Sagol Canon benim Evet aradim Allahim izniyle 400 olmus Allahim herkese saglikla nasip etsin Allah razi olsun sizlerden4343 canım ikinci test sonucun çıkıyor bugün değil mi sağlıkla katlanmıştır inşallah değerin
Gözün aydın olsun canımmmm..Kuzum benim insallah pozif sonuc alirsin surda ges gun kaldi rahat ol Gebilde HIV helirrtim yoktu sadece belimle karnim agridi bir Orte BU arada degerim 400 olmus insallah sağlıkla devam eder benim ve butun arkadslarimizin Allahim hayirli Haberler duyursun
canım benden vereyim sana 3.000 adet o zaman ben 5.000 okurum. belli olmaz senin duan daha kıymetlidir belki....
Ah kuzum benim Allahim hepimizin dualarini Kabul etsin insallah hepimizin yuzu gulsun sevgilercanım benden vereyim sana 3.000 adet o zaman ben 5.000 okurum. belli olmaz senin duan daha kıymetlidir belki....
Sagolun Kislar Allah razi olsun hepinizden seviyorum sizleriGözün aydın olsun canımmmm..
Rabbim gönlüne göre versin canım. Allah olmayacak şeyi istetmezmiş. Vardır bunda da bir hayıryaa kızlar çok heyecanlıyım ömründe hiç hayal kurmamış kuramamış biri olarak ben bir kız bir oğlumu olduğunu hayal ettim bugün adlarını da Gökçe ve Göktuğ koydum
İSTİYORUM NAPIYIM
Canimm biliyormusunn isimler hayalimdeki isimlerr eger Rabbim nasip etseydi Göktuğ ve Alptuğ istyrduk esimle Rabbim sana nasip eder insallahh.. Bu ortak nokta cok bi mutlu etti beni :)yaa kızlar çok heyecanlıyım ömründe hiç hayal kurmamış kuramamış biri olarak ben bir kız bir oğlumu olduğunu hayal ettim bugün adlarını da Gökçe ve Göktuğ koydum
İSTİYORUM NAPIYIM
Canım benim yaaaa inşallah ikizlerin olur inşallah....yaa kızlar çok heyecanlıyım ömründe hiç hayal kurmamış kuramamış biri olarak ben bir kız bir oğlumu olduğunu hayal ettim bugün adlarını da Gökçe ve Göktuğ koydum
İSTİYORUM NAPIYIM
hadi hadi inşallah. rabbim nasip etmeyi şeyin hayalini kurdurmazmış.yaa kızlar çok heyecanlıyım ömründe hiç hayal kurmamış kuramamış biri olarak ben bir kız bir oğlumu olduğunu hayal ettim bugün adlarını da Gökçe ve Göktuğ koydum
İSTİYORUM NAPIYIM
Kızlar size bisey sormak istyrm . Benim calistgm yerde bi abla var yegenine tup bebek yaptrdilar olmadi. Problemleri sperm azligi ve yapisal bozuklukmus. Tedavi surecinde bi yerden bi karisim almislar esi bu karisimi kullanmis ve negatiften 2 ay sonra kız hamile kaldı. Benimde durumumu biliyor bu karismdan esinde kullansn dedi beni bunu yapan kisiye yonlendrdi. Adam biyoenerji ile ugrasip boyle karisimlar hazirliyormus. Bugn esimle gorusmeye gittik durumu anlattik esime dedgi gibi macun gibi bisey verdi. Bana seninle alakali bi durum var mi dye sordu testlerde bisey cikmadi dedim. Göbek kaymasi falan yok degil mi dedi valla bilmiyorum oyle bisey duymadim dedim. Gel bi bakalim dedi uzandm karnima bastirdi senin gobegin kaymis tabi hamile kalamazsn dedi. Ac karna sabah saatinde gelmen lazm zor degil 5 dk da duzelir dedi. Hic böyle birsey duyaninz oldu mu yada yaptiraniniz?? Gercekten dogru olabilir mi yaa
Canim ben antalyada yaşıyorum bu isi yapan kisinin klinik gibi bir yeri var ama amatörce bi yer açıkcası bende kararsiz kaldm ama cevre illerden bile cok geleni oldgnu ogrendm cok kisinin gebe kalmasina vesile olmus.. Bilemedm ama anneme sordum o da bi tanidigin kizininda bebegi olmadgi icin bu islemi yaptrip ertesi ay hemen hamile kaldigini soyleyince sıcak bakmaya basladm.. Hakkimizda hayrli olani versn RabbimBen duydum canim. göbek kayması ve eş çıkması varmış. Bu ikisi hatta birbirinden farklı seylermis. Ben yaptıracak bir yer bulamadım. Sen nerde yasiyorsun? Nerde gittiğiniz bu merkez? Benim karnim dikey kesik, bu isten anlayan bir yer bulup baktirmak istiyorum. Bunların yanı sıra bir arkadaşım 2 kere aşılama yaptirdi. Doktor olmayınca tüp bebek için başlayalım dedi. Memleketine gittiğinde bir tanıdığı sülük ve hacamat yaptırmaya ikna etmiş. Bugün hamile haberini aldık. İnşallah senin içinde hayırlı olur
Canim bende duydum hatta enistemin kuzeninin esi yaptirdi cocugu olmuodu rahim yukarda da diolar bu duruma ama ona adetten sonra gelmesi gerektigi söylenmisti bir kadin yapiormus simdi iki cocugu var cok sükür yillarca beklemislerdiKızlar size bisey sormak istyrm . Benim calistgm yerde bi abla var yegenine tup bebek yaptrdilar olmadi. Problemleri sperm azligi ve yapisal bozuklukmus. Tedavi surecinde bi yerden bi karisim almislar esi bu karisimi kullanmis ve negatiften 2 ay sonra kız hamile kaldı. Benimde durumumu biliyor bu karismdan esinde kullansn dedi beni bunu yapan kisiye yonlendrdi. Adam biyoenerji ile ugrasip boyle karisimlar hazirliyormus. Bugn esimle gorusmeye gittik durumu anlattik esime dedgi gibi macun gibi bisey verdi. Bana seninle alakali bi durum var mi dye sordu testlerde bisey cikmadi dedim. Göbek kaymasi falan yok degil mi dedi valla bilmiyorum oyle bisey duymadim dedim. Gel bi bakalim dedi uzandm karnima bastirdi senin gobegin kaymis tabi hamile kalamazsn dedi. Ac karna sabah saatinde gelmen lazm zor degil 5 dk da duzelir dedi. Hic böyle birsey duyaninz oldu mu yada yaptiraniniz?? Gercekten dogru olabilir mi yaa
Canim bende sıcak bakmaya basladm. Aslında adamın söyledgi sikayetler gercekten var bende. Zaten adetim bugun bitti onumuzdeki hafta ici gitmeyi dusunyrm..hayirlisi bakalm belkide gercekten tutunma bu yuzden olmadiCanim bende duydum hatta enistemin kuzeninin esi yaptirdi cocugu olmuodu rahim yukarda da diolar bu duruma ama ona adetten sonra gelmesi gerektigi söylenmisti bir kadin yapiormus simdi iki cocugu var cok sükür yillarca beklemislerdi
Olabilir canim ama ayni seymi bilmiorum biliosun bilim acisindan dok. Pek böyle seylere bakmiolar herseyi denemek lazim tabi zarar vermeden bi dene benim dedigim yöntemin zarari yok sicak suya yatirip asagiya dogru ovuomus kadin aklimda bukadari var insallah sifa olurda bu sefer tedavisiz mucizen gelir Allah im cok búyúkCanim bende sıcak bakmaya basladm. Aslında adamın söyledgi sikayetler gercekten var bende. Zaten adetim bugun bitti onumuzdeki hafta ici gitmeyi dusunyrm..hayirlisi bakalm belkide gercekten tutunma bu yuzden olmadi
Cok úzúldúm gercekten ne diyecegimi bilemedim ne desem icini rahatlatir hicbirsey acin búyúk kaybin derin ama sakin kendini suclama sakin sen elinden geleni yapmistirsin korumustursun Allah im kuzucuklarinin nefesini oraya kadar yazmis iki melegin var artik seni bekleyen aci bir tecrube olmus sana dok. Arastirmadimi su sebepten demedimi Allah im sabir versin cancazim yar ve yardimcin olsunArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Canim cok uzuldumArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Evet cnm doktrlara gore hersey normal biraz arastrnca boyle biseyin varligini kabul ettm ve bu uğurda herseyi yapmayi göze aldım.. Rabbim hicbirseyi bosuna vermiyor kimseyle bosuna karsilastrmyor bizleri..Olabilir canim ama ayni seymi bilmiorum biliosun bilim acisindan dok. Pek böyle seylere bakmiolar herseyi denemek lazim tabi zarar vermeden bi dene benim dedigim yöntemin zarari yok sicak suya yatirip asagiya dogru ovuomus kadin aklimda bukadari var insallah sifa olurda bu sefer tedavisiz mucizen gelir Allah im cok búyúk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?