Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

dnzderya canimm basindan gecenlere cok úzúldúm Allah im yardim etsin insallah yeni umudun tedavin icin bunu atlatmalisin etkilemesine izin verme evet rlinde degildir burdan ben sinir oldum ki seni dûsûnemiorum ne pislik insanlar var su hayatta ben onlara dok. Bile demem bu seferkinde daha arastirmaci temkinli ol Allah im sendrn haksiz aldigi paralari nasib etmesin baskasindanda aldiysa insallah yeni tedavin umudunu özlemini getirir bu yasadiklarinda sadece ani ve tecrube kalirr

Canim cok gecmis olsun seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de benzer bir seyi hrsde yasadim. Bana radyofrekansla miyom ameliyati yaptik dediler miyom yari yariya kuculdu bide oldu artik buyumez dediler. Kac ayim gitti. Baska bir doktora tekrar muayene olup da miyomun oldugu gibi durdugunu ogrenince bana ne dese begenirsin bu birden bire buyumus kanser olabilirsin. Sonra solugu devlet hastanesinde aldiim ameliyat oldum doktorumun soyledigi miyom hic bir yanik vs islem izi yok. Gidden parayi gectim bir yilim gitti onun yuzunden. Sgkya sikayet ettim yapmadiklari operasyonun parasini aldilar diye falan ama ustunde durmadim dava falan acmadim Allaha havale ettim. Madem ankaradasin zekai tahiri tavsiye ederim bu tur isler icin ofis rahim filmi spermiogram genetik test gibi. Maddi kaygi gudulmediginden en azindan daha guvenilir sonuclar alir sonra tedavine baslarsin.

Merhaba arkadaşlar benim yumurta rezervi 0.44 fsh 6.2 4 ay adet olamadim söktürücü verdi Dr adet oluncaya testler yapıldı sonrasında hsg cekildim ve polip çıktı 15 gün önce alındı sonrasında 1 hafta boyunca az kanama oldu 2 yumurta vardı catlama yan 3 gün önce Dr gittiğimde onlar yoktu sanırım adet oldum dedim kendi kendime ve bi kaç gündür kahverengi lekelenme oluyor az az normalmı bunu yaşayan varmı içinizde tüp bebeğe başlıcam bende ama Dr lara güvenmek zor bilirsiniz bu işin manevi kadar maddi boyutunda önemli Dr bana 2 ay bekle sonrasında gel başlayalım dedi ilk 7500 tl istemişti sonrasında 10.000 tl dedi eşimle kafamı çok karıştı bu fiyati isteyen üniversite hastanesi

canım biliyorum senin yaşadıklarını da daha önce de konuşmuştuk. Allaha havale ediyorum kim benim zerre kadar hakkımı yedi umudumu kırdıysa versin hesabını
yazdıklarını okuyunca şok oldum. gereçekten inanılır gibi değil, ağlayacak kadar sinirlendim. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. cudisin dediği gibi ben mehmet hocanın hastasıyım ahmet ve mehmet hocalar dünya iyisi hasta halinden anlayan insancıl doktorlar. senşnle sevinip seninle üzülürler.... lütfen morelini bozma biliyorum çok zor. cudise katılıyorum bu konuyla ilgili konu açmalısın ki kimsenin canı yanmasın...

Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....

İnşallah kuzum inşallah

Ben almayı çok istiyorum, ama hala cesaret edip alamıyorum, ne bileyim olmuyor işte. Gizliden bir korku sanırım kendime itiraf edemediğim.
Canim benim ya o korku hepimizde var bende almayacaktim ama tek tek baslamaliyim.dedim azda olsa toplu cok masrafli araba takimi kiyafetleri ihtiyaclari bari ucundan zibin yada ufak tefek seyler almaya baslayayim dedim insan kendini tutamio oraya girince tecrubeli anneler az az almami tavsiye ettiler

Ağlayamıyorum da sadece bir sonraki tedavi için umudum kırık ben kime nasıl neden güvenecem bilmiyorum....
bak canım ilk tedavim de opu normalde 1 ocakta ya da 2 ocakta olacaktı ama erken aldılar tatil nedeniyle daha olgunlaşmadan toplandı dölleme yapma zahmetinde bile bulunmadılar. yanlış ilaç kullanıldı vs vs vs... bir de dr bana bikaç kere daha deneyip bırakın dedi. yurtdışından yeni dönmüştü çok iyi bir üni de dr ve tedavilerini de yine çok iyi bir özel hastanede yapıyor. opunun ertesi günü embriyologları işten çıkarmışlar. embriyonun ve veya yumurtanın durumu ile ilgili rapor almak istedik halen vermediler 7 ay oldu. ya o esnada vazgeçseydim ben de... güvenimi kaybetseydim... şikayet ettim zorla şikayetimi geri çektirdiler vs vs vs neler neler...sakın vazgeçme güvenini kaybetme. senin için bu gece dua edicem hayırlı insanlar ve doktorlarçıkarsın karşına... ama eğer mehmet ve ya ahmet hocayı düşünürsen her zaman bana ulaşabilir istediğini sorabilirsin. bir kere bile bana olmaz demedi, oluncaya kadar deneyeceğiz dedi kürtaj sonrası adet ile hemen başladı. nette yazan herşeye karşı. çok konuşmaz açıklama yapmaz ama güven veriyor işte...

ben ne diyeceğimi bilemiyorum hala. ama ne olur ne güvenini ne umudunu kaybet... sen şikayet et gerekirse konu aç vs vs... benim arada tanıdık ve gönül vardı o nedenle şikayetimi geri çekmek zorunda kaldım. şikayet ettiğim için halen o tanıdığım bana karşı soğuk davranıyor... neyse... Allahım yar ve yardımcın olsun

nurse51 canimm Allah im hakkinda hayirlisi olarak bunu nasib etmis sebdigim kulum bana dua etsin sesini duyayim die insallah bugúnlerini unutturacak melegin en kisa zamanda gelir maddi manevi yardim etsin Allah im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…