilirsin. Sonra solugu devlet hastanesinde aldiim ameliyat oldum doktorumun soyledigi miyom hic bir yanik vs islem izi yok. Gidden parayi gectim bir yilim gitti onun yuzunden. Sgkya sikayet ettim yapmadiklari operasyonun parasini aldilar diye falan ama ustunde durmadim dava falan acmadim Allaha havale ettim. Madem ankaradasin zekai tahiri tavsiye ederim bu tur isler icin ofis rahim filmi spermiogram genetik test gibi. Maddi kaygi gudulmediginden en azindan daha guvenilir sonuclar alir sonra tedavine baslarsin.kızlar günaydın fikrinize ihtiyacım var ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. biliyorsunuz 2. tedavimi ankara memorial Aygül demirol da olmuştum. cumartesi günü de yeni tedavi için yeni bir merkezle görüşmeye gittik. giderken elimizde bulunan bütün bilgilerimizi de götürdük. dr ilk olarak eline Aygül hanımın yaptığı histeroskopi cd sini aldı bir yandan bizi dinlerken bir yandan da onu açtı. bir anda konuşmamızı kesip arkadaşlar burada hiç bir işlem yapılmamış bu neyin cd si demez mi!!!! beynimden vurulmuşa döndüm hocam nasıl olur sonuna kadar izleyin dedim izledik yok diyor içeri bile girememiş bak burası vajen burası serviks bize gösteriyor. neden bilmiyorum ama hiç bişey yapılamadan geri çıkmış dedi. ama canlandırma yaptığını söyledi herşey çok güzel dedi diyorum. valla isterseniz başka doktora da gösterin dedi. girememesi benimle mi ilgili bir sorun mu var dedim yok dedi istese küçük bir bistür ile hallederdi dedi.
ya eğer doğruysa inanamıyorum yazık değil mi benim umutlarıma hayallerime maddiyatı bıraktım ki 3.000 tl ye mal olmuştu o histeroskopi manevi olarak çektiklerime narkozuma yazık değil mi. bir akıl verin bana kızlar başka doktora göstereyim o da aynı şeyi söylerse gerekirse mahkemeye bile vereyim diyorum. tabi ne çıkar onu da bilmiyorum yanlış cd vermişiz diyip işin içinden de sıyrılırlar kurt onlar. Allahım büyük yeni tedaviye böyle başlayacağım işte kime ne kadar inanırsam
Canimm Rabbim neyler neylerse güzel eyler bu bir son degil bir başlangıç öyle düşün Rabbime sığın..degerin kac ciktiKızlar negatif Rabbimin takdiri Hayırlısı buymuş demekki
yazdıklarını okuyunca şok oldum. gereçekten inanılır gibi değil, ağlayacak kadar sinirlendim. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. cudisin dediği gibi ben mehmet hocanın hastasıyım ahmet ve mehmet hocalar dünya iyisi hasta halinden anlayan insancıl doktorlar. senşnle sevinip seninle üzülürler.... lütfen morelini bozma biliyorum çok zor. cudise katılıyorum bu konuyla ilgili konu açmalısın ki kimsenin canı yanmasın...canım biliyorum senin yaşadıklarını da daha önce de konuşmuştuk. Allaha havale ediyorum kim benim zerre kadar hakkımı yedi umudumu kırdıysa versin hesabını
Canım yaa çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş RAbbim tez zamanda kendiliğinden nasip etsin inşallahKızlar negatif Rabbimin takdiri Hayırlısı buymuş demekki
Kızlar negatif Rabbimin takdiri Hayırlısı buymuş demekki
Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....yazdıklarını okuyunca şok oldum. gereçekten inanılır gibi değil, ağlayacak kadar sinirlendim. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. cudisin dediği gibi ben mehmet hocanın hastasıyım ahmet ve mehmet hocalar dünya iyisi hasta halinden anlayan insancıl doktorlar. senşnle sevinip seninle üzülürler.... lütfen morelini bozma biliyorum çok zor. cudise katılıyorum bu konuyla ilgili konu açmalısın ki kimsenin canı yanmasın...
İnşallah kuzum inşallahdnzderya canimm basindan gecenlere cok úzúldúm Allah im yardim etsin insallah yeni umudun tedavin icin bunu atlatmalisin etkilemesine izin verme evet rlinde degildir burdan ben sinir oldum ki seni dûsûnemiorum ne pislik insanlar var su hayatta ben onlara dok. Bile demem bu seferkinde daha arastirmaci temkinli ol Allah im sendrn haksiz aldigi paralari nasib etmesin baskasindanda aldiysa insallah yeni tedavin umudunu özlemini getirir bu yasadiklarinda sadece ani ve tecrube kalirr
Canim benim ya o korku hepimizde var bende almayacaktim ama tek tek baslamaliyim.dedim azda olsa toplu cok masrafli araba takimi kiyafetleri ihtiyaclari bari ucundan zibin yada ufak tefek seyler almaya baslayayim dedim insan kendini tutamio oraya girince tecrubeli anneler az az almami tavsiye ettilerBen almayı çok istiyorum, ama hala cesaret edip alamıyorum, ne bileyim olmuyor işte. Gizliden bir korku sanırım kendime itiraf edemediğim.
bak canım ilk tedavim de opu normalde 1 ocakta ya da 2 ocakta olacaktı ama erken aldılar tatil nedeniyle daha olgunlaşmadan toplandı dölleme yapma zahmetinde bile bulunmadılar. yanlış ilaç kullanıldı vs vs vs... bir de dr bana bikaç kere daha deneyip bırakın dedi. yurtdışından yeni dönmüştü çok iyi bir üni de dr ve tedavilerini de yine çok iyi bir özel hastanede yapıyor. opunun ertesi günü embriyologları işten çıkarmışlar. embriyonun ve veya yumurtanın durumu ile ilgili rapor almak istedik halen vermediler 7 ay oldu. ya o esnada vazgeçseydim ben de... güvenimi kaybetseydim... şikayet ettim zorla şikayetimi geri çektirdiler vs vs vs neler neler...sakın vazgeçme güvenini kaybetme. senin için bu gece dua edicem hayırlı insanlar ve doktorlarçıkarsın karşına... ama eğer mehmet ve ya ahmet hocayı düşünürsen her zaman bana ulaşabilir istediğini sorabilirsin. bir kere bile bana olmaz demedi, oluncaya kadar deneyeceğiz dedi kürtaj sonrası adet ile hemen başladı. nette yazan herşeye karşı. çok konuşmaz açıklama yapmaz ama güven veriyor işte...Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....
Aminn kuzumm insallah arkadaslara katiliorum bir konu acmalisinn insallah hersey gúzel olcakİnşallah kuzum inşallah
Direk negatif dediler canım Değeri bilmiyorumCanimm Rabbim neyler neylerse güzel eyler bu bir son degil bir başlangıç öyle düşün Rabbime sığın..degerin kac cikti
canım benim Allahım yar yardımcın olsun... çok üzüldüm...Direk negatif dediler canım Değeri bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?