Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım, ne güzel motivasyonla başlıyorsun tedaviye. Benim de 3. denememde oldu ve senin gibi doktorum en başından çok umutlu konuştu. Bu sefer senin de olacak Allahın izniyle.

Canim cok sagol Allah razi olsun tatlım keske birkere daha deneseydinAllahim hayırlısıyla nasip etsin Insallah bak benim kaçıncı deneme ama yinede senin kararın kuzm bende bugun kan tahlili yaptılar yarin çıkacak sonuç Rabbm herkese hayırlı haberler duyursun kuzm

Canim benim cok sevindim Allahim Insallah hayırlı guzelsonuçlarla bebek haberinle son denemen oLur hersey gönlünce olsun

Hmm anladım canım çok sağol bende genart ı duydum volkan Baltacı yı Aysun hanımı bilmiyordum... masraf olarak ne kadar tutmuştu canım?
canım amh için adetli olmaya gerek yok. benim dr um amh değerlerime sadece göz attı ve önemli olan ultrason dedi. eğer drun istemediyse yaptırıp morelini bozma derim. amh şuanda yumurta rezervini gösteren en iyi test diyorlar ama yapılan çalışmalar aydan aya farklılık gösterebildiğini hatta d vitamini takviyesinin amh değerini arttırdığını göstermiş. 1 ün üstü olması iyi ama üst sınırı hatırlamıyorum.

nasıl sevindim tüylerim diken diken oldu.... Rabbim yüzünde güneşler açtırsın inşallllaahhhh....

Hmm anladım canım çok sağol bende genart ı duydum volkan Baltacı yı Aysun hanımı bilmiyordum... masraf olarak ne kadar tutmuştu canım?
bana sormamışsın ama amh la kafayı yemiş biri olarak cevap vereyim dedim :) bu forum da bile bir sene 0,15 çıkan değerin bir sene sonra 1 üzerine çıktığını söyleyenler var. o nedenle eğer drun istemediyse yaptırma.

Hmm anladım canım o zaman doktor isterse yaptırayım tüp bebeğe kadar ne kadar test varsa elimde bulundurayım diyordum bende o zaman yaptırmam canım Sağol

Canimm listeye beni de alirmisn

Ayy canim ben bile heyecanlandm seni dusunemyrm :) insallahh bu sefer olacak Allahin izniyle o mubarek topraklarda yapilan dualar yerini bulur insallahh

Benim amh 2 ay o önce 0.44 ama Dr tekrar test istedi bazen bunda artışta olabiliyor dedi ve bugün patoloji sonucunda aldım çok şükür temiz cikti Dr 2 ay normal deneyin sonrasında gelin aşılama yada tüp bebeğe başlarız yeni test sonucuna göre çok mutluyuz bugun

ilk adet tarihime göre 18 haziran 7+0 günlük hamileyken doktora gittim kese 12,5 mm olduğunu söyledi. transfer tarihim 6 temmuz. doktor kesenin yeteri kadar büyümediğini haftaya bir daha gelmemi söyledi.7 haftalık hamileyken kese boyutu ne kadar olmalı ? bileniniz varmı

Canim benim insallah hayirlisiyla sadece dok. Kuruntu yapmistir yada geriden bùyùyordur bazen bu normel oluor benim dok. Tedsvi yapti okadar hicbir degerimi bilmem btchcg disinda hic sormadim oda sòylemedi Allah tan dememis kafama takardim ama dur arkadaslarim yardimci olur bilen varsa

Oyyyyyyy kuzuma prenses geliyomus saglikla sihatle zamaninda Gelsin

Çok sevindim canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa olacak..dualarım seninle tatlım..hep böyle umutlu pozitif ol...

Oh maşallah Bir prenses daha geliyor. Sağlıcakla kavuş yavruna inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…