canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. keşke birkere daha deneseydin tabi bu karar yine senin kararın. Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallh..
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin, bazı doktorlar bebek fikrinin kafadan atıldığında olacağı inancındalar. Umarım senin de öyle olur canım. Bizleri yalnız bırakmazsın diye umuyorum.
Canim cok sagol Allah razi olsun tatlım keske birkere daha deneseydinAllahim hayırlısıyla nasip etsin Insallah bak benim kaçıncı deneme ama yinede senin kararın kuzm bende bugun kan tahlili yaptılar yarin çıkacak sonuç Rabbm herkese hayırlı haberler duyursun kuzm
Allah im hayirli evlat nasib etsin saglikli olsunda kucagina al cinsiyet biz anneler icin hic önemli olmadi zaten senin gibi gúclú bir kizcen olsun ama cok erken degisebilir kuzumm agrina gelince cok cok normel dahada artacak agrin ilerledikce benim kasiklarim ve belimden haric rahmimdede basladi kasilmalar dok. Hersey cok normel bu sancilarr olcak vúcut kendini bebegine hazirlio annesi onunla búyúyorsun ama sen yinede dikkat ettcanlar cinsiyetimiz büyük ihtimal kız... :) Allahım hepimizinkini tamamına erdirip sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin. bekleyenlere en tez zamanda nasip etsin... bugünlere eriştiren rabbime şükürler hamdlar olsun...
papyonkilikli arkadasima katiliyorum beni en cok umutsuzluga sürükleyen AMH degerim oldu. Doktor istemedigi sürece yaptirma derim. yani bu benim sahsi fikrim. Cünki önemli olan ultrason daki yumurta sayisi...Canım sen ankarada tedavi olmuştun dimi? Doktorun kimdi Hangi hastane ? Amh testine adetliyken mi bakılıyor bilgin var mı canım
amin insallahh. rabbimin izniyle buraya insallah hamileyim yazarsin en tez zamanda. tedavin hayirli ugurlu olsun.kızlarrr ben geldimm yeni heyecan yeni umutlarla
bugün ilk kanımı verdim estrojen tsh ve progesteron gayet normal çıktı. yarın ilk iğneme başlıyorum. hatta demez mi doktor ayın 21 inde transfer planlıyorum 5. gün olarak. ay sadece plan tutat tutmaz ama ço mutlu oldum duyunca. muayenede de yumurtalıklarınız çok güzel bu sefer gebe kalacaksınız inşallah dedi. ben de umutluyum dedim çekirge bir sıçrar iki sıçrar bu benim 3. denemem dedim:):):)
Allahım bu sefer umudumu söndürmesin inşallahhhh
ooo bir kizce dahami geliyor maasallah subhanallah. gözünüz aydin.canlar cinsiyetimiz büyük ihtimal kız... :) Allahım hepimizinkini tamamına erdirip sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin. bekleyenlere en tez zamanda nasip etsin... bugünlere eriştiren rabbime şükürler hamdlar olsun...
Canım insallah degerlerin kat ve kat katlanır. Benim bugün 7.gunum.1 ağustosta olmuştu transfer. Belimde ve kasiklarimda ağrı var. Ama hiccc belirti aramayacam.istedigim tek şey sonucu pozitif almak ve heyecanla eşimin boynuna sarılmak. Ahhhh canım o kadar heyecanliki oda.Allahim sen yardım etGunaydin kizlar nasilsiniz cumaniz mubarekbolsun dualariniz Kabul olsun Semcancim kacinci gunundesin Test tarihin nesaman insallah guzel Haberler verirsin canim bende bugun ikinci testin sonucunu alacam Allahim hepimizin hakkinda versin
canım benim şuan reglim var ama zorlayıp bitirmeye çalışırım benimkini 10.000 yapAYŞESAHRA ARKADAŞIMIZ İÇİN;
CANLARIMM İLK DEFA BİR DUAMIZ BU KADAR UZADI .KALDI 17.000 ARAMIZDA PAYLAŞIRSAK HAFTAYA BAĞIŞALAYALIM DERİM.
HAFTAYA CUMAYA KADAR (14.08.2015)
TOPLAM:53.000 KALAN: 17.000
@@neşeli41 ............................. : 8.000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:3.000
@@ceren20..................................:
@@dnzderya ...............................:6.000
.@@cudis.......................................:3.000
@@dianthus................................:1.000
@@ravza54..................................:5.000
@@jonguil....................................:5.000
@@ayşesahra..................................:5.000
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:
@@nurse51....................................:
@@spring2014................................:
@@nurselmira...............................:3.000
@@papyonkilikli.............................:5.000
@@serenalar.................................:
@@miranaz....................................:
@@prensess38...............................:4.000
@@birkadın..................................:
canım hayırlı cumalar cinsiyet belli olur gibi olmuş ne güzel hem de kızmış sağlıkla kucağına al inşallah darısı da bize olsun inşallah çifter çiftercumalarınız müjdeli olsun arkadaşlar.
aminnn inşalllllaaahhhhh.... Rabbim bir de beni işyerimdeki zalimlerin vicdansızların ve leş kargaların elinden kurtarsa...canım hayırlı cumalar cinsiyet belli olur gibi olmuş ne güzel hem de kızmış sağlıkla kucağına al inşallah darısı da bize olsun inşallah çifter çifter
canım benim ya özelde hep aynı sorun maalesef inşallah Allah onlara vicdan merhamet versin. gerçi sen kamuda mıydın?aminnn inşalllllaaahhhhh.... Rabbim bir de beni işyerimdeki zalimlerin vicdansızların ve leş kargaların elinden kurtarsa...
ah kuzum ah ben dikkat ediyorum ama öyle çalışma arkadaşlarım var ki. bşr tanesi tam bir leş kargası diğerleri vicdansız ve gaddar. bu aralar çok canımı sıkıyorlar... ama sabrediyorum. Allahım en büyük hakem ve adil olandır ona havale ediyorum. 3 gündür ağrılarım olmasına rağmen hakketen çok zorluyorlar. bir de dedikodu Rabbime sığınıyorum....Allah im hayirli evlat nasib etsin saglikli olsunda kucagina al cinsiyet biz anneler icin hic önemli olmadi zaten senin gibi gúclú bir kizcen olsun ama cok erken degisebilir kuzumm agrina gelince cok cok normel dahada artacak agrin ilerledikce benim kasiklarim ve belimden haric rahmimdede basladi kasilmalar dok. Hersey cok normel bu sancilarr olcak vúcut kendini bebegine hazirlio annesi onunla búyúyorsun ama sen yinede dikkat ett
Allahım hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallllaaahhhh...ooo bir kizce dahami geliyor maasallah subhanallah. gözünüz aydin.
özel değil kuzum devlet bir de. 4,5 yıl özelde çalıştım böyle amirler görmedim. ki zamanında emekli asker ve polislerle çaılşmış bir insanım canım ya. amiri de iş arkadaşı da ayrı. çok bunaldım. özel olsa şuan bırakırım giderim ama devlet olunca onca kpss emeğim aklıma geliyor susuyorum. Rabbime havale ettim hepsini...canım benim ya özelde hep aynı sorun maalesef inşallah Allah onlara vicdan merhamet versin. gerçi sen kamuda mıydın?
sabır kuzum sabır. en kötü hissettiğin anda bebeğini getir aklına mutlu olmak için ötesi var mı:) derler ya Rabbim her yer de iyi insanlarla karşılaştırsın kötü niyetli zalimlere de iyilik versin hidayet versin. üzme kendini iki gün sonra rapordu doğumdu biraz uzak kalırsın sonra rabbim ne kapılar açar. öptüm seni muaahhhhözel değil kuzum devlet bir de. 4,5 yıl özelde çalıştım böyle amirler görmedim. ki zamanında emekli asker ve polislerle çaılşmış bir insanım canım ya. amiri de iş arkadaşı da ayrı. çok bunaldım. özel olsa şuan bırakırım giderim ama devlet olunca onca kpss emeğim aklıma geliyor susuyorum. Rabbime havale ettim hepsini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?