Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Benim dr ulun bey kontrolleri muayenehanesinde oldum opu ve transfer liv hospital da oldu
arkadaşlar doktor ulun uluğ hakkında bilgisi olan varmı tedavi gören varmı aranızda iyi yada kötü izlenimleriniz nelerdir?nasıl bi doktor sizce?yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Oyy dogru senin iki cimcimen gelcek seninki daha farkli iki tane ben tek oldugum halde zamanla agirlasiorum seninki iki tane dahada agirlasican bende az az basladim cok bisey almayacam canim ben bir iki topluom dogunca alirim insallah daha cok sen tecrubelisin bebekler cok cabuk bûyûyor Allah im ya yesinler ikizlerini insallah sorunsuz alirsin canim kucagina hepimiz aliriz insallah

canlarım iyi dilekleriniz umut verici sözleriniz ilginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum iyi ki varsınız:) izin almak istemediğim için cumartesi bir başka doktora gösterecem cd mi. aynı yanıtı alırsam da bir yol çizeceğim tabi. ilk işim burda bi başlık açmak olmak ondan eminim sonra Aygül hanımı mı ararım hastane yönetimini mi ararım yoksa direkmen sağlık bakanlığını mı bilmiyorum. aklım bir yandan unut yeni tedavine odaklan diyor ama kalbim çok acıyor

3 olunca öyle oluyor artık rutin bişeymiş gibi seni iyi anlıyorum canım ama inşallah sonsuz mutluluğu yaşarsın bu son tedavin olur senin de kucağın dolar yüzün güler. rabbim görsün hepimizi artık

ben bu hafta sonu cesaretimi topladim ve aldim birkac bisey. dianthus gibi ben de hep korktum ve erteledim..hayirlisi olur insallah.
sen aldin mi?
Evet canim iki hafta ònce bir tulum aldim pembisli grili gecen gúnde pijama takimi askili tulum bir iki elbise tarzi kiyafet evdr giyecegi rahat edecegi tarzdan aldim cok kúcúk almiorum kirki cikana kadar zate tulum tarzi giyer kisa geldigi icin devamli bataniyesinde olur zaten cok cabuk búyùyorlar sonra geceriz baska kiyafetlere bende korkuorum biz anneler daha rahme ilk konuldugundan beri baslamiomu zate bu korkular

oy oy evde giyeceği kıyafetini yesinler onun. canımmm rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnn

Canim ben de 4.000 alabilir miyim?

Sayfalar bayagi ilerlemis oku oku zor bitiridm valla :) allah nesenizi eksik etmesin guzel anneler ve anne adaylari..

KIZLAR NEŞELİ PEK GİREMEDİ SANIRIM DUAMIZ EKSİK KALMASIN DAHA 10 GÜNÜMÜZ VAR EN AZINDAN ALANLAR SAYILARINI 1.000 -2.000 ADET ARTIRIRSA TAMAMLARIZ ALLAHIN İZNİ İLE HADİ GAYRET SON İKİ ARKADAŞIMIZ KALDI...

HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

TOPLAM:43.000 KALAN: 27.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:
@@birkadın..................................:

KIZLAR NEŞELİ PEK GİREMEDİ SANIRIM DUAMIZ EKSİK KALMASIN DAHA 10 GÜNÜMÜZ VAR EN AZINDAN ALANLAR SAYILARINI 1.000 -2.000 ADET ARTIRIRSA TAMAMLARIZ ALLAHIN İZNİ İLE HADİ GAYRET SON İKİ ARKADAŞIMIZ KALDI...

HAFTAYA CUMAYA KADAR (31.07.2015)

TOPLAM:47.000 KALAN: 23.000

@@neşeli41 ............................. : 5.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:

Arkadaşlarım çok kötü bir gündü.Gece 03.00 te çatlatma iğnemi yapacaktım ve çarşamba günü saat ikide opu işlemi olacaktı.Evdeki bütün saatleri telefonları kurdum nasıl oldu bilmiyorum hiçbirini duymadım.Aman Allahım dedim sabah uyanınca bir çığlık attım.Bu kadar önemli bir şey için nasıl olurda kalkamam ben diye ağlayıp durdum.sabah altıydı uyandığımda hemşireyi aradım o saatte sağolsun panik yapma hocayla konuşup seni ararım dedi.Eşimle daha fazla evde duramadık ve dışarı attık kendimizi.telefon geldi ve 8.30da iğnemi yapmamı söylediler.bu durumda çarşamba gün saat 5 te hastanade olacağız ve 7 gibi yumurtalar toplanacak Allahın izniyle.Sabah çektiğim sıkıntıyı sizlere anlatamam.Çok zordu bir anda herşey bitti sandım ama ne ağlamaydı şu an bile gözlerim dolu dolu.Sağolsun dr.hemşiresi lütfen üzülmeyin rahat olun bişey yok desede.

Ah ne stres olmuş senin için İçini ferahlat artık. Hemşire de sıkıntı yok demiş. İnsanlık hali bunda da vardır bir hayır. Önemli olan çatlatma iğnesinden 36 saat sonra toplanması. 4-5 saatte yumurtalarına hiçbir şey olmamıştır inşallah. Her gecikmede bir hayır vardır. inşallah bunun arkasındaki hayır da bebeğinin sana gelecek olmasıdır.

Canım yaaa teşekkür ederim.Evet bende inandım buna eşime vardır bunda da bir hayır dedim.Ama biliyor musun hala etkisindeyim.

Tatlım endişelenme hoca geldiğinde ilk olarak opu ve transferi aldığı için o saate ayarlıyor iğneyi ..önemli olan iğneden sonra saatinde toplamak için rahat olsun..

Datlım benim doktorumun söylediği birşey var, yanlış yapılan iğne pozitif olur diye. Ben de seninkine benzer şeyler yaşamıştım. Doktorum OPU dan önceki iğnemi 21:30 da yapmamı sıkı sıkı tembihlemişti. Ben de tabiki saati kaçırıp 22:30' da vurundum. Aksilikler daha bitmedi, OPU günü saat 09:30' da muhakkak hastanede hazır bulunmam söylendi. Şubat ayıydı ve ben Eskişehir'den Ankara'ya trenle gidip geliyordum, geç kalmamak adına trenimi 08:00' e almıştım. Ancak eşimle treni kaçırdık, tabi ben de keçileri kaçırdım. Nasıl ağlıyorum yumurtalarım çatlayacak ve yetişemeyeceğim diye. Hemen doktorumu aradım sakin ol, bir saat gecikme çok birşey değiştirmez diye. Her yer kar trenler rötarlı, ben hıçkıra hıçkıra garda ağlıyorum, etrafımdakilerin tuhaf bakışlarına aldırmadan. Neyse bir sonraki trende Allah'tan yer varmış ve hastaneye geçte olsa varabildik ve netice Oğluşum çok şükür ki benimle. Çok zor bir gündü, aklıma geldikçe hala içim sızlıyor. Neyse tatlım çok uzattım senin de hikayen var işte pozitif sonrası anlatabileceğin. Umarım senin aksiliklerin de pozitifin olur.

Çok güzel bir hikaye.....İnşallah Allahın izniyle bende anlatırım böyle tatlı tatlı.Çok sevindim şimdi yüzümde kocaman bir gülümseme
Teşekkür ederim kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun.Allahım yavrularınızı bağışlasın.

güle güle giyinsin saglicakla kuzun insallahhh

o anki sokunu anlayabiliyorum. ama arkadaslarinda dedigi gibi önemli olan igneden 36 saat sonra toplama isleminin yapilmasi. bikac saate yumoslarina hicbiseycik olmaz allahin izniyle. hatta tam kivama gelirler insallah. rabbim ne eylerse güzel eyler simdiden hayirli olsun opun bol saglikli yumoslarin olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…