Canim hicbisey bosuna degilki nusibette òdúlde bosuna degil cok ii yapmisin insallah emeklerinin karsiligini alirsin insallah hayirlisiylaaaEvet cnm doktrlara gore hersey normal biraz arastrnca boyle biseyin varligini kabul ettm ve bu uğurda herseyi yapmayi göze aldım.. Rabbim hicbirseyi bosuna vermiyor kimseyle bosuna karsilastrmyor bizleri..
Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin üzülme demek çok güç ama kendinide suçlama Rabbimin nimetleri o kadar büyük ve yüce ki sana tekrar sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip edecektir her şey bir sinavArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Canim benim okuyunca cok uzuldum Allahim Sabir versin birdaha Boyle aci yasatmasinArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Olabilir canim korkmaaBen bir şey sormak istiyorum histeroskopi yaptıran arkadaşlar varmıdır bir ay önce ben yaptırdım temize çıktı sonucum ama 2 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum bu lekelenmeyi yaşayanlarıniz oldumu ki
Sağol canımOlabilir canim korkmaa
Arkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Tatlım ben laparoskopi ile birlikte oldum histeroskopiyi 5 gün kadar lekeler sürmüştü...Ben bir şey sormak istiyorum histeroskopi yaptıran arkadaşlar varmıdır bir ay önce ben yaptırdım temize çıktı sonucum ama 2 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum bu lekelenmeyi yaşayanlarıniz oldumu ki
Ama bendeki lekeler hemen sonrasında başlamıştı bir ay sonra falan değil...Ben bir şey sormak istiyorum histeroskopi yaptıran arkadaşlar varmıdır bir ay önce ben yaptırdım temize çıktı sonucum ama 2 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum bu lekelenmeyi yaşayanlarıniz oldumu ki
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm..içim acıdı..rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıyı...Arkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Kuzum yaa kıyamam çok üzüldüm çokkkkkArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
canım benim çok üzüldüm ne desek boş ama lütfen kendini suçlama. senin yaptığın herhangi birşey yok. Allahım yar ve yardımcın olsun...Arkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
offff cok coook uzldum allah ım yardımcın olsun kımseye ama hıc kımseye yasatmasın bunuArkadaslar pazar gunu ikizlerimi 21 haftalik erken dogumla kaybettim...napicam hic bilemiyorum neden boyle oldu hic bir seyim yoktu 4 gun oncesinde kontrolum vardi hersey cok iyi gidiyoken basima bu geldi nerde yanlis yaptim...(((
Ben iyiyim taze annecik sen nasılsın. Dönüş ne zaman?Kislar nasilsiniz herseyin hayirlisi Allahtan
Rabbim Kimseye evlat acisi yasatmasin
Allahim kimseyi ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesin
GÖZÜN AYDIN CANIMMSagol Canon benim Evet aradim Allahim izniyle 400 olmus Allahim herkese saglikla nasip etsin Allah razi olsun sizlerden
Iyim kuzum donduk Allahim izniyle birhafta oldum geleli ISIN kötusu turkiyedeki ilaclari burada bulmakta zorlaniyoruz haftaya sali randevum var Allahim hepimize kolayliklar versin Allahim izniyle senin ve diger arkadslarimuzinda mujdeli habwrini alacaz Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBen iyiyim taze annecik sen nasılsın. Dönüş ne zaman?
Allahim Sabirlar versin Rabbimden gelene boynumuz kildan ince*Allahimdan gelene raziyiz Allahim Boyle aci yasatmsin bi daha kuzm saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin sana kuzum@kriziantem86 canım allah sabırlar versin;
iMANIMIZ TAM ELHAMDÜLLİLLAH ...
"Bir kulun çocuğu ölürse, Allah meleklere şöyle söyler:
"Kulumun çocuğunu kabzettiniz mi?"
"Evet" derler.
"Kulum (bu esnâda) ne dedi?''
"Sana hamdetti ve istircâda bulundu'' derler. Bunun üzerine Allah Teâla hazretleri şöyle emreder:
"Öyleyse, kulum için cennette bir köşk inşa edin ve bunu Beytu'l-hamd (hamd evi) diye isimlendirin.''
Tirmizi; Cenâiz, 36; (1021).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?