Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yazdıklarını okurken gözyaşlarımi tutamadım. Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı ve en önemlisi sağlıkla sihatle tamamlayarak kucağına almayı nasip etsin. Rabbim sana ve eşine dayanma gücü versin.

Kuzum ilaclari gittigin dok. Göster o sana aynisini verir merak etme cúnkú bana túrkiyede adet sökúcú vermisti dok. Gösterdim burdaki dok. Kullan dedi ii yapmis vererek dedi insallah hayirlisiyla bulursunn hosgeldin

Seni öyle iyi anlıyorum ki 38 haftalikken kaybettim kızımı herseyi hazırdı besigini bile kendim hazirlamistim ölmeden üç gün önce şuan bunları yazarken bile bogazim düğüm düğüm hep nerde yanlış yaptım dedim kendimi sucladim
Altı ay psikolojik tedavi gördüm birde tüp bebek tedavisine hazırlanırken mucize gibi ben burdayım anne demişti busene iki yıl oldu tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım o zor dönemi annem ve eşim sayesinde atlattim günler geçtikçe hafifleyecek rabbim yardimcin olsun rabbim yeniden anne olmayı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar nasip etsin sana. ..

Kızlar dün bebisim için Mevlüt okuttum evde tüp bebek tedavisine başlarken üç aylık olunca Mevlüt okutturcagim diye niyet etmiştim çok şükür okutturdum
Bugünde ikili testimi aldım Başka Dr gösterdik güzel düşük risk dedi bir hafta çok stresli geçti Allah'a şükürler olsun olumlu çıktı haftaya kendi Dr randevumuz var

Canım okurken içim acıyarak okudum inan o kadar üzüldüm ki içim yandı rabbim sabır versin bir daha böyle bi acı yaşatmasın inşallah. Kaderimize yazılı şeyler işte mecbur yaşıyoruz rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu nasip etsin inşallah. Üzülme canım benim düşünmemeye çalış kendini rahat hissettiğin şeyleri yap sürekli rabbim güç versin sabır versin inşallah...

Allah kabul etsin canım... Rabbim inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..

Cumartesi gece okumuştum ilk haberini pazar sabah kahvaltıda bile ağladım düşündükçe seni. Hiç bir şey teselli edemez mümkün değil ama bunun da bir sınav olduğunu unutma kuzum. Rabbim sabrınızı bol versin illa ki bu da geçecek illa ki sen de sağlıklı bebeğini alacaksın kucağına Hepimiz alacağız inşallah. Dualarım seninle canımmmm

Ay maşallah demek döndünüz ne güzel iki kişi bir türkiye turu 3 kişi dönüş

Maşallah ALlah kabul etsin canım darısı 40 gün mevlüdüne olsun sağlıkla hayırla al kucağına inşallahhhh

Kızlar 3000 dua alıyorum arkadaşımız için

Canım bu hafta dağıtım yok tamamlandı 70.000 adet. Haftaya cuma neşeli için dağıtım yapacağız şimdi katışıklığa gidenilir o zaman katılırsan daha garanti olur,
canım ben 10000 almıştım 3000 i sana vereyim daha tamamlayamadım zaten ben de 7000 i tamamlarım.

canlarım biliyorum ki yazamasanız da girip okuyorsunuz dua kardeşiyiz biz kopmak olur mu
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kaç yumurtam var ben sormadım doktorum da söylemedi gördüklerim bana yeter bir tane olsun tam olsun di mi yaaa bu akşam çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol tahminim o akşam da çatlatma iğnemi olucam pazara opuuuuu. olmuş bitmiş bebecik tutmuş doğmuş büyümüşşşşşş

Sagolun var olun arkadaslarim benimd
Amin insaAllah cabucak gecer ve ben yine hamile kalip bu sefer kucagima alirim 6 ay sonra mi tup bebek tedavisine basladin sen cnm?

Canım benim yaaaa ne güzel şeyler yazıyorsun..inşallah olacak bu defa...seni çok seviyorum bacımmm...

canım inşallah hersey gönlünce olur, dualarımız seninle..

Denizim nasilsin bayadir giremiyodum tatil donusu ilk işim yazilanlari okumak tedaviye baslamissin insallh iyi sonuclanir cok s3vindim senin adina rabbim emegini bosa cikarmasin krizianteme arkdsima cok uzuldum rabbim sabir ihsan etsin 4343 arkadsim rabbim kucagina almayi nasib etsin insalh hepinizi cok ozledim canlarim

hoş geldin bitanem
evet topik yaz tatilinde kimsecikler yok ama gönüller bir herkes yuvasında iyi olsun inşallah. başladım tedavime çok mutluu çok umutluyum rabbimden hayırlısını istiyorum

hoş geldin bitanem
evet topik yaz tatilinde kimsecikler yok ama gönüller bir herkes yuvasında iyi olsun inşallah. başladım tedavime çok mutluu çok umutluyum rabbimden hayırlısını istiyorum
Canimm insallahh gönlüne göre verir Rabbim dualrim seninlee.. İnanki seninle ayni heyecani yasiyorum suan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…