şöyle bol hamişli listemizi bi yayınlasan da gözlerimiz bayram etse acıkNe zamandır giremiyordum.Çooook sevindim canım benim. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Yaşasın hamile olmayan kalmasın
Aynen, ne kadar az kişi kaldığını görelim ve kalanlar için topluca dua edelim. Zaten zamanla hepinizin hamişler olarak yazıldığını göreceğiz inşallahhhhhh.şöyle bol hamişli listemizi bi yayınlasan da gözlerimiz bayram etse acık
Başınız sağolsun canım. Hasara takma kafanı, bizde de %30 civarı çıkmıştı DNA hasarı, eşin muhakkak E vitamini kullansın ve incir, kuruyemiş, balık yesin. Moralini bozma Rabbim Ol dedimi olur.Kızlar selam uzun zaman oldu giremedim eşimin babasını kaybettik4 4343 canım çok sevindim allah kucağına alacağın günleri de nasip eder inşallah. Bizde dna hasar testi yaptırmıştık dün sonucu çıktı % 25 hasar çıktı % 20 in altında olmalıymış doktor ilaç tedavisi verdi eylül de kontrol var Bakalım artık sonuç ne olur kim bilir Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Sağol canım doktor ilaçlar verdi bakalım zaten çok büyük hasar yokmuş. Rabbim yardımcımız olsun inşallah..Başınız sağolsun canım. Hasara takma kafanı, bizde de %30 civarı çıkmıştı DNA hasarı, eşin muhakkak E vitamini kullansın ve incir, kuruyemiş, balık yesin. Moralini bozma Rabbim Ol dedimi olur.
Allah razi olsun kuzummmm .Rabbim bekleyen tedavide olan butun arkadslarimizin yuzunu guldurur Allahm insallah hersey yolunda gider yarin tekrar kam degerine bakilacak Rabbim sizlerinde hayirlisiyla kucaklariniza aldirsin Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versinNe zamandır giremiyordum.Çooook sevindim canım benim. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Yaşasın hamile olmayan kalmasın
Canim benim insallah gusel sonuclar alirsin KuzummmMerhaba kızlar 4 4343 canım gözün aydın hayirlisiyla kucağına alırsın mucizeni çok sevindim benimde ilk degerim 143 çıkmıştı darısı tedavide olan arkadaşlarımızın başına. .
Pazartesi kontrolumuz vardı ense kalinligina bakıldı ikili test için kan verdim sonuç pazartesi alacağım çok heyecanlı ve stresliyim Rabbim yavrularimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Sagol Canon benim Allah razibolsun hepinizden sizleri seviyorum4 4343 canim coookk sevindim gòzùn aydin olsun insallah hayirlisiyla kat kat katlanir strestsiz sorunsuz dönemlerin olsun insallah @serenalar canim benim insallah hayirlisiyla raporlarin temiz cikar annesi S Sky_sun canim basiniz sag olsun Allah im yardim etsin sabir versin
Gorunce bi tuhaf oldum insallah hayirlisiyla ben ve digerr arkadslarimin hayirlusiyla devam eder Tedavi asamasinda olan arkadslariminda hayirlisiyla kaliteli yumuslari ve hayirlisiyla hamile haberlerini duyariz BU topikde hamile arkasslaeimuzida kalmayacak insallahTÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
R ravza54 : HAMILE5. Gün embriyosu tek transfer edildi Bir kızı olacak
Muhtemel doğum tarihi: 15.11.2015- 2. denemesi
Doga14 : HAMILE 5. Gün embiryosu transfer edildi İki tane kızı olacak.
Muhtemel doğum tarihi: 17.11.2015- 4. denemesi
dianthus : HAMILE 3. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 09.11.2015- 3. denemesi
Spring2014 : HAMILE 5. Gün embiryosu,2 tane transfer edildi Bir kızı olacak
Karpuzcilek_d : HAMILE 2. Gün embiryo transfer edildi Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi :12.11.2015-1. denemesi
ceren20 : HAMİLE 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Bir oğlu olacak
Muhtemel doğum tarihi: 20.12.2015- 1. denemesi
@kiriziantem86:HAMİLE5. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi.
@duyibo : HAMİLE5.Gün embriyosu transfer edildi.
@serzenis87 :HAMILE5. Gün embiryosu, tek transfer
miniss : HAMILE
Annecik75 : HAMILE 3 . Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
izmirinsani : HAMILE 3. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi Bir kızı bir oğlu olacak
gygry : HAMILE 5. Gün embiryosu, 2 tane transfer edildi
A ahalli : HAMILE5. Gün embiryosu transfer edildi
I ilk_snf : HAMILE
sedef21 : HAMİLE (TEDAVİSİZ)
astaravistama :HAMİLE 5. Gün embriyosu tek transfer edildi.
@serenalar: HAMİLE5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
papyonkilikli : HAMİLE 2. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
4 4343 : HAMİLE3. gün embriyosu 2 tane transfer edildi.
sultan1356 : Tedaviye başlamak için bekliyor
@Cudis : Tedaviye başlamak için bekliyor
@SEMCAN:Tedaviye başlamak için bekliyor
S Sky_sun : Tedaviye başlamak için bekliyor
aysesahra : Tedaviye başlamak için bekliyor
dnzderya : Tedaviye başlamak için bekliyor
neseli41 : Tedaviye başlamak için bekliyor
nurse51 : Tedaviye başlamak için bekliyor
Kızlar hata ya da eksik varsa bildirin. Düzelteyim. Hamile arkadaşlar muhtemel doğum tarihini ve kaçıncı denemede hamile kaldıklarını yazarlarsa listeyi düzenleyeyim ona göre
Kislar Yanlis oldu özür dilerim BU topikde hamile olmayan arkadsimiz kalmayacak insallah Allahim hepimizin gonlunune gore versin sizleri cok seviyorumGorunce bi tuhaf oldum insallah hayirlisiyla ben ve digerr arkadslarimin hayirlusiyla devam eder Tedavi asamasinda olan arkadslariminda hayirlisiyla kaliteli yumuslari ve hayirlisiyla hamile haberlerini duyariz BU topikde hamile arkasslaeimuzida kalmayacak insallah
Sagol Canin bemim Rabbim hayirlisiyla herkese nasip etsin kuzum insallah en kisa zamanda senin ve digerr arkaslariminda haberini duyacaz Insallah ben inaniyorum hepimizde hayirlisiyla gorecez ogunleri canlarimÇok sevindim canım.Allah tamamına erdirsin inşallah...tebrikler...
Sagol Canion benim Allahim buyuk insallahssağlıkla sihhatle kucagina aldirsin hayirli Haberler duyursun kuzum Bana bak kuzum burada Doktorlar Hic Umit vermediler kacinci deneme Allahim buyuk neyler eyler enguzelini eylerKızlar selam uzun zaman oldu giremedim eşimin babasını kaybettik4 4343 canım çok sevindim allah kucağına alacağın günleri de nasip eder inşallah. Bizde dna hasar testi yaptırmıştık dün sonucu çıktı % 25 hasar çıktı % 20 in altında olmalıymış doktor ilaç tedavisi verdi eylül de kontrol var Bakalım artık sonuç ne olur kim bilir Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Kızlar selam uzun zaman oldu giremedim eşimin babasını kaybettik4 4343 canım çok sevindim allah kucağına alacağın günleri de nasip eder inşallah. Bizde dna hasar testi yaptırmıştık dün sonucu çıktı % 25 hasar çıktı % 20 in altında olmalıymış doktor ilaç tedavisi verdi eylül de kontrol var Bakalım artık sonuç ne olur kim bilir Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Başınız sağolsun canım ben de merak etmiştim seni. Mekanı cennet oldun. Dna hasarını bizde yaptıracaktık ama gerek yok dedi doktor sen de takma kafana RAbbim ol dicek olacak inşallah hepimizin yüzü birgün gelip gülecekKızlar selam uzun zaman oldu giremedim eşimin babasını kaybettik4 4343 canım çok sevindim allah kucağına alacağın günleri de nasip eder inşallah. Bizde dna hasar testi yaptırmıştık dün sonucu çıktı % 25 hasar çıktı % 20 in altında olmalıymış doktor ilaç tedavisi verdi eylül de kontrol var Bakalım artık sonuç ne olur kim bilir Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
Sagol Canion benim Allahim buyuk insallahssağlıkla sihhatle kucagina aldirsin hayirli Haberler duyursun kuzum Bana bak kuzum burada Doktorlar Hic Umit vermediler kacinci deneme Allahim buyuk neyler eyler enguzelini eyler
Kızlar selam uzun zaman oldu giremedim eşimin babasını kaybettik4 4343 canım çok sevindim allah kucağına alacağın günleri de nasip eder inşallah. Bizde dna hasar testi yaptırmıştık dün sonucu çıktı % 25 hasar çıktı % 20 in altında olmalıymış doktor ilaç tedavisi verdi eylül de kontrol var Bakalım artık sonuç ne olur kim bilir Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?