Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sadece 8 arkadaşımız kalmış ve gerçekten yürekten inanıyorum, sizlerin de güzel haberleriyle mutluluk gözyaşları dökeceğiz...

Cerencim ellerine sağlık cok güzel bir liste olmuş gülüm. Ben tedaviye başladım 13 ağustos kan tahlilim var.listede tedaviye baslayacak görünce yazmak istedim hoş gör heyecan işte. Iki tane transfer edildi.ve bu benim 3.denemem
Öptüm seni.

Canım benim sen de sevinç katacaksın inşallah..

TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE2. Gün embiryo transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@duyibo : HAMİLE 5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE 5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi Bir kızı bir oğlu olacak
gygry : HAMILE5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
papyonkilikli : HAMİLE 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
4 4343 : HAMİLE 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.

SEMCAN : TEST TARİHİ :13.08.2015 3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 3. Denemesi.

sultan1356 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@Cudis : Tedaviye başlamak için bekliyor
S Sky_sun : Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor

Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre

CANLARIMM İLK DEFA BİR DUAMIZ BU KADAR UZADI . KALDI 23.000 ARAMIZDA PAYLAŞIRSAK HAFTAYA BAĞIŞALAYALIM DERİM.

HAFTAYA CUMAYA KADAR (14.08.2015)

TOPLAM:50.000 KALAN: 20.000

@@neşeli41 ............................. : 8.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:2.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:

YİNE MAŞALLAH HAMİŞLERİMİZ COĞALMIŞ 4 4343 CANIM GÖZÜN AYDIN .ALLAHIM KUÇAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ. S Sky_sun CANIM BAŞIN SAĞOLSUN ALLAHIM SABIR VERSİN . YERİ MEKANI CENNET OLSUN İNŞ. HAMİLE ARKAŞLAR UMARIM HERSEY YOLUNDADIR ARTIK DOĞUM HABERLERİ ALMAYA BAŞLAYACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ... BU ARADA BEN TEDAVİDEN VAZGEÇTİM VE COK RAHATIM ALLAHIM NASİP EDERSE BOYLEDE NASİP EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM , UMUTSUZ DEĞİLİM AMA TÜP BEBEK İSTEMİYORUM ARTIK İÇİMDEN BİR HİS ARTIK BIRAK DİYOR ... HEPİNİZİ ÖZLEMLE KUÇAKLIYORUM VE SİZLERİ SEVİYORUM ALLAHIM GÖNLÜNÜZÜN MIURADINI VERSİN İNŞALLLAHH...

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. keşke birkere daha deneseydin tabi bu karar yine senin kararın. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallh..

Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin, bazı doktorlar bebek fikrinin kafadan atıldığında olacağı inancındalar. Umarım senin de öyle olur canım. Bizleri yalnız bırakmazsın diye umuyorum.

Hoşgeldin canım, nerelerdesin cidden. Bebişin nasıl, hamilelik nasıl gidiyor? Umarım bir sıkıntı yoktur.
sagol canım uzun zamandır yazamadım ama takip etmeye çalıştım.. işler yogundu biraz.. arada (akıntı falan) korkutsada iyi gidiyor çok şükür.. kızım olacak teyzesi.. yarında ayrıntılı ultrasonum var. onuda atlattıkmı rahatlıycam inşallah..

Sağol canım allah razı olsun. Rabbim gönlümüzün muradını verir inşallah. Beklemek çok zor Rabbim sabır versin valla sabır olmasa ne yapardık

Prensesimiz geliyor, oh maşallah.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonda da güzel sonuçlarınız olsun inşallah..

Canım 3000 aldım

Prensesimiz geliyor, oh maşallah.. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonda da güzel sonuçlarınız olsun inşallah..
Canım sen ankarada tedavi olmuştun dimi? Doktorun kimdi Hangi hastane ? Amh testine adetliyken mi bakılıyor bilgin var mı canım

Canım sen ankarada tedavi olmuştun dimi? Doktorun kimdi Hangi hastane ? Amh testine adetliyken mi bakılıyor bilgin var mı canım
Hatta bir yakınıma daha tavsiye etmiştim ve tedaviye başlamıştı Aysun Hanım' la. Herşey çok güzel devam etti. Bu cuma da hayırlısıyla sonucunu alacak. O da çok memnun kalmış. Bir de ben 5 yıl doğumevinde çalıştım. Böyle sürekli dili dualı, mütevazi, anlayışlı bir jinekolog görmedim.

Hmm anladım canım çok sağol bende genart ı duydum volkan Baltacı yı Aysun hanımı bilmiyordum... masraf olarak ne kadar tutmuştu canım?

Hmm anladım canım çok sağol bende genart ı duydum volkan Baltacı yı Aysun hanımı bilmiyordum... masraf olarak ne kadar tutmuştu canım?
Volkan Baltacı Genetik uzmanı ve Aysun Hanımın eşi. Merkeze 5.000 ödedik. Bir de bizim piyazoelektrik yapıldığı için artı 900, ilk tahliller ve genetik için artı 900 daha vermiştik. Ben Aysun Hanım da 2 kez tedavi gördüm. İlkinde döllenme olmadığı için ikinci tedavide piyazo yapıldı. Sperm yumurtaya bırakılınca elektrik veriliyormuş döllenme olsun diye.

kızlarrr ben geldimm yeni heyecan yeni umutlarla
bugün ilk kanımı verdim estrojen tsh ve progesteron gayet normal çıktı. yarın ilk iğneme başlıyorum. hatta demez mi doktor ayın 21 inde transfer planlıyorum 5. gün olarak. ay sadece plan tutat tutmaz ama ço mutlu oldum duyunca. muayenede de yumurtalıklarınız çok güzel bu sefer gebe kalacaksınız inşallah dedi. ben de umutluyum dedim çekirge bir sıçrar iki sıçrar bu benim 3. denemem dedim:):):)
Allahım bu sefer umudumu söndürmesin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…